מה עשיתם היום? הפעם אני רוצה תשובה!

רועי 14

New member
מה עשיתם היום? הפעם אני רוצה תשובה!

היום הייתי בברכה עם קובי והיה סבבה! איך היה היום שלכם? רועי

anat 113

New member
ים ומדוזות

היום קמתי בבוקר והלכתי לים ועקצה אותי מדוזה זה מזה שורף שחבל על הזמן כל היד שלי מלאה בסימנים אדומים... חוץ מזה הכל היה סבבה....

רועי 14

New member
מיהו השתין עליך?

אומרים ששתן מפסיק את הכאב! או חומץ... B-p רועי

איתן 14

New member
לא מזמן הייתי במחנה ימי...

נדבקה לי מדוזה ליד והחובש (הרוסי המסומם) שם לי חומץ והפסיק אחרי איזה דקה או שתיים ואפילו לא הרגשתי את הריר של המדוזה נ.ב. מדוזות לא עוקצות יש להם חומצה שנקראת ריר באזור מסוים של הגוף שלהם והוא מה ששורף כל כך

leeloo

New member
איזה ערוץ 8?!

בחברים מראים טוב מאוד מה קרה למוניקה המסכנה שנצרבה ע``י המדוזה.... אבל עכשיו כמו שהבנתי יש קרם הגנה די טוב נגד המדוזות (skin garde)! אני נוסעת מחר לים! אני מקווה שלא יתקפו אותי מדוזות מגעילות...

ela !!!

New member
תיכנסו.......

אני התחלתי לעבוד בדואר............ לצערי...... ונוני תנחשי את מי ראיתי??????. כן את שישו....

`` ואתה לא תקבל בוטנים``( במבטא פרסי)

מאיפה זה כן צדקתם מאכלס חולה אהבה לא יודעת מה הפשר לקשר של הנשר אבל נזכרתי בזה והרגשתי צורך לחלוק!!!

yoo

New member
אני לא אוהב בוטנים!! (במבטא פולני)

חחחחחחחחחחחחחח גם זה מהסרט המדובר!!!!

ela !!!

New member
לא גיליתי לו......

תני לעבוד עליו עוד קצת... מסכן הוא פעם אמר בצאט שהוא דלוק על איזה אחת מהשיכבה שלי ועכשיו היא יודעת-בגללי...

Angel of Hell

New member
מה את עושה........

מוציאה את הצבי לטיול ??????? ססססססתתתתתתתתתתםםםםםם מזל טוב אבל זאת עבודה קלה מדיי אני בונה בריכות :)

daboor

New member
...............................

ישנתי ישנתי וישנתי עד שש בערב.... מה לעשות אני חיית לילה... אה כן הלכתי סתם לראות סימני חיים מחברות שלי... חזרתי הביתה בשלום והלכתי לראות טירונות.... מה לעשות אני מכורה... דיברתי 5 שעות בטלפון והנני כאן! נכון מעניין? חחחחחח

ואני עוד פעם הייתי בברכה...

זה כבר מתחיל לשעמם הבריכה הזאת צריך למצוא משהו חדש.... מישהו רעיון?

daboor

New member
ואי יש רכבת הרים פצייץ בסופרלנד

קיבלתי התקף לב רק מהפירסומת.... אבל שיבעים שקל כניסה?!?!?! תגידו על מי אתם עובדים? אבל שווה לנסות כבילוי חד פעמי...

גם אני רוצה ללכת..........מתישהו

אני גם רוצה ללכת אני בטוח שיש איפה שהו כרטיסים מוזלים... מישהו מהצבא או עובד עירייה מועצה ממשלה......

למעלה