מה עשיתי?!

נועם m

New member
מה עשיתי?! ../images/Emo2.gif

אחרי כל הקיטורים, ולמרות החרמנות שטרם מצאה פורקן הולם
, בסיכומו של דבר- אני מתה מפחד! נתתי את הטלפון שלי למישהו בן 24. 24 קיבינימט! זה שש שנים! וזה שש שנים כשאני כ-ו-ל-ה מסיימת תיכון, והוא כבר אחרי צבא/ טיול מהודו/ מיליון דברים אחרים. הוא התחיל איתי בצורה ישירה, אבל עדינה כזו- אמר שמאוד מצאתי חן בעיניו ואם נוכל אולי לדבר. ואני, פולניה קטנה שכמותי, חששתי מלכתחילה ושאלתי בנימוס בן כמה הוא. כשהוא אמר לי שהוא בן 24 עניתי לו שאני בת 18, הוא היה קצת מופתע אבל אמר שזה דווקא לא כל כך מפריע לו, ושבאמת מצאתי חן בעיניו. אמרתי לו שזה הפרש גדול מדי והשארתי אותו עם פרצוף של כלבלב עזוב... בשנייה שעניתי לו התחרטתי על זה, ואחרי כמה דקות, כשראיתי שהוא עדיין עומד בסביבה חזרתי אליו, ואמרתי "תשמע, יש בעיה. גם אתה מצאת חן בעיני" (כמה סרט אמריקאי קיטשי מצידי...). דיברנו כמה דקות והחלפנו טלפונים. ועכשיו איך אני אוכלת את זה? מי בכלל אמור להתקשר, אני או הוא? אמנם הוא התחיל איתי, אבל הרי אני דחיתי אותו ואז התחרטתי. אולי הוא מצפה שאני אתקשר? הוא בטח כבר הספיק להתחרט כי הכנסתי אותו לבלבלות... הוא בטח לא יתקשר... אוף! איך אני נשמעת כמו בחורה! אני לא מבינה למה אני כל כך חופרת, באמת שלא נורא יפריע לי גם אם הוא לא יתקשר... כמו שאומרת הדס: "עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית"- בגלל זה עשיתי את זה בסוף. אבל עדיין אני לא לגמרי "שלמה" עם זה... בכל זאת, גיל 24... אבל מה הכי גרוע שיכול להיות, נכון? כולה דייט... אוף

מיטללל

New member
מה אוף מה?

אלא אם כן סיפרת לו על ההתחלה כמה את חרמנית
אין סיבה ל"אוף"... אני לא אשקר לך (לדעתי) מדובר בהבדלי גילאים משמעותיים, וכן, שניכם נמצאים בשלב לגמרי שונה בחיים. מעבר לכך, (יש סיכוי ש) העובדה שהוא מתחיל עם ילדות בנות 18, לא אומרת עליו דברים טובים בהכרח. אבל כמו שההדסית אמרה (מסכנה, בטח עכשיו היא איפשהו שומרת על עצים:)) עדיף להתחרט על משהו שעשית, מאשר על משהו שלא עשית-זה מה שנקרא-לחיות. מעבר לכך, בגלל שהוא הצליח לעשות לך משהו, ו"להדליק" אותך ונוכח העובדה שאת בהחלט לא נשמעת לי ילדה בת 18 'רגילה' ואני דיי משוכנעת שאת תדעי לעשות אך ורק מה שמתאים לך... אני באמת מציעה לך לנסות. אפילו אם לא תצא מפה מערכת יחסים, ההתנסויות האלו חשובות. במקרה הגרוע? עוד דייט כושל לספר עליו לפורום :) במקרה הטוב? מי יודע? "יש בעיה, גם אתה מצאת חן בעיניי" אחחחחחח. את כזו מתוקה :) את מרשה לי להשאיל את המשפט הזו מתישהו בעתיד?":) בהצלחה מותק

נועם m

New member
מה עוללת למוכר עיתונים

שאת כבר מחפשת משפטי פתיחה חדשים? סתם
נראה לי שאני באמצ אצא איתו פעם אחת אם הוא יתקשר. אבל אני לא חושבת שאני אזום את הטלפון...

מיטללל

New member
הוא כבר לא מוכר עיתונים ../images/Emo3.gif

וכתבתי ב"עתיד"
(אני פשוט ריאלית, סתם סתם:) אחרי עשרות ההודעות שלך נגד תפקידי הזכר והנקבה נשמע שזה נכון רק כל עוד זה בתאוריה? (להלן: "הוא יתקשר") כאמור, תעדכני אותנו:)

נועם m

New member
בכלל לא

אין לי בעיה להתקשר בסיטואציה אחרת. העניין פה הוא שהוא היה מעוניין בזה מלכתחילה יותר ממני, וכפי ששמתם לב אני עדיין די סקפטית לגבי כל העניין, כך שאם הוא לא יעשה כלום לא נראה לי שזה גם יבוא מצידי.

נועם...

את רוצה לצאת איתו
באמת קשה להבין את זה מכל מה שכתבת... אני באופן כללי נגד הפרשי גילאים גדולים, אבל זה לא כזה נורא במקרה שלכם. אם יש לו את הטלפון שלך, אולי כדאי שתתני לו להתקשר, בכל זאת, הוא זה שהתחיל איתך. ואם הוא יתקשר, תני לי הזדמנות מקסימום.. הפסדת ערב.

eithancambridge

New member
תראי,

אני מסכים עם מיטל. גם לדעתי אתם בשלב שונה לחלוטין בחיים. אבל מה כבר יכול לקרות? לעולם אין לדעת איפה ואיך נמצא אהבה, נכון? במקרה הטוב זה יתפתח לקשר למרות ההבדלים, במקרה הרע הרווחת דייט?.

באמת לא שלא קרה כלום

6 שנים זה ממש ממש לא הרבה, וגם כשאני הייתי בת 18 הייתי דלוקה על מישהו מבוגר ממני בשבע שנים וגם הוא עליי. כשרוצים משהו, שום דבר אחר לא אמור לעניין אותך. אני חושבת שהוא צריך להתקשר. אם הוא באמת רוצה אותך, הוא יודעת איך להשיג אותך. אני באמת לא בקטע של המשחקים, אבל תמיד נחמד להרגיש כמה הוא רוצה. נא לחחיך!

זה לא חייב להיות כזה גרוע..

לדעתי ההבדל גילאים הוא 'טיפה' גדול, אבל כשאני קוראת אותך בפורום, את לא נשמעת כמו בת 18 ממוצעת (הייתי נותנת לך 18 וחצי
) תזרמי (לא במובן שאת לא אוהבת..) תנסי.. יהיה מה שיהיה.. חוצמזה.. כולה טלפון.. זאת לא הצהרת כוונות משום סוג שהוא. יהיה בסדר

למעלה