מה עשיתם בפורים?

MrCheff

New member
מה עשיתם בפורים?

הבת שלי חולה עם חום גבוה כבר יומיים.. אז בעיקר טיפלתי בה. אבל גם מצאתי זמן לגבן גבינות
http://amirskitchen.wordpress.com/2009/03/11/make-cheese/

הזאטוט עם אבעבועות.... לא בילינו

מחוץ לבית. הבכורה היתה בפורימונים ובמסיבות.

akavishon

New member
פורים עמוס

בשבת - מסיבה בישוב. ליצנים (אפילו היה מאוד מאוד נחמד), מתנפחים וכל מני דוכנים. ראשון - משתה בגן. הילדה קיבלה סלט טונה שהתחפש לפרפר והילד לקח לגן סלט פירות עשיר בפירות העונה. יום שני - ניקינו את הבית... יום שלישי - ביקור משפחתי במרכז רביעי - הבת חולה - בילוי משותף בבית חמישי - יום שוק...

hag70

New member
היה פורים עמוס../images/Emo178.gif

נתחיל מהסוף (
שוויץ
) נגמר היום בערב בהפנינג של הישוב שהיה נחמד מאד וגולת הכותרת היתה הצגת פורים שבה אני הייתי מלכת אסתר (עדיין אין לי תמונות. יהיו בהמשך
) והילדה היתה שליח/חייל של המלך
. היתה פשוט מהממת
הציגה, דיברה למיקרופון (אפילו סידרה לעצמה לבד את הגובה כדי שישמעו אותה) ועשתה ממש הכל. אמנם היו עוד ילדים בהצגה, אבל היא היתה הכי קטנה ולא ויתרה על שום חזרה ועשתה הכל. וחוץ מזה היה סטנדרטי. אין אצלנו לילדים חופש, אלא יש להם פעילות בשעות 8-16 כשיש חוש מבית הספר ככה שבעצם מבחינתי אלה היו ימים רגילים. בישלתי לעצמי קצת (עוף ושעועית א-לה הודי) הכנתי להפנינג היום תפוח אדמה א-לה הודי ניקיתי את הבית ובכלל יצא לעשות לא מעט אוזני המן ועוגיות לכל מיני ארועים וארוחות שהיו בשבוע האחרון
. זהו תם ונשלם החג. עכשיו עוברים לסבב ימיהולדת לילדה
(3 בסך הכל). מספיק, לא?

tudu

New member
התחפשנו ונהננו

התחפשנו לכל מיני תחפושות, יצרנו כל מיני מסכות מעניינות.. כמו זאת.. מסכה של ציפור ג'ונגל - המון נוצות צבעוניות ומקור ארוך כמו חסידה.. הלכנו לקרנבל פורים בשכונה - היה מעולה !!

Master Stav

New member
גררר עםפ המחלותל האלו

אצלי הייהת תהלוכת תחפושות ומשלוחי מנות של הגורה בת השמונה .... הגענו לבית הכנסת ש9ם הייתה מצגת של מהו פורים נוסיף לזה מצגת של תמונות הילדים שצולןמו לפני הגיעם לגיל שנה - הילדים ניסו לזהות שירים פורים הסבר על המגילה והרבה רעש ( היה המן ) אצל הגור בן ה6 חגגנו בכיתה במסיבת תחפושות, היה מדליק לגמרי אצל הפיצי ...בנעמת ...היה מצחיק לראות את כול הילדים מחופשים ...ולא מבינים מה קרה שם באותו יום סה"F היה פורים נחמד ...

למעלה