מה עשיתי בשיעור רכיבה!

טוי בוי

New member
מה עשיתי בשיעור רכיבה!../images/Emo60.gif

כתבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח אני היתי אתמול בחווה וביום חמישי והיה ממש כיף!!!!!!!!! אני יספר על אתמול כי זה היה יום ממש מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי הגיע ב-3 בערך עם ליאור שהיא המדריכה שתחליף אותה וליאור הזו הסתבר שהיא הבעלים של אידהו [סוס פרטי אצלינו] ושהיא רכבה בג'וקי קלאב ונסעה לאיטליה לכמה שנים והשאירה את אידהו לשני חצי פנסיון ושהיא ממש מכירה את גלורי!!!!!!!!!!! ליאוא הדריכה את כל השיעורים של עדי ועדי צפתה מהצד אבל אני ביקשתי שאת השיעור שלי עדי תדריך [אני עוברת לרנה ונועם אחרי שעדי תעזוב].. בקיצור איכפתי את כל הסוסים [ענת לא היתה היו לה בגרויות אז אני עבדת לבד] ואז היו לי שלוש שעות בלי לעשות כלום אז דיברתי עם פרנקי על חצי פנסיון אז אמרתי לו שאני באורווה ושהוא רוצה לדבר עם עדי אז שיקרא לי... אמרתי לעדי שאני דיברת עם פרנקי אז היא שאלה אותי בשקט בצד אם אני סגור על חצי פנסיון בחופש אז אמרתי לה לא למה יש לך הצאה טובה יותר והיא אמרה לי את מה שכל כך רציתי לשמוע כבר מאז שהיא סיפרה לי על החווה שלה ושל נועם בדני היי אבל אני ממש ממש צריכה לשמור את זה בסוד אז אני לא יספר....כי ארם זה יגיע לפרנקי או לעי שסיפרתי את זה כודם כל פרנקי ירצח את עדי ועדי תרצמח אותי...חחחח אז רכבתי על ג'רי הממוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיה כ כך טוב בשיעור הוא היה כזה חמוד על המתג חמודי!!!!!!!!!!! וביום חמישי רכבתי על קלייד וקפצתי עם נועם והיה גם ממש טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה