מה עשיתם בסופ"ש???? אצלנו היה עמוס , אבל היה ממש כייף.
ש שמיניסטית ראשלצית New member 27/2/05 #2 הייתי עם חבר שלי../images/Emo13.gif שחזר שבת.. ונראה שנדבקתי ממנו, כי הוא חולה ועכשיו גם אני! שבוע טוב לכולם
הייתי עם חבר שלי../images/Emo13.gif שחזר שבת.. ונראה שנדבקתי ממנו, כי הוא חולה ועכשיו גם אני! שבוע טוב לכולם
ח חןשסק New member 27/2/05 #4 הייתי עם נעם ../images/Emo13.gif בצהריים הייתי אצלו, בערב היינו בקאצה, בשבת הייתי עם ההורים ואחי בגבעת האירוסים ובערב שוב נפגשתי עם נעם. מחכה כבר לסופ"ש הבאאא
הייתי עם נעם ../images/Emo13.gif בצהריים הייתי אצלו, בערב היינו בקאצה, בשבת הייתי עם ההורים ואחי בגבעת האירוסים ובערב שוב נפגשתי עם נעם. מחכה כבר לסופ"ש הבאאא
N n i g h t vampire New member 27/2/05 #12 ידיד שלי דפק לי ברז אז ביליתי מול המסך ועם שר הטבעות היה נחמד ויום שבת הייתי אצל אחותי ועזרתי לה עם הצוציק
ידיד שלי דפק לי ברז אז ביליתי מול המסך ועם שר הטבעות היה נחמד ויום שבת הייתי אצל אחותי ועזרתי לה עם הצוציק
ת תלתלית עם לב New member 2/3/05 #13 שישי בסטנד-אפ של שחר חסון במופת שאר הסופ"ש התאוששתי בבית גם צחוקים גם מוסיקה גם חשפנות והכל בכרטיס אחד
שישי בסטנד-אפ של שחר חסון במופת שאר הסופ"ש התאוששתי בבית גם צחוקים גם מוסיקה גם חשפנות והכל בכרטיס אחד