אול֫י הגדרת לו מגבלת חבילת גלישהיש לי את הגלקסי A52 והוא צץ עם אזהרה
שניצלתי 2.11 ג"ב של נתונים ניידים והגעתי למקסימום.
מה זה אומר?
זה לגמרי בשליטה שלךיש לי את הגלקסי A52 והוא צץ עם אזהרה
שניצלתי 2.11 ג"ב של נתונים ניידים והגעתי למקסימום.
מה זה אומר?
כן, אבל איפה נמצאת ההגדרה של גודל החבילה ותאריך האיפוס ברדמי נוט 8 פרו?גלשת 2GB על חשבון החבילה שלך (לא wifi)
תבדוק מה החבילה שלך אצל הספק ואם לא מספיק לחודש, תגדיל את החבילה.
כן, אבל איפה נמצאת ההגדרה של גודל החבילה ותאריך האיפוס ברדמי נוט 8 פרו?
מצאתיהגדרות/אבטחה/שימוש בנתוניםגלשת 2GB על חשבון החבילה שלך (לא wifi)
תבדוק מה החבילה שלך אצל הספק ואם לא מספיק לחודש, תגדיל את החבילה.
מה גודל החבילה שלך?אז יחייבו אותי יותר בגלל שחרגתי מחבילת הגלישה?
מתי זה מתאפס בחזרה?
אני בהוט מובייל בתוכנית MAX 150GB For Lifeמה גודל החבילה שלך?
תגדיר מחדש את המגבלה במכשיר, ואז תקבל התראה כשהחבילה תהיה קרובה לסיום:אני בהוט מובייל בתוכנית MAX 150GB For Life
לא מצאתי את ההגדרות שכתובות במדריך. יש לי את המכשיר גלקסי A52תגדיר מחדש את המגבלה במכשיר, ואז תקבל התראה כשהחבילה תהיה קרובה לסיום:
איך לשלוט בשימוש בחבילת הגלישה ולחסוך בנתונים - טלפון Pixel עזרה
שימוש בחבילת הגלישה הוא כמות הנתונים שהטלפון מעלה או מוריד באמצעות חבילת הגלישה. כדי לוודא שלא משתמשים בכמות נתונים גדולה מדי בחבילת הגלישה, ניתן לבדוק את הגדרות השימוש בחבילתsupport.google.com
לא מצאתי את ההגדרות שכתובות במדריך. יש לי את המכשיר גלקסי A52
יש לך עוד 147 ומשהו גיגה לבזבז.אני בהוט מובייל בתוכנית MAX 150GB For Life
בתחילתו של כל מחזור חודשי (התאריך המדויק שונה ממפעיל למפעיל). שוב, יש הבדל בין התראה סטנדרטית של הסמארטפון ("ניצלת יותר מ-2 ג'יגה") לבין גודל החבילה הקונקרטית שרכשת.מתי זה מתאפס בחזרה?
אתה קובע את זה בהגדרות - את תאריך האיפוס והגודל של החבילהבתחילתו של כל מחזור חודשי (התאריך המדויק שונה ממפעיל למפעיל). שוב, יש הבדל בין התראה סטנדרטית של הסמארטפון ("ניצלת יותר מ-2 ג'יגה") לבין גודל החבילה הקונקרטית שרכשת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.