מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

GrEeNwOmAn

New member
מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?../images/Emo29.gif

כי הוא כבר לא מתקפץ. אדיש שכמותו. השרשור הנודד.

השיעור שלי...

היום עבדנו על מבחן דרסז' שלם.. עבדנו על קדם 2 כי יש לנו תחרות פנימית עוד שבועיים שעושים בה את קדם א' 2... אז אני זוכרת את המבחן בחלקו אז הנה:- A כנס בטרוט עבודה X כמה צעדי הליכה עצור והצדע המשך בטרוט עבודה C פנה שמאלה E>B>E מעגל 20 מ' קוטר בין K ל-A עבור לקנטר שמאל A מעגל M עבור לטרוט עבודה E עבור להליכה חחחחח טוב אני ממש לא זוכרת את המבחן... הכל התבלגן לי בראש... מה שכתבתי לא נכון.. אבל היה לי שיעור טוב..!

S H I L G I

New member
כתבתי אתמול אבל אף אחד לא ראה..

אחרי שבועיים שלא רכבתי... באתי לחווה והיה לי שיעור דרסאג'.. זה היה שיעור של מתחילים ואני יערה ונועה היינו איתם אבל לי זה היה די בסדר כי עבדתי רק על הדברים הבסיסיים שאיבדתי בשבועיים שלא רכבתי.. קיצר.. הגעתי ועליתי על נורה (כי בסוף עליה אני מתחרה) כל השיעור היא עשתה טרוט איטיייייי ושכל השוטים שבעולם לא עזרו לה.. קיצר..עבדנו על להכנס לאלכסון בקאנטר ואז ישר לעבור לטרוט ואז שוב לקאנטר ואז שוב אלכסון.. ככה איזה 5 פעמים.. עבדנו על זה פעמיים.. היינו 3 קבוצות: אני נועה ויערה עוד 3 בנות די מתחילות עוד 3 בנות מתחילות השלישיה שלנו היתה הכי מתקדמות אחרינו הפחות, שעשו אותו תרגיל כמו שלנו, והשלישיות עבדו על מעברים פשוטים לקאנטר. אחרי השיעור חיכיתי עד שתעבור שעה (כי היה עוד שיעור) ואז עליתי על נורה ל-10 דקות ויפתח שם לי איקס שקפצתי כמה פעמים (ואני חייבת לציין שלנורה היה מרץ יותר מהשיעור הקודם)..אבל בפעם הראשונה לא באתי טוב והיא סירבה.. אח"כ הוא העלה ל-70 וקפצתי את זה כמה פעמים.. ואז הלכתי פרק את נורה אבל האמא הפולניה שלי החליטה שבגלל הרגל שלי אסור לי להתאמץ ושאני רק אוריד אוכף ושמישהו אחר ימשיך משם.. אוףף איזה קרציה... אוי תשמעו משהו.. סופרים-הסוסה שיפתח היה אמור להתחרוץ עליה בסוס צעיר, חלתה במשהו בקיבה..לא כל כך הבנתי..ויש סיכוי טובה שהיא תמות מזה..כרגע היא על אינפוזיה..ויפתח נשאר כל יום עד 12 בלילה כדי להחליף לה שקיות וכאלה.. ובאמת הוא נראה הרוס.. כי כל היום התפקשש לו.. השיעור שלי היה אמור להיות ב3 אבל בסוף הטרקטור שהוא מכין איתו תמגרש נתקע משהו שם התקלקל והוא פשוט נתקע במגר אז עד שהוא סידר יש לו עכשיו 2 גלגלים עם פנצ'ר שם.. וגם הוא צריך להכין תמסלול ותסוסים והכל..וגם כל העסק עם סופרים.. מסכן.. אוי והביאו מכשולים מאודים.. אז יהיו מכשולים יותר יפים.. נטע

S H I L G I

New member
קוראים לה..../images/Emo29.gif

נורה..לא כמו נורה
ששמים במנורה, אלא כמו נועה, רק מחליפים את ה-ע' ב-ר'

RoNy S

New member
איזה שם....../images/Emo140.gif

אבל חפיף.... איזה מסכנה.....................

טוי בוי

New member
ביום שלישי-../images/Emo60.gif

היה לי היום יום מ-ו-ש-ל-ם !!!!!!!!!! חחח היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היתי אמורה להיות היום בחווה כי זה יום שלישי אבל בגלל שחמישי ושישי זה חג אז הזעיקו אותי לעבוד היום ומחר כי אין מי שיעבוד.... הגעתי ב-3 ונועה בידיוק חזרה עם נפיר מהמנג' וסמי ועוד כל מיני אנישים לא מזוההים סידרו מסילות לדלתו הראשיות של הביתנים של האורוות אז הסוסים סבלו כל היום מהרעש של חיתוך הברזל והדפיקות פטיש ומסולם מפחיד לפני האורווה ממש מיסכנים!!!!!!!!!! נכנסתי למשרד וראיתי שבסוף הדף של הרשימת סוסים כתוב: "אלה - לרכב על טוי בוי עד 5 אושרת". שאלתי למה ואמרו לי שהוא לא עבד אתמול .... איכפתי את כולם ויונה [ילדה אחת] נדבקה אלי אז נתתי לה עבודות מעצבנות וקלות כאלו כמו לשאול את המדריכות משהו להכניס סוס או דברים כאלו... איכפתי את טוי בוי וב-4 וחצי ירדנו לרכב היתי במנג' לבד!!!! ב-4 וחצי זה נדיר!! והוא הלך ממש חמוד הוא היה על המתג והכול ונחמד כזה אבל הוא היה כזה מרוח והלך בשאנטי... אחרי זה ב-5 אושרת לקחה אותו לשיעור לונג' ואני עליתי למעלה לאכף עוד סוסים... ניקיתי ציוד, איכפתי, שטפתי, הברשתי, סידרת ה-כ-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור ב-7 נועה אומרת לי שהיו שינויים במערכת ושג'רי לא יעבוד אז היא רוצה שאני ירכב עליו כידי שמחר לא היה לו עודף מרץ והוא יעיף לה את כל התלמידים.... ג'רי כבר היה מאוכף אבל לא היה לו ספריי זבובים [חובה אצלו!!!] אז חיפשת בכול החווה אצל כול האנשים ורק לאסתר היה איזה מזל היא הצילה אותי!!!!!! אז עלית עליו והוא היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הלך על המתג אקטיבי קשוב ממש טוב היה ממש מ-ו-ש-לם!!!! וב 8 חצי ירדתי ממנו הורדתי לו ציוד והלכתי הביתה.... היו עוד כל מיני דברים סוף סוף קיבלתי את הראושיות בית החבל והקובן רשת אאז ניקיתי את הארון לכבוד הציוד החדש שלי חחחחח

טוי בוי

New member
ביום רביעי אתמול-../images/Emo60.gif

היה ממש מורט עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רררררר סופי [עוד עוזרת] היתה שם וכל היום עשתה לי דווקה ולא עשתה כלום רק השוויצה בזה שהיא יוצאת לקורס עוזר מדריך בכנות והיא לוקחת או את קלייד או את סילבר [דעה שכמותה גנבת!!!!!] קלייד היה ממש מסכן עם הוא ילך אתה וגם לפני שבוע היא שמה לסילבר את החבל כמו שרשרת כי הוא התפרע לה וקשרה אותו כך והוא חתף מכות באף והתהפך ודימם מלא מהאף ועכשיו תתפללו שהוא יתן לכם לקשור אותו!!!!!!!!!!! איכפתי את כול מי שנשאר חוץ מג'רי וקלייד וזה הדבר היחיגד שבקשתי ממנה לעשות! ואז נועה בקשה ממני לרכב על סילבר ולעשות לונג' לג'סיקה! היתה ממש שמחה כי חשבתי שלא יתנו לי לרכב היום ואז אמרתי לסופי שאני יוצאת לעשות לג'סיקה לונג' ולרכב ל סילבר אז שתדאג שהסוסים היו מוכנים ומסודרים לשיעורים אז היא אומרת: "לי תני לי לרכב על סילבר אני עובדת בשביל זה ולי מגיע יותר ואני גם נורא אוהבת אותו ולך יש לונג' לג'סי אז תני לי נו באמת!" [גם אני עובדת בשביל לרכב! והיה לה טון דיבור סנובי מגעיל]אז אמרתי לה בסדר [שונאת את הרחמנות שלי!!] ובסוף לא עשית לונג' כי היו שינויים במערכת ולקחו את ג'סיקה! ראיתי את סופי רוכבת סליחה אבל היא רוכבת מ-ז-ע-ז-ע!!! שהיאר חזרה היא שטפה את סילבר ואני דיברתי איתה היא סיפרה לי שהיא רוכבת 8 שנים ושהיא נגד רכיבה [היא ממש סוטרת את עצמה!] שהיא סימה לשטוף אותו היא לא קשרה אותו היא זרקה אותו רטוב באורווה כי היא לא רוצה שהוא ילחץ מזה שהיא קושרת אותו [היא היחידה שנלחצה ממנו!] בקיצר לא היה לי מה לעשות את ניקיתי חצי מהציוד ושטפתי 5 סוסים ושמתי לשננים שמן פרסות וטיפתי להם בזנב וסופי שטפה את גרייט ואנדרו. וכל הזמן לפחות 5 פעמים בקשתי ממנה שתאכף את ג'רי וקלייד כי אני איכפתי ושטפתי את רוב הסוסים ונקיתי ציוד והיא כל הזמן אומרת לי כן כן כן כז בנו די כבר אני שונאת אותה!!! ואז נועה ביקשה מסופי שתגיד לי לרכב על מוגלי [אני שמעתי כי היתי באורווה ונוע היתה בחוץ וצרחה את זה] ואז סופי ששטפה את גרייט התחילה לשאול אותה למה אלה אני גם רוצה [מגעולה]! בקיצור היא באה להגיד לי את זה בלב בררה חחחחחחח מגיע לה מגיע לה נה נה בננה!!! אז רכבתי על מוגלי שהלך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא ממש מבין מה זה הליכה על המתג כי הוא היה סוס טיולים פעם לא קפיצות ולא דרסאג' רק גאלופים בחוץ! בקיצור הוא הלך מהמם!!! על המתג אקטיבי והרגשתי ממש טוב הוא ממש צריך עבודה מהמושב! שירדתי ממנו ועלית לאורווה פפגשתי את נועה בדרך והיא אמרה לי : "רכבת ממש מדהים ממש מראיתי והכול טוב ויפה רק קלייד לא היה מאוכף!!" אז אמרתי לנועה ספוי היתה אמוה לאכף אותו ואמרתי לא את זה 5 פעמים והיא אמרה כן כן אני יאכף את ג'רי וקלייד!!!!! ואז היא התחמה ממני שעליתי פירקתי את מוגלי וחזרתי הביתה!

היום...........

היה ממש כיף חות מהקטע שלא יכולתי לרכב........ אז שטפתי את אזארו! כל כך טוב הוא מחזיר אור הוא נעים לאללה ואז אחרי שהוא היתייבש אני ןושיר המצאנו תסרוקות והתחלנו לנסות עליו מיליוני דברים! חחחח היה קורע עשינו לו קוקו כזה לכל הכיוונים וכל מיני דברים מוזרים (התעללות בבעלי חיים חחח!) ואז מצאנו את התסרוקת שהייתה אמורה להיות מיועדת לתחרות (אם אני אצא!) וזה ממשש מצחיק ומאזניב! ואז שטפנו את כלח הפונים ובאותו זמן קיסר קרמבו טקילה ואלאדין היו משוחררים במנג' אז פגסוס התחיל לשחק איתם! הוא הדבר הכי מושלם בעולם! הוא כזה מיני הורס! מתוקי כזה.................. ואז הוא נכנס למנג' (כמובן שהוא עובד מתחת לגדר וממתחת לטקילה קיסר וקרמבו בלחי בעיה בכלל) והתחיל לתקוע גלופים 'קטניפם מושלמים ומצחיקים כאלו חח היה ענק מזה רציתי לתלות תעצמי על זה שלא הבאתי מצלמה! הם שיחקו כל כך יפה ביחד! ואז עשיתי תציוד של אזארוש ומיסי שטפתי שמיכות מגינים וכו..... ואז שמתי על מיסי מגנים (אחרי שהברשתי אותה טוב!) ראשייה וחבל לונג' והקפצנו אותה בלונג' (כי שוב,לא יכולתי לרכב!) היא קופצת מדהים! אף פעם לא ראיתי את זה! הקפצתי אותה 80 והיא קפצה מהמקום! וקפצה כל כך יותר גבוהה זה שאני הייתי בשוק ואילן עושה לי "ככה היא כל הזמן!,מה לא ידעת!?!" חח ואז איכפנו והיו שיעורים וניסיחנו על ג'ינג'ר תאוכף החדש אמממ וזיהו בערך...... אהה וטקילה וקיסר ברחו היום מהתא חח שני תחמנים קטנים! הם עוזרים אחד לשני ובורחים יחד!

טקסס../images/Emo99.gif חדשה.

רכבתי על טקסס[טקסס, סוס כ"כ בוןבון, חייבת לרכב עליו שוף]. היה כ"כ מדהים, עבדנו על מעגלים... ואני פגע, בת 11 וחצי. עדי, אני חושבת שתזהי. את התשובה, את מסוגלת במסר

TauraMan

New member
היום..../images/Emo20.gif

באתי יחד עם ירדן ב12 עשינו את כל התאים(אני הוצאתי חרא והיא ריפדה וממש ממש השקענו.. הוצאתי לפחות מריצה וחצי של ריפוד מכל תא וירדן הוסיפה איזה 4-5 מריצות של קש לכל תא..) אחר כך עליתי ל20 דקות על נופר והיא הלכה מעולה!! ירדן צילמה קצת, אחר כך סתם דיברנו הרבה זמן וכל זה ואחר כך היתה לנו "שיחה"(עשינו לאורן מסיבת הפתעה וכתבנו לה ברכה מה זה יפה
) ואנחנו נחגוג גם מחר בתחרות(יש לנו איזה שעתיים בלי לעשות כלום..) אחר כך קצת דיברנו על התפקוד של האורווה ועל התחרות מחר ואז סתם ישבנו בחוץ ודיברנו, אד ירדן עלתה על טאורה(אור הדריכה אותה דרסז') ואני ניקיתי לטאורה את האוכף. מחר בבוקר אנחנו נשטוף אותו עם שמפו והכל... אנחנו מעלים סוסים לקרון ב13:17
(אל תשאלו.. חחחח) וזזים ב13:30, זאת אומרת נגיע ליגור בין 14:00- 14:15 סתיו! אין דבר כזה לא באה! את חייבת לי תמונות
הנה תמונה שלי ושל נופר..

למעלה