מה צופן בחובו השבוע שמתחיל...?

מה צופן בחובו השבוע שמתחיל...?../images/Emo99.gif

בקר אור אנשים זהו ..בעצם נגמרו החגים ,בשלב הזה נכנסים עכשיו לשגרת קיץ ישראלי,, עדיין לא חם ממש,עדיין פריחה של אביב מלווה אותנו אתמול ראיתי בגליל פריחה מדהימה של קידה שעירה...צהוב כזה מזהיר-והריח...נפלא ...שבוע חדש מתחיל,מה צופן הוא בחובו? שגרה נעימה...ואולי הפתעות, אולי גם וגם-העיקר ,מה אני מחרטטת לכם כל כך הרבה שיהיה לכם שבוע טוב.. היו טובים חשבו אופטימי והעיקר -אל תקחו ללב,,,,וגם לא לריאות הבטחתי לעצמי לשלוח יותר הגיגים השבוע נראה אם גם אקיים....

magy

New member
מה?????

שמעתי ברדיו.....אז נזכרתי....... זה כל הקסם (הדואט של נמרוד לב ואורלי פרל) הוא : מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים? מה איכפת לי בעצם? אומרים עליי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה – כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה ה - נשימה היא : כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים הן ריקות כמו האויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת – מתאדה לשמיים כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך הוא : כמו שאת כשאת פורשת כנפיים היא : אתה צייר אני זמרת בארים אדומה הוא : אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה שניהם : ואין דבר יותר נכון מאותה ה - נשימה

magy

New member
../images/Emo41.gifשקדי../images/Emo41.gifחזור מיד לפורום../images/Emo41.gif

מה זה הנפקדות הזותי????

מגי- צריך לשנות גישה....

במקום להוריד פקודות של
חזור מיד לפורום
אולי אפשר כך?
חזור לפורום פליזזז
או כך..
חזור בבקשה
או...
חזור אתה שובר את ליבי
ואולי להבטיח לו איזו
ואולי איזה שיר
ואולי
לא עושה להם את זה.. אז אולי
? אוכל יביא את שקדי ב-טיסה

magy

New member
תאמיני לי.........בובה.....

אל תאמיני לאף אחד......... סתםםםםםםםםםםם אין לי מושג מה יכול להחזיר את שקדי.... אבל נסי את.......תוסיפי עוד כמה אייקונים חביבים...... אני, אומרת דוגרי......מה שיש לי...... לא מתחנפת..... עכשיו, את מבינה למה אני לא משיגה כלום בחיים????. לא יודעת להתחנף.........לא יודעת להעמיד פנים... את מעבירה קורסים?????? צרפי אותי......
PPPPP

מגוש

אף פעם לא השגתי שום דבר בבוטות, להיפך תמיד התחרבש לי... ואילו במתק שפתיים ברכות השגתי דברים שבחיים לא חשבתי שאשיג... ולא בחנופה חלילה, רק ברכות....killing softly כמו בשיר של רוברטה פלק...ועוד לא דיברתי עם הויכוח המר שהיה לי עם מישהו פה בפורום לאחרונה - שהסתיים באחת לאחר שינוי הגישה
אל אל ישראל!

magy

New member
אוקי.....השרביט שלך

בואי נראה אותך מצליחה בזה גם עם שקדי..........

magy

New member
אבל קחי בחשבון

שאולי התקלקל לו המחשב נסע לחופשה נשבר לו מאיתנו אין לו זמן אין לו מה להגיד סתם חולה מחק את המיותר......

magy

New member
אף אחד לא מקבל משכורת בפורום

אבל זכותו לא להגיע אלינו....... לא כופים עליו......רק מבקשים...... בכל זאת הוא מהגרעין..... ואם יעדיף לעזוב.......שלפחות יגיד לנו..........שלום, כנהוג

מה קרה לשקדי?

אולי הוא סתם במחזור? יחזור כשיבוא לו? שקדי, שקדי צא החוצה אמא ואבא יקנו לך עוגה

שקדי

New member
עשיתן את זה בנות.../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

חזרתי פתאום הנה אני בבית תנו לי רק דקה לנשום באתן לי כל כך כל כך פתאום איך היה???????????

שקדי

New member
מצטער בנות חביבות...........

הכל מטעמים טכניים של זמן ומרחב......וכו´........ והאמת.......נעים לפעמים(למרות הכל) לראות שאתה (כלומר אני) חסר למישהו..... עשיתן לי את היום......מואההההההההההה

למעלה