מה עשיתם הלילה [יום שישי]?

K i n G i

New member
מה עשיתם הלילה [יום שישי]?

ראיתי שמכובדי הפורום כבר לא פותחים אשכולות מעניינים, עם נושאים מטומטמים ושאלות היפוטתיות, אז הינה שאלה פשוטה: מה עשיתם ביום שישי האחרון שעבר, כלומר הלילה?
אני לא משהו מיוחד... לא ממש היה לי כוח, חשבתי שאני מת מעייפות, ובדיוק התכוונתי לישון ב-12, ואז קיבלתי SMS מידידה שהצליחה לעורר אותי, התארגנתי תוך 10 דקות, ויצאנו ופגשנו מלא חברים וחברות, ופתאום נהייתי עירני. אוי היה כ"כ מצחיק וכיף!
בנות זה עם יפה! [ברובו]

הלכתי למסיבת הפתעה של ידיד שלי ובאו

כל מיני מהשכבה והיה ממש שווה למרות שהיו לי כמה פדיחות

K i n G i

New member
מממ..

היה נחמד לו היית מוסיפה כמה מילים על המסיבה ועל הפדיחות וכאלה, שיהיה מעניין קצת...

הלילה? נבהלתי קשות!!

בערך סביבות 12 הייתי לבד, מישהו התקשר אליי לטלפון, ואמר משהו כזה:"שלום שמעתי שכאן אפשר לדבר עם אלוהים". -(אני:)"טעו." -"אני ממש צריך לדבר איתו" -אז אני בתמיהה:"מההה?" -"אני ממש צריך לדבר עם אלוהים" אז חשבתי שזה איזו בדיחה מפגרת וטענתי שאני אלוהים (בצחוק), אז אמרתי לו:"היייייי אני אלוהים! מה המצב?" והוא התחיל להגיד דברים מוזרים בקול של מן בכי.. אז נבהלתי וניתקתי. בטח (שוב) התקשר אליי מטופל מגהה.

K i n G i

New member
חחח...

אני קיבלתי הודעת SMS בערבית ממספר לא ידוע.... עדיין לא הצלחתי לפענח מה כתוב שם... נצטרך לשאול את המורה...

ברברונת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו כן. תמיד טענתי שאת יכולה להחליף את אלוהים בקלות. אנשים יתחילו להתפלל הרבה פחות. וזה יקל עלייך.

יפסיקו להאמין בו..

כולם יהפכו לכופרים.. (בלי קשר, את יודעת שפעם התקשר אליי משוגע מגהה? שמעו בקול שלו שהוא לא בסדר, והוא צעק עליי שהוא ראש הממשלה! ואמא שלי גם הרימה את השפופרת, ואמרה לי שהוא מגהה-אני קונה את זה.)

ברברונת

New member
קריפי

אליי התקשר פעם מישו שטען ששמו מוחמד ושהוא רוצה לבקש את ידי מהוריי.

למעלה