מה עשית לי\ תמיר גל

מה עשית לי\ תמיר גל

מה עשית לי מה עשית לי איך פגעת בי וצחקת לי כמו טיפש שלך הייתי אני אהבתי את שיחקת בי X2 כמו פרפר שבא ועף איך פתאום פרסת כנף פעם איתו פעם איתי מה עשית שיגעת אותי אמרת פתאום אחרי שבוע לא רוצה חבר קבוע פעם איתו פעם איתי מה עשית שיגעת אותי מה עשית לי מה עשית לי איך פגעת בי וצחקת לי כמו טיפש שלך הייתי אני אהבתי את צחקת לי X2 ילדונת לא בראש שלי את פשוט לא בשבילי בואי אליי חבקי אותי אם את רוצה שחקי איתי שברת ליבי בתוך דקות אוהב אותך בכל זאת בואי אליי נשקי אותי אם את רוצה שחקי איתי X3 רעות

את הוא הכוכב\ ליאור נרקיס

בלילה קר שהיא כה רחוקה יושב לבד מביט בתמונתה דמעות זולגות ניזכר במבטה איך היא הייתה עולם של אהבה שואל כיצד עזבה ונעלמה האם נותרה תקווה לראות אותה מדוע היא נתנה לי אהבה עכשיו כשהיא אי שם עם אהובה את הוא הכוכב שלי מאיר את לילותי קר שאת לא כאן לא מתמודד עם כאביי איך אוכל לחשוב שאת עם זר בין הסמיכות עכשיו אותי אין מי אשר יואהב בא לי לבכות יבוא עוד יום אשכח את כאביי עוד תבקשי לחזור לזרועותיי יבוא עוד יום אני אותך אשכח על זאת אותה בגידה לך לא אסלח אותך אישה אליי שוב לא ארצה ובלילות עלייך לא אבכה אני נשבע שלך לא אוותר ואת חייך תמיד רק אמרמר את הוא הכוכב שלי האיר את לילותי קר אני לבד אך אתמודד עם כאביי לי כבר לא אכפת שאת איתו בין הסליחות טוב שזה נגמר רק כך לומדים מטעויות X2 רעות

תני סימן חיים\ תמיר גל

את שכחת את כל הטוב שכחת מה זה לאהוב הנה השחר שוב עלה לא מאמין שזה קרה את שכחת את כל הטוב שחכת מה זה לאהוב עזבת השארת לי דממה גם התפילה לא עזרה קר לי בלילות עצוב לי בימים ירדות לי הדמעות מאסתי בחיים אווווווווווווו......... X2 תני סימן חיים תני סימן אחד אחכה שנים אחכה לעד תני סימן ילדה תינ לי נשמה X2 בודד אני ואבוד רוצה לשכוח ולמות נותרתי לי חסר אונים מול מכשוליי החיים בודד אני ואבוד רוצה לשכוח ולמות הנה עברה לה עוד שנה ואת עדיין לא עונה קר לי בלילות עצוב לי בימים יורדות לי הדמעות מאסתי בחיים אווווווווו....... X2 תני סימן חיים........ רעות

כואב שאתה בוכה\ קובי פרץ ותמיר גל

אהבתי אותה כמו שאיש לא יכול פגעתי בך עזבתי הכל הזהרת אותי אמרת שאסבול איך לא שמעתי אח גדול איך לא שמעת אך יקר כואב לי שאתה סובל אחי סלחתי כי זה קרה גם לי אישה רעה פגעה בי מבין את הכאב אחי מבין את הכאב אחי כואב לי שאתה בוכה אחי איך היא ניצלה את התמימות שבי ביופי עינייה, בחיוך ערמומי מה היא עשתה לך ולי מה היא עשתה לך אחי X3 הייתי כמו טרף קל אחי איך היא שחקה בך ובי אישה רעה פגעה גם בי מה היא עשתה לך ולי מה היא עשתה לך אחי גם אותי משכה בחיוך מפתה עזבה עם אחר ואני בוכה תיהיה חזק אחי ביחד נתגבר ולא נתאכזב יותר ולא נתאכזב יותר.... רעות

רגעי עצבות\ ליאור נרקיס

הליל יורד איתו כוכב נופל אם תאהבי זה רק יותר יקל מתקרבל בין שתי סמיכות לבד רגש הלב כבר מזמן אבד אם תוכלי אותי שוב להבין אם תנסי יותר להאמין אם תקרבי אותי ללב שלך כל חיי אוכל להיות איתך רגעי עצבות חובקים ת´לב שלי קירבי קירבי נשמתי שומר פינה בתוך הלב שלי רק תיהיי קורבה יותר תיהיי איתי שטלת בלב שלי פרחים יפים אל תקטפי בכמה רגעים אל תברחי אל תוך עולם מוזר אל תנסי ת´טוב עם גבר זר מה שנותר אתן הכל ילדה מה שאסור אתן לך בדממה רק תני סימן שיש בך אמונה לא אתייאש עד סוף חיי ילדה רגעיי עצבות חובקים ת´לב שלי........ רעות

זה שיר ישן ואני לא ממש זוכרת....

יש לי אותו בדיסק של אוסף להיטי הזהב של ליאור נרקיס.... רעות

למעלה