מה פה קורה פה?

מה פה קורה פה? ../images/Emo4.gif

מה זה השקט הזה? אולי מישהו יספר איך היה עם החורגים המורכבים והאקסים? אמנם חד ועין טסו להם לנופש,,,אבל הוכחנו לכולם שאנחנו יכולים גם בלי אבא ואמא להשאר לבד בבית...................... אני מאד נהנתי למען האמת לחגוג בלי החורג ....הוא כפי שכבר סיפרתי היה אצל דוד שלו. התור השחור נראה מאד מאושר לא הרים את ראשו מהצלחת.....ולא בטוח ששם לבו לעובדה שבנו לא בסביבה.....

*יערית

New member
השקט שלפני ה-../images/Emo121.gif

את יודעת אני לא ממש מורכבת ...אבל ליל הסדר היה יוצא מן הכלל וכן יתר הימים ,הילדים מאתמול עם אביהם עד ליום חמישי בבוקר..יש מה לעשות בינתיים.. טיפוס על קירות, להרוס כביסות, להסתכל על עצמי ולשאול...מה אני שווה בלעדיהם? כמה שהרעש בבית הזה חסר..... לנסות להנות מ"חוסר אחריות" כמה ימים...ולנסות להבין דברים שקורים לנו כאשר הילדים הולכים לחופשה מאיתנו...פתאום יש ירידה באדרנלין..ומחפשים מאיפה לשאוב אותה בחזרה.......אז הנה על קצה המזלג שפכתי קצת ממחשבותיי מהרגשתי הרגע..ובטח בעוד כמה שעות אני ארגיש אחרת.

blonda3

New member
השקט הזה-כנראה שכולם נופשים../images/Emo157.gif

אי שם בארץ או בחו"ל ורק אנחנו נשארנו כאן לבדינו בבית... אז איך היה ליל הסדר? היה בסדר גמור. אנחנו היינו עם הורי ומשפחתי אני ושלושת ילדיי ועם משפחה מצד המארחת שלנו היה סדר גדול יחסית. לקטנה שלי נמאס לשבת כמעט בהתחלה , אז היא קיבלה אישור לפרוש לחדר המשחקים... וחזרה לשולחן לאכול מדי פעם. היו הרבה ילדים, אבל לא ממש הקפדנו על כל השירים ולא קראנו עד הסוף.... הילדים חיפשו את האפיקומנים וקיבלו מתנות קטנות וסמליות האוכל היה מצויין, כמו תמיד וחזרנו שמחים וטובי לב הביתה. זהו פחות או יותר.

עלמה 3

New member
שלום, שלום שלום לכולם.....

הנה אני פה, חזרתי ומקווה לעשות רעש, זהו כבר עבר, חוזרים למסלול, היה נהדר מורחב ונחמד ומקסים ויופי, אבל מזה התעגעתי........ לא היה לי מחשב תקין לכתוב לכם, רק לראות ולקרוא. נו חבריה פסח עובר תם ונשלם.... עכשיו צריך 3 ימים נופש בחו"ל וזה יהיה עוד יותר מושלם, מה דעתכם ? עלמה

maof

New member
אני לא יודע במדויק........../images/Emo6.gif

מה קורה ............ לפי דעתי אנשים הלכו הלכו לישון........ את יודעת אחרי שיומים היו עסוקים באכילה...... שבועים היו עסוקים בניקיונות.......... זהו הבטן מלאה......השלווה היגיע לנחלתינו קול התור נישמע בארצינו........ ויונה צחורה עם עלה של זית הופיעה ברקיע
מעוף

אולי עלה של בזיליקום../images/Emo6.gif

של הסלט חסה.... איזה כיף לראות אתכם שוב עלמה שאלה: תגידי חזרתם על חמורים מהדרום? יצאתם בבוקר,והגעתם בלילה..... היית אומרת מילה והייתי באה לקחת אתכם

עלמה 3

New member
יון יון בוקר טוב,

כן, יציאת מיצרים על חמורים, כבר מתקשרת איתך עלמה

rolan

New member
היי

מצטערת שזנחתי אתכם חברים התגעגעתי מאוד אך התעדכנתי, הצצתי כאן שוחחתי שם וידעתי מה קורה אך לצערי, נגמרו לי האנרגיות ועכשיו, סופסוף אספתי כוחות הייתי בתחתית ממש שבוזה מעייפות ומחוסר אנרגיה היו אצלנו 15 אורחים כולל שישבת ונגמרתי.... היום אוהי ואני נחנו סתם היינו בבית בבטלה שהיתה זרה ומוזרה לאוהי המסכן שלי הוא לא רגיל לשבת בבית ללא מעש... אז איך היה ליל הסדר שלנו? מ ק ס י ם נ פ ל א כל משפחתי (רק הצד שלי) הגיעו שתי אחותיי שני אחי אבא שלי וזוגתו ההורים של גיסתי (אלה שבאו עם אחי מאנגליה...) היה לכולנו כייף עכשיו מתכוננים לחג הבא ולמחרת הגיוס של השבלולה שלי אוףףףף....

סמיסביב

New member
אצלנו הסדר היה קצת מוזר...

חברה של אבא שלי וכל המשפחה שלה נסעו לחו"ל והשאירו את אבא שלי לבד בבית. יש לציין גם שהמשפחה היחידה שלו גרה בחו"ל וחוץ מ-3 הילדים שלו אין לו משפחה אמיתית בארץ. בת אחת גרה בחו"ל, אחת גרה אצל האמא המכשפה שלה (בחיים לא עשתה אצלנו סדר וגם השנה למרות תחנוניי האמא לא הרשתה לה) כמובן שלא יכולתי לתת לו לעשות את הסדר לבד, וקניתי לאחותי כרטיס טיסה לארץ, וכך עשינו לו הפתעה מרגשת מאוד. בסופו של דבר היינו 3 בסדר. זה היה הסדר הקטן ביותר שעשיתי בחיי, אבל זה נתן לנו הזדמנות לעשות את הסדר כמו שהיו עושים בבית אבא, עם כל השירים והמנהגים. בסופו של דבר זה היה הצלחה. היה מרגש מאוד והאמת גם קצת עצוב, אבל בכל זאת מוצלח. נקווה שבשנה הבאה זה יהיה עם יותר אושפיזין... חג שמח

*יערית

New member
נקודה לאיסוף לאנרגיות......../images/Emo141.gif

מ ז ל -ט ו ב
לגיוסה של
ה
וואו זה נשמע לי יום איי שם בנצח שלי עם הילדה הקטנה שלי
שמחה שנהנתם...ובלי הרבה בכי בבקום{סתם מניסיון אישי שלי} בהצלחה

rolan

New member
יעריתושששש ../images/Emo51.gif

האמת?.... אני מקווה לנסוע איתה לבית החייל ביום חמישי בבוקר בינתיים... בשל המתיחות בינינו - שהולכת וגוברת ככל שמתקרב היום הוטל וטו (שלה...) על בואי איתה לשם היום אפילו הלכה לבקר את אביה שעליו הטילה חרם מזמן... הבכי הוא עכשיו והוא הקשה יותר הילדה שלי מבולבלת כועסת, מרירה ואנחנו בתוך הבוץ יונה אומרת שזה יעבור אני מאמינה לה

למעלה