הי סמה../images/Emo39.gif
אני מצטערת אולם קלפי הפריסה אינם מבשרים טובות. ראשית לכל, קלף 3 החרבות מעיד עליך כשבורת לב נוכח סיפור האהבה הזה שהסתיים לצערי בכי רע. אני מבינה מאד את תחושותיך אחרי הכל היית בפסגה ונחתת על הקרקע הקשה והרשמים של אותה תקופה עוד מלווים אותך למרות שעברו שנים מאז. גם התקופה הקרובה, בה את מבקשת להמתין לבחור, שיקח יוזמה, עשויה לעלות לך בנדודי שינה או לפחות במחשבות טורדניות שיקשו עליך מאד. (על איזה תקופה פרסת? לא ציינת.) הבחור שלך מצוי בתקופה של קשיים אישיים (אולי גם כלכליים). הקשיים הללו מקשים עליו לפעול מאחר והוא מצוי במרה שחורה. אני מניחה כי קשה לו לראות את האור בקצה המנהרה. יש פה בעיני עניינים אישים בלתי פתורים בינו לבין עצמו. עניינים אלו ניכרים גם נוכח התחבטויות פנימיות. כפי הנראה יש דברים בחייו של הבחור שאינם ידועים לך. הוא כפי הנראה לא חשף אותם בפניך כשהייתם בקשר רומנטי והחליט לשמור על המידע חסוי. קלף המוות המדבר על חידוש הקשר הרומנטי עלול להעיד על כך שהקשר הסתיים. מדובר ב"מוות טבעי" של קשר שלמרות שהיו לו תקופות נפלאות הוא לא עלה יפה. קלף הסיכום, הירח, מעיד על תקופה של סערת רגשות (לטעמי מצד שניכם). העניינים המטרידים אותך יוסיפו לעלות ולהטריד את מנוחתך אולם התמורה תיראה בשלב מאוחר יותר, כשתוכלי להתעלות מעל כל אלה ולצמוח מחדש מתוך הבנה טובה יותר של פני הדברים ומתוך אמונה כי תצליחי להשיב את חייך למסלול. עוד יתכנו לך סיפורי אהבה מתוקים שיסתיימו בסוף טוב. אגב בפריסה מופיע המספר 7 פעמיים המעיד על חדשות. מבחינתי מדגישה הפריסה כי היא מעניקה לך מידע חדש שעשוי להאיר את עינייך ולתת לך הכוונה. מה דעתך?