יומי בחווה...../images/Emo110.gif
הגעתי לחווה ב9 בערך (עם נועה-שחף המלך) אחרי שחצי שעה חיכינו עד שיבוא אוטו ויפתח את השער של הקיבוץ...! בקיצור הגענו עזרנו להאכיל, ניקינו מסדרונות, ואז אני,נועה,חגית ועוד מישהי בשם טל ישבנו וצחקנו על כל מיני דברים אני כבר לא זוכרת מה וחגית ניסתה להזכיר לי סוסים שהיו פעם בחווה מתי שאני הייתי והמוח הדפוק שלי לא עבד אז לא זכרתי אותם ואז אני ונועה הוצאנו סוס סוס והברשנו אותו קצת ושמנו חומר נגד גרדות למי שצריך וגם אולטרסול על האף למי שהיה צריך ואז שיחררנו אותם במרעה והם דפקו כמה גאלופים ואחרי שנועה ניקתה חצי שעה כל אחד מהם (ואני בינתיים התייבשתי משיעמום) הם התפלשו,טוב לא כולם אבל חלק מהם..! ואז לי ולנועה שיעמם קצת ורחצנו סוס בשם יאנג בלאד,הוא בן 14 והוא יפיוף (לא כוסון עולמי) אבל הוא יפיוף עכשיו יאנג בלאד הוא סוס פרטי והבעלים שלו לא בא בכלל לחווה ולא מטפל ביאנג בלאד והסוס פשוט מוזנח,אין לו אפילו פרסות ואף פעם לא היו לו כפי שאני יודעת בקיצור היום אני ונועה החלטנו לקחת את יאנג פרוייקט וממש להשקיע בו מבחינת הטיפול ולקחנו אותו לעמדת שטיפה ונועה ניסתה לפתוח לו את הקשרים שהיו לו בשיער,עכשיו תחשבו נוצרו לו שם כמה ראסטות וזה היה מזעזע אז ביקשנו מחגית שתגזור לו את הרעמה והיא השאירה לו קצת ואז אני ונועה שטפנו אותו-פעם ראשונה בחיים שלו (99% שזה פעם ראשונה שלו) ותחשבו הסוס בן 14 וירדה ממנו טונה זיעה ואז שטפנו אותו עם סבון וניקיתי לו ציפורניים,אני לא אומרת פרסות כי אין לו פרסות ואז לקחתי אותו להתייבש בשמש והוא בינתיים אכל דשא והוא תוך שתי שניות התייבש... ויש עוד סוס שגם הבעלים שלו הוא הבעלים של יאנג בלאד,קוראים לו ג'וני ויש לו גרדות נוראיות ורצינו לטפל גם בו אבל חגית אמרה שעדיף שלא כי הוא דיי מסוכן..! ואנחנו לוקחות עוד סוס פרוייקט,קוראים לו 13 והביאו אותו ממרכבות לטרון כדי שישמש לסחיבת כרכרה קטנה וחמודה ויעשה לאנשים טיול בקיבוץ אבל כרגע הוא לא עובד כי לא יודעת מה ורק אחת המדריכות בחווה רוכבת עליו לפעמים ולא ממש מטפחים אותו..! עד כאן עלילותיי להיום..! סליחה על המגילה..! ובקשה אחת אחרונה-מי שמנצר ויש לו תמונות של יאנג בלאד או של ג'וני או שלוש עשרה בבקשה תעלו לשרשור הזה..!