מה צבע וחומר משטח העבודה ? ...

ER1000

New member
מה צבע וחומר משטח העבודה ? ...

... האולטימטיבי למטבח עץ וונגה, בשילוב חלק מהדלתות בזכוכית עם מסגרות אלומיניום? מה גוון המשטח והחומר הכי יפה בעינכם?

lank

New member
../images/Emo68.gif בעיני - נירוסטה

אבל זה כל כך לא פונקצינאלי בבתים הישראליים עם כל הבישולים והאירוחים... ( בכל אופן אצלי זה לא מעשי..)

ER1000

New member
הריצוץ צהוב בהיר - אם זה חשוב

האם קיסר לבן לא ישחיר מעט עם הזמן? אם כן איזה מספר מומלץ?

יש כמה גוונים

הזול הוא 3200 אבל היותר עדין ויפה הוא 2200 והוא גם הדגם שהוא הכי נמכר באבן קיסר. אני מצרפת לך קישורית שתוכל לשחק עם הגוונים של הארונות והמראה שיתקבל. זה לא מדויק אבל יתן לך רק כיוון. הכי טוב זה ללכת עם הדלת לקנות את השיש. כך תקבל את המראה האמיתי.

ER1000

New member
מעניין!יש לי שאלה בנושא החיפוי לקיר

אם עושים חיפוי בגובה 15 ס"מ נאמר באותו חומר (קיסר), מה עושים בשאר הקיר. סתם צובעים או שי חומרים אחרים לציפוי הקיר. ד"א, חשבנו ללכת על צבע לבן צחור 2141 או משהו דומה, מה דעתך?

אני, באופן אישית

לא אוהבת כשעולים רק 15 ס"מ לגובה. או שעולים על כל הקיר או שלא עולים בכלל. ואם כבר עולים לגובה של 15 ס"מ אז עדיף או לצבוע או לשים זכוכית - דבר שהוא מאוד יקר. אבל שוב, זה הדיעה והטעם האישי שלי בלבד. לגבי גוון השיש שבחרתם - אני חושבת שלבן זה מאוד יפה ונקי. אבל שוב, לא להתעצל ובהחלט כדאי לקחת איתכם דלת כשאתם בוחרים את הגוון ולא רק להסתפק בדוגמית קטנה שנותנים לכם. אנחנו חיכינו עד שהמטבח היה מורכב ואז לקחנו איתנו דלת גם לשיש וגם לבחור את הידיות. זה מ א ו ד משנה את ה"תמונה". שמעתי מכמה חברות שלא עשו כך ואח"כ התלוננו על הגוון שבחרו - שזה לא יצא "בדיוק כמו שחשבו". לא חבל על כל ההשקעה שאנחנו עושים ודווקא בזה ליפול?

orit281

New member
בוצ'ר בהיר- מייפל גם יעשה את העבודה

אבל זה בעיקר ליופי לא ממש לקטע של בישולים וכאלה כי זה נהרס. לגבי השיש לא אוהבת חיפוי קירות משיש יש אפשרות לכל מיני קרמיקה באותו גוון או טון פחות או פסיפס זכוכית צבעוני (תכלת או אפרפר) יוצאר משגע יקר יחסית לקרמיקה אבל שווה וגם קל לניקוי. אם כבר לעשות חיפוי אז או ממש עד לאורנות וקצת מעבר או בכלל לא חצי זה לא ממש יפה. אם אתה מתעקש אז באותו צבע וחומר של המטבח. צבע שיש חול ים קוריאם לזה נראה לי 2200 של קיסר אבל - כל דבר פשוט כל דבר כל דבר (אמרתי כבר שכל דבר ???*) משאיר עליו כתמים שירדים רק עם אציטון או אקונומיקה ככה שזה יפה אבל שעבוד לא נורמלי. אגב וונגה ומסגרות אלומיניום = חלום יופי של בחירה....

ER1000

New member
בהנחה שיהיה קיסר לבן צחור

היינו רוצים לעשות מתחת לקולט פסיפס בגוון דומיננטי ואת כל החיפוי האחר בגוון אחר. מה הגוונים שאת ממליצה לחיפויים אם כאמור המטבח וונגה ואלומיניום, הרצפה בגרניט צהבהב ?

orit281

New member
איזה סגנון אתה מחפש?

למה שיש לבן צחור? לפי מה שאתה שואל יהין אצלך יותר מחמישה צבעים במטבח אז לדעתי תלך על אותה משפחה לפחות שזה לא יראה כמו קרקס. ארונות חום כהה, רצפה צהובה אז אפשר חיפוי קרמי עם פסיפס דומיננטי באיזור צבעי הטרה קוטה או חום קרמי על בסיס צבע זית (שוב תלוי בדיוק בגוון צריך ללכת עם חתיכות של הצבע המדויק ולהתאים) אני לא הייתי הולכת על שיש לבן צחור אלא על חול ים שהוא בעייתי באותה מידה אבל איכשהו שייך למשפחה ל קו נקי וקריר בפסיפס זכוכית אפשר- ללכת על גווני הכחול/ אפור / אופוויט שזה הגוונים שגם ישתלבו עם השיש הצחור בהנחה שוב שהרצפה לא ממש דומיננטית. אם קרמיקה או פסיפס לקו חמים יותר הייתי הולכת על טרה קוטה או חומי זית למינהם אגב יש לך את האתר של טמבור ואת של שיש קיסר שיתנו לך איזה קנה מידה תשחק עם הצבעים קצת זה יעזור לך לקבל מראה כללי של מה שיצא

ER1000

New member
אם אני מבין נכון: ריצוף צהבהב בהיר,

דלתות וונגה, שיש לבן, חיפוי צהבהב אבן, מתחת לקולט פסיפס חום אדמדם. הולך?

למעלה