השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב בחשבון ה-X שלו "דרד'לה", זאת לאחר שהתבטא בעד תקיפות נרחבות.
דבריו לא שגויים על פניו. אם היה חכם לפרסם אותם אם לאו, זה דיון אחרהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב בחשבון ה-X שלו "דרד'לה", זאת לאחר שהתבטא בעד תקיפות נרחבות.
אני אומרת את זה כל פעם ואגיד שוב: איתמר בן גביר נאמן לעצמו, לא שיקר ולא משקר. הוא מתנהג בדיוק כפי שהתנהג תמיד, לא מייפיף את דבריו, לא מתנחמד.השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב בחשבון ה-X שלו "דרד'לה", זאת לאחר שהתבטא בעד תקיפות נרחבות.
טוב מאוד שהוא גימד את פעולת צה"ל ובצורה זאת מנע הסלמה, הייתכן שהוא הרבה יותר חכם מכל מבקריו ומקטיניו?אני אומרת את זה כל פעם ואגיד שוב: איתמר בן גביר נאמן לעצמו, לא שיקר ולא משקר. הוא מתנהג בדיוק כפי שהתנהג תמיד, לא מייפיף את דבריו, לא מתנחמד.
הבעיה היא שכרגע הוא חלק מהממשלה ולא באופוזיציה, והוא מדבר כאילו הוא באופוזיציה.
באשר לפעולה הזו, האם יתכן שנעשתה כדי להשבית את מערכת ההגנה האיראנית כהכנה לפעולה האמיתית נגד מתקני הגרעין?
גימד? ממתי ישראל צריכה לפחד מתגובות?טוב מאוד שהוא גימד את פעולת צה"ל ובצורה זאת מנע הסלמה, הייתכן שהוא הרבה יותר חכם מכל מבקריו ומקטיניו?
האם את חושבת שכל יום פורים ונצליח ליירט את כל הטילים של האיראנים?גימד? ממתי ישראל צריכה לפחד מתגובות?
אני חושבת, שאין על ישראל לפחד לתתקוף. מזה לתתקוף ולהצטער/או להתחרט?האם את חושבת שכל יום פורים ונצליח ליירט את כל הטילים של האיראנים?
האם המדינה לא הייתה בלחץ מסחרר מהמתקפה?
למה לכתוב דרדלה, אם אפשר לכתוב פרווה???השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב בחשבון ה-X שלו "דרד'לה", זאת לאחר שהתבטא בעד תקיפות נרחבות.
מסתבר שהאינליגנציה שלך גבוהה משלו, ובחירת המלים שלך טובה בהרבה.למה לכתוב דרדלה, אם אפשר לכתוב פרווה???
( וללא כל קשר, חמור קופץ בראש).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.