מה פשר ההודעה הזאת שקיבלנו במייל?

• פותח הנושא hp24
  • פורסם בתאריך

hp24

New member
אז אני אמורה לקחת

ארבע קורסים השנה וארבע שנה הבאה? גם ככה הייתי אמורה לקחת ארבע השנה בסוציולוגיה אז אני לא מבינה איפה החידוש...

4x4sy

New member
למה הפטור משיטות מחקר איכותניות?

הקורס שעושים בפסיכולוגיה הוא שיטות מחקר כמותיות וניסויים. איך תעשי סמינר בסוציולוגיה בשנה ג' בלי שיטות מחקר איכותניות (אני יודע שאפשר לעשות גם מחקר כמותי, אבל בכל זאת את צריכה לדעת את שתי המתודות).

גם אני שאלתי את המזכירה

לא צריך את שיטות מחקר איכותניות. היא אמרה שהם הורידו לנו את זה.

NirT84

New member
גילי את בטוחה לגבי שיטות מחקר איכותניות?

באמת מוזר, כמובן שאני אשמח מאוד
- אבל על סמך מה הבנת את זה?

hp24

New member
מה פשר ההודעה הזאת שקיבלנו במייל?

שלום רב, הודעה זו מיועדת אך ורק לתלמידים הלומדים פסיכולוגיה במסלול ראשי ראשי וסוציולוגיה במסלול משני: תלמידים שמסיימים השנה את שנה א' צריכים לקחת במהלך השנים ב' וג' 8 קורסי בחירה. מזכירות המחלקה הכוונה לאיזה מהמחלקות? הקורסים בסוציולוגיה סמסטריאליים. זה מספיק טוב? למה לא מדברים במונחים של נ"ז? בפסיכולוגיה אין קורסי בחירה שנה ב' נכון?

למה תוקפנות?

אנשים עונים של שאלתך, אין שום סיבה לתקוף אותם.... פעם הבאה פשוט לא יענו לך.... אגב, זה מסתדר מצויין מבחינת המתמטיקה של הנ"ז... 6 נקודות השנה + 2 נקודות סימנריון שנה ג" + 8 נ"ז על קורסי בחירה ואנחנו מגיעים ל16 נ"ז שאנחנו צריכים להוציא מהמשני, אין צורך בקורסים כלליים בנוסף והחיים יפים (לפחו עד למבחן בסטטיסטיקה...)

4x4sy

New member
בטח שאתה צריך

אתה עושה 29 ש"ש בפסיכולוגיה + 16 בסוציולוגיה + 14 שעות ביהדולוגיה = 59
מה שאומר: עוד 5 ש"ש כלליות. פיזדייץ.

4x4sy

New member
לא

אין לך 30 שעות בפסיכולוגיה. השנה עשית מבוא, פיזיו, התפתחותית, סטטיסטיקה וישומי מחשב (9 ש"ש). ואל תתבלבל. סטטיסטיקה זה רק 4. השעתיים הנוספות זה סתם תגבור. שנה הבאה אתה עושה חברתית, אישיות, קוגניטיבית, סטטיסטיקה המשך, שיטות מחקר ומעבדה ניסויית - 13 ש"ש. בשנה ג' אתה עושה תורת המבחנים, אבנורמלית, פרקטיקום, סמינריון עיוני ושלושה קורסי בחירה - 8 ש"ש יוצא 29. פעם, כשהשכינה הייתה מעל, ומבוא היה קורס שנתי - היו לך 30. קישור

למעלה