מה עשית בשיעורי רכיבה!?

Juli kleo rullz

New member
השיעור שלי... +תמונות ../images/Emo15.gif

אז ככה היה לי שיעור ממש נחמד על ג'וליה (עדיין לא על החצי אחזקה בגלל שהוא מתח גיד...
בכל מקרה יום שבת יש לי תחרות קפיצות אחרונה לכל השנה (הסוס שלי עושה רק דרסאג') אז קפצתי איזה 70-80... והיה ממש טוב.... בלי סירובים... בלי כלום... בלי הפלות... הלך ממש ממש טוב... בקיצור צילמתי את הסוסים! :) את ברטי,קליאו,ג'וליה,פליס,וברמון (הסוס שהולך להיות שלי...
) אז אני אשים את התמונות אח"כ ב9 וחצי כי אני עכשיו הולכת לבייביסיטר... אז כשאני אחזור אני אשים! ביי ביי!!!

אממ..

אני מאד שמחה שהלך לך נחמט^^ ומקווה שסוסך יהיה כשיר ובכושר. אבל יש שרשור מה עשיתי בשיעורי הרכיבה, ואם אין אז לא פותחים לבד
מצטערת.. לא אני המצאתי את החוקים.. אבל.. עזבי לומשנה!

פפפפ...

אני שמחה שהלך לך טוב.. והוא מתח גיד?? מסכןןןןןן איך זה קרה לו?? ולמתוח גיד לוקח די הרבה זמן עד שהסוס מחלים..פפפ לי קרה גם כזה דבר שעשיתי חצי פנסיון על סוס אחד מהחווה לפני שנה וחצי... וממש התלהבתי וגם התחלתי לקפוץ איתו והוא סוס שכבר היו לו ועדיין יש לו המון בעיות ברגליים.. ואחרי קפיצה שהוא קפץ לי מרחוק אז עפתי על הצוואר ונפלתי והוא התחיל לרוץ ומתח גם גיד
הייתי מה זה מבואסתתת!!! ולקח לו איזה חצי שנה עד שהוא חזר לעבוד.. אבל הוטרינר אמר שזה בגלל שהגיד עוד לא החלים וסתם החזירו אותו מוקדם לעבודה ושהיה לו חור בגיד..

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... ../images/Emo15.gif

א. סורי לא ידעתי שאסור לפתוח לבד אם אין... אז שאחת המנהלות תעביר את זה לשירשור... :) ב. הנה אני אתחיל לשים פה תמונות... אז הנה ג'וליה שלי המלככההההההההה

Juli kleo rullz

New member
ברמוני! ../images/Emo15.gif

זה הסוס שאני עושה עליו פנסיון!!! (הוא יותר בהיר במציאות...)

Juli kleo rullz

New member
ועכשיו של פליס... ../images/Emo15.gif

איזה מתוקה היאאאאא פעם מזה מזה מזה אהבתי אותה!! אבל היא נהייתה קצת כלבה ועכשיו היא שוב מאמי!!!! ונחשו מה?! הרביעו אותה!!!! וביום ראשון הוטרינר בא ועושה אולטרסאונד לבדוק אם זה תפס! :) אם היא בהריון!!! אז ביום שני אני מתקשרת לבעלים שלה (שהיא גם אגב הבעלים של הסוס שאני עושה עליו פנסיון) וביום שני אני אדע!!!!

Juli kleo rullz

New member
היא באמת יפה! ../images/Emo15.gif

היא פשוט מדהימה!!! אני חולה עליה!!! עוד 4 ימים אני אדע אם היא בהריון!!!

Juli kleo rullz

New member
ואגב... זה שהרביע אותה... ../images/Emo15.gif

קוראים לו ברק (BEREK) והוא סוס מרוצים ממכמורת... (אולי מישהו מכיר אותו...) ואני יודעת שוסילי אילף אותו... נ.ב אם למישהו יש תמונה שלו או שהוא יודע שיש תמונה שלו באינטרנט או משהו כזה... תגידו לי... שימו אותה פה או משהו כזה... אני מתה לדעת איך הוא נראה!!

השיעור שלי מיום ראשון

רכבתי על חוואג' וקפצנו 3 מכשולים. אחד בצורה ישרה לקו אורך והשניים האחרים צמודים אליו בזווית כזאתי.. הוא הלך ממש מצויין. הישיבה והידיים ממש השתפרו לי והרגליים גם אכן. תמונה של המלך (חוואג') מצורפת! יש לו מבנה טוב. כולם אומרים את זה.. למרות שהוא זקן מעט, והוא בן 15 הוא עדיין מלך שקופץ עכשיו בזרת 1.20..

למעלה