../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
רג'ולין
! ניסיתי אותה היום לחצי פנסיון איזו בובה!!!!!!
קצת היסטוריה על רג'ולין לרקע-
היא הסוסה הראשונה בארץ שעשו לה הזרעה מלחותית....
כשהיא היתה סיחחה אמא שלה דרכה עליה בטעות ושברה לה את הרגל אז לא היה מה לעשות ועדי שם אותה במרעה ואחרי שנה שנתיים הוא בא לראות סוסים במרעה וראה שהיא ממש בסדר {לא צולעת והולכת ממש יפה ונראת מצוין} אז התחילו לאלף אותה..
היא בת 4 הגעתי לחווה ב-3 וחצי ואיכפתי את כולם ואז הלכתי לדבר עם עדי על חצי פנסיון ונתנו לי שיעור ב-5 עם נועה ורג'ולין {ג'ולי בקיצור}. כמובן שרק ב- 16.51 {השיעור היה ב-17.00} עדי נזכר בי ובא להראות לי את הציוד שלה...וכמובן שלא היתה לה רואשיה! וכמובן שאיחרתי לשיעור אלה מה?! וגם עד שעדי מצא לי ראושית רכיבה היא היתה ממש מבולגנת! אז היתי צריכה להפוך את הנוזבנד וכל זה.... והארכובות היו לי ממש ארוכות והיתי צריכה לגלגל אותן והציוד היה ממש לא משומן יחסית לציוד הפרטי! בקיץ קיץ... התחלנו בחימום דרסאג' והיא קצת בחנה אותי היא ברחה מהמעגל וכל מיני אבל היה לה מלא מרץ!! ראיתי את הילדה שרכבה עליה כי לא היה חצי פנסיון וכל הידיים שלה היו שלפוחיות אז התכוננתי לסוס ממש קשה בפה אבל היא כל כך לא!!!! היא היתה ממש רכה וחמודה חוץ מהעובדה שהיא רצה קדימה {לפחות על המתג} אבל זה הסתדר בסוף והיא הלכה ממש יפה!!!
וקיבלתי מחמאות..
אוקי אחר כך אחרי החימום דרסאג' קפצנו ממש קצת כי היא לא ממש בכושר כי יש לה רוכב שלא ממש רוכב עליה דרסאג' על המתג {הוא בכלל לא יודע} וקפיצות לא ממש נרא לי כי היא כל כך הזיע אחרי אפריט של 70-60 שהפסקנו את השיעור כי היא היתה ממש עיפה!
קיררתי אותה מלא!! כמה היא הזיעה! ואז עצרתי אותה כידי לרדת והיא קצת קיצרה לי את הדרך... היא נשכבה פתאום איך שעצרתי והתפלשה! מזל שהוצאתי רגלים מהארכובות כידי לרדת כי אם לא היא היתה מוחצת אותי אני היתה ממש בשוק וזה היה כל כך מצחיק!!!
בקיצור העלתי אותה ושטפתי אותה... ואז טיפלתי בכל הסוסים והלכתי הביתה ב-9 בערב היה יום ממש נחמד!