מה פה קורה פה? :)
כ כתומית9 New member 21/8/03 #2 היי שירה, אני שמחה שאת כאן. כר חדש לקשקשת תוכלי לשלוח בבקשה מייל להו גוד שאני מחפשת אותה ??????? תודה תודה
היי שירה, אני שמחה שאת כאן. כר חדש לקשקשת תוכלי לשלוח בבקשה מייל להו גוד שאני מחפשת אותה ??????? תודה תודה
B Boreg New member 21/8/03 #9 הורג../images/Emo35.gif מחסל ../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif אני מקווה שהכל יחזור לתפקד כרגיל ביום ראשון... אחרת אני לא יודעת מה אני אעשה...
הורג../images/Emo35.gif מחסל ../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif אני מקווה שהכל יחזור לתפקד כרגיל ביום ראשון... אחרת אני לא יודעת מה אני אעשה...
כ כתומית9 New member 21/8/03 #10 נראה לי שצ'אט יהיה לי קצת כבד על המחשב בבית .... טוב, הנה נירוש הגיע הביתה ברגע זה ... אני הולכת להתחנף קצת .... (אל תדאגו, הוא לא חזר עכשיו מהעבודה, אלא מהבריכה ....) להתראות ביום ראשון בבוקר - נוכל לפתוח כאן שרשור בוקר טוב .... ביי
נראה לי שצ'אט יהיה לי קצת כבד על המחשב בבית .... טוב, הנה נירוש הגיע הביתה ברגע זה ... אני הולכת להתחנף קצת .... (אל תדאגו, הוא לא חזר עכשיו מהעבודה, אלא מהבריכה ....) להתראות ביום ראשון בבוקר - נוכל לפתוח כאן שרשור בוקר טוב .... ביי
ג גברברת New member 22/8/03 #13 אני? אני זו שהחליטה לפתוח פורום כבר לפני זמן מה.. וכעת הגיעה הזמן אז יש לכם בית ויש חופש ביטוי והתבטאות ויש מנהלת שאוהבת ולא מוכנה לוותר עליכן.
אני? אני זו שהחליטה לפתוח פורום כבר לפני זמן מה.. וכעת הגיעה הזמן אז יש לכם בית ויש חופש ביטוי והתבטאות ויש מנהלת שאוהבת ולא מוכנה לוותר עליכן.