מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

GrEeNwOmAn

New member
מה עשיתי בשיעורי הרכיבה../images/Emo35.gif

--------------------------------------------- השרשור הנודד!

GrEeNwOmAn

New member
מקפיצה. ו...../images/Emo175.gif

אגב, לא רכבתי שבוע, בגלל הקורס, לא התקיימו שיעורים. אני כבר מצפה בקוצר רוח, לשבוע הבא, אני כל החופש אבוא 2 בשבוע. וחוצמזה סיפרתי לכם כבר, על זה שאני רוצה לעבוד בחווה ולישון שם. בשנה שעברה הלכתי מלא לחווה ועבדתי, וישנתי, ורכבתי, זה כייייייף!

אתמול........

אתמול רכבתי על מיסי הלכתי לשם אחר הצהריים והוצאתי אותה היא כזאת טובה והיא גם הייתה נקייה לגמרי לשימחתי כי הילדים בקיטנה שטפו אותה לפני שהם הלכו (מישום מה הם ממש נהנים להבריש אותה..... טוב היא טובה עם ילדים אבל נראה לי שהם מתלהבים כי היא היחידה בחווה בצבע לבן!) אז הייתה לי פחות עבודה :) היא הייתה ממש טובה הלכה מעולה ממש ממש טוב בלי יותר מידי מאמץ היא באמת הלכה טוב הופתעתי לטובה אז אחרי איזה שלושתרבע שעה של עבודה הורדתי לה תאוכף ופשוט קיררתי אותה ככה עשיתי טרוטים עם מושכות משוחררות (והבובה עדיין הלכה מכונס!) ולמרות שפעם שעברה היא הייתה ממש ממש לא נוחה אתמול היא הייתה ממש נוחה ואז כשסיימתי ירדתי ממנה הורדתי לה ראשייה ושיחררתי אותה כי היא ממש רצתה להתגלגל..... ואז הוצאתי את באז איתה למאנג' והם רצו יחד הם ממש אוהבים אחד תשני יעל אומרת שאת מי שאני אוהבת מיסי אוהבת וזה מזה נכון חח כל פעם שיש לי תתקופה שאני מאוהבת במישהו אחר גם מיסי מעדיפה אותו על כולם אז הם נהנו להם יחד ובנתיים הוצאתי והברשתי את ג'ינג'ר! הסוסה הזאתי ממש בובה....... ואז הכנסתי את כולם ואת הציוד ועפתי הביתה והיום אני אלך שוב בתקווה שיילך שוב כל כך טוב כמו שהיה אתמול וגם קבענו בערב (לידר שיר נופר ואני!) ללכת לאכול בלחם ארז חח מתע על הפיצה שם!

TauraMan

New member
גם אני השתוללתי בלי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אוכף
ראו תמונה מצורפת..חחחחח טוב אז קבעתי עם אור, הגעתי וישר הכנו את הסוסים, אני על טאורה והיא על נפו. עשיתי לטאורה לונג' בהתחלה(תסתכלו בפורום ניסויים אם אתם רוצים תמונות) וברגע שקלטתי את הראש הדפוק שלו הוא היה בסדר, (איזה צעד!!
) אחר כך עליתי והוא היה כל כך זוועתי!!!! אז אמרתי לאור לעלות, אחרי מלחמה קצרה איתו הוא עבד מעולה, אני בינתיים עבדתי על נפו, הוא חמוד. המעברים שלו ממש השתפרו! עליתי על טאורה שוב ולא הצלחתי יותר מדי אז וויתרתי וקיררתי אותו במהלך ההליכה שלי גיליתי סיקסק ו2 ביצים.. הסיקסק הדפוק החליט לקנן בדיוק באמצע המנז'.. חחחחחח שגם דנה(שהגיעה שבדיוק עלינו ורכבה על נופר) ואור סימו הלכנו החוצה לקירור בגן התומר ואחר כך על הכביש.. אחרי ששטפנו וזה סתם עליתי על אלמוגי בחצר ודנה לקחה את המצלמה והתחלנו להשתגע.. הנה תמונה שלי ושל אלמוגי... טרוט בחצר... בלי ידים

יומי בחווה...../images/Emo110.gif

הגעתי לחווה ב9 בערך (עם נועה-שחף המלך) אחרי שחצי שעה חיכינו עד שיבוא אוטו ויפתח את השער של הקיבוץ...! בקיצור הגענו עזרנו להאכיל, ניקינו מסדרונות, ואז אני,נועה,חגית ועוד מישהי בשם טל ישבנו וצחקנו על כל מיני דברים אני כבר לא זוכרת מה וחגית ניסתה להזכיר לי סוסים שהיו פעם בחווה מתי שאני הייתי והמוח הדפוק שלי לא עבד אז לא זכרתי אותם ואז אני ונועה הוצאנו סוס סוס והברשנו אותו קצת ושמנו חומר נגד גרדות למי שצריך וגם אולטרסול על האף למי שהיה צריך ואז שיחררנו אותם במרעה והם דפקו כמה גאלופים ואחרי שנועה ניקתה חצי שעה כל אחד מהם (ואני בינתיים התייבשתי משיעמום) הם התפלשו,טוב לא כולם אבל חלק מהם..! ואז לי ולנועה שיעמם קצת ורחצנו סוס בשם יאנג בלאד,הוא בן 14 והוא יפיוף (לא כוסון עולמי) אבל הוא יפיוף עכשיו יאנג בלאד הוא סוס פרטי והבעלים שלו לא בא בכלל לחווה ולא מטפל ביאנג בלאד והסוס פשוט מוזנח,אין לו אפילו פרסות ואף פעם לא היו לו כפי שאני יודעת בקיצור היום אני ונועה החלטנו לקחת את יאנג פרוייקט וממש להשקיע בו מבחינת הטיפול ולקחנו אותו לעמדת שטיפה ונועה ניסתה לפתוח לו את הקשרים שהיו לו בשיער,עכשיו תחשבו נוצרו לו שם כמה ראסטות וזה היה מזעזע אז ביקשנו מחגית שתגזור לו את הרעמה והיא השאירה לו קצת ואז אני ונועה שטפנו אותו-פעם ראשונה בחיים שלו (99% שזה פעם ראשונה שלו) ותחשבו הסוס בן 14 וירדה ממנו טונה זיעה ואז שטפנו אותו עם סבון וניקיתי לו ציפורניים,אני לא אומרת פרסות כי אין לו פרסות ואז לקחתי אותו להתייבש בשמש והוא בינתיים אכל דשא והוא תוך שתי שניות התייבש... ויש עוד סוס שגם הבעלים שלו הוא הבעלים של יאנג בלאד,קוראים לו ג'וני ויש לו גרדות נוראיות ורצינו לטפל גם בו אבל חגית אמרה שעדיף שלא כי הוא דיי מסוכן..! ואנחנו לוקחות עוד סוס פרוייקט,קוראים לו 13 והביאו אותו ממרכבות לטרון כדי שישמש לסחיבת כרכרה קטנה וחמודה ויעשה לאנשים טיול בקיבוץ אבל כרגע הוא לא עובד כי לא יודעת מה ורק אחת המדריכות בחווה רוכבת עליו לפעמים ולא ממש מטפחים אותו..! עד כאן עלילותיי להיום..! סליחה על המגילה..! ובקשה אחת אחרונה-מי שמנצר ויש לו תמונות של יאנג בלאד או של ג'וני או שלוש עשרה בבקשה תעלו לשרשור הזה..!

טוב תיקון..! ../images/Emo110.gif

א. זה לא הייתה הרחצה הראשונה של יאנג-בלאד ב. הוא היה פעם מטולף

GrEeNwOmAn

New member
סופסוף מחר אני הולכת לחווה../images/Emo175.gifיש!

יייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששש! מממממממממממממקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפיייייייייצצצצצצצצצצצצצההההההההה

Shai Felton

New member
נאמ...../images/Emo28.gif

טוף היה מוזר! מצד אחד היה ממש ממש חרא מצד שני היה מצחיק משהו! בהתחלה באתי והיו מלא אנשים ובגלל זה הייתי צריכה לרכב על קטקט
היא סוסה אשכרה מטורפת! כשעליתי עליה חברה שלי צילמה אותי קצת והיה מגניב - ואז התחלנו לעבוד במנז', בקושי טרוט היא עושה בלי להתפרע, הקיצר דיי התייאשתי ממנה ועשיתי רק הליכה. אחר כך מי שרכבה על גיל לא רצתה להמשיך והיא נתנה לי אותו ועשיתי קצת מעברים לקאנטר - הוא כאאאאאזה מלך!
לחברה שלי נשארה רק עוד תמונה אחת אז נעם צילם אותי בקפיצה - יצא קצת בעעע - וכשהיא תשלח לי את התמונות אני אשים פה.......

לי הלך היום ממש טוב

וקפצתי עם טל קצת בשיעור היא קפצה עם קיסר והלך לה ממש ממש מעולה רכבתי היום על 3 סוסים(אזארו טקילה ומיסי!) הספק מעולה!

תכידי לי את אנרג'יזר?!?!

איך אפשר לרכב על 2 סוסים אחרי הקיטנה!?!?!? אני יכולה לרכב על מקסימום 2.. זה ממש מטיש!

שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה.

אנשייים!!! היה לי היום שיעור אינגליש אמיתי ורציני ראשון!!! אני נמצאת עכשיו בקיבוץ מגן (אזור עזה.. תבדקו במפה) עד סוף השבוע.. וסידרתי לי פה לימוד רכיבת אינגליש!! שיעור פרטי כל יום!!! אמנם זה לא ממש חווה...(זה איזה מישהו שהעיסוק שלו זה כבשים,אבל יש לו כמה סוסים והוא עכשיו לקח את המדריכה ששם לטפל לו בעסק של הסוסים ולהפוך את זה לחווה.. מה אני אגיד לכם.. המקום עדיין לא מי יודע מה מאורגן.. והסוסות שם רבות וקצת פוצעות אחת תשנייה ואין כל כך עם מה לטפל.. אבל המדריכה שם ממש ממש חמודה והיא עושה מה שהיא יכולה בשביל הסוסים שם! ואפילו מביאה לשם דברים בעצמה! והיא גם ממש חמודה כמדריכה.אז הקיצר הולך להיות לי שבוע סבביש לאללה! ומי שגר באיזור שייצור איתי קשר אולי ניפגש....למי שרוצה תטלפון שלי שיפנה אליי במסרים.)

אני רכבתי על זנב סוס ועשיתי קנטר.

אני התיישבתי על זנב סוס, הסוס מסכן נבהל, התחיל רצה, ואני על זנב שלו

למעלה