מה צריך בשביל להיות טופ מודל?

niranat

New member
מה צריך בשביל להיות טופ מודל?

מה אתם חושבים שהדברים הכי חשובים אצל דוגמנית? סדרו אותם לפי הסדר - נגיד דברים כמו פוטוגניות, סטייל, הליכה על מסלול, פנים יפות, אופי מתבלט, גוף יפה, חזה גדול [
] וכו'

עונהה../images/Emo87.gif

מדרג מהכי טוב לפחות! פנים יפות גוף יפה פוטוגניות סטייל הליכה על מסלול חזה גדול רשמתי את מה שאת אמרת!

MeetLofe

New member
מה שאני חושב...

*פנים יפות *גוף טוב ומעוצב *פוטוגניות (מה שווה שיש דוגמנית יפה והיא לא יודעת להצטלם?כמו במקרה של אן..עם כל הכבוד לאן שאני מת עליה והיע ענקית לדעתי...אבל את זה אפשר ללמוד) *אופי (ואני לא מתכוון למקרה של ניקול...כי לניקול יש אופי טוב היא מתוקה חמודה חברמנית וכו'...אני פשוט מתכוון שזה לא יהיה כמו קמיל) *הליכה טובה על מסלול(כי על זה אפשר לתרגל ואפשר ללמוד)

oOBAGIRAOo

New member
מה לדעתי:

תלוי למה? אם לדוגמנית מסלול אז: הליכה על המסלול גוף יפה פנים יפות. לא צריך יותר מזה. אם לדוגמנית רגילה אז: פוטוגנית פנים יפות גוף יפה אופי נוח = ניקול. אף דוגמנית לא באמת צריכה אופי, ממש לא. היא צריכה רק לא להיות בעייתית.

Pink Angel1

New member
אממ

סטייל
אופי מתבלט- בלי זה הדוגמנית תשעמם אותי
גוף יפה- אחרי הכל זאת דוגמנית
בטחון עצמי- בלי בטחון עצמי התמונות לא יצאו טוב, ההליכה על המסלול תהיה גרועה וכו'
אומץ לנסות דברים חדשים- לא יודעת איך כל כך להסביר
תבינו לבד
שתהיה מיוחדת במשהו, שזה יהיה שונה משאר הדוגמניות. נגיד בעונה הראשונה שאדריאן הלכה על המסלול אמרו שיש לה הליכה שונה משאר הבנות, היא הייתה בולטת.
פנים יפות- לא בהכרח חייב אפשר גם לא להיות יפה ועדיין להיות פוטוגנית בתמונות.

OhBaby

New member
הדירוג שלי../images/Emo26.gif

פנים יפות
פוטוגנית
גוף יפה זהו, יותר לא חשוב

niranat

New member
מה זה חשוב?! ../images/Emo122.gif

שתהיה נעל, כפכף, מגף, סנדל מדוזה
- מה שהיא רוצה, כל עוד היא עומדת בקריטריונים של הדוגמנות.. כאילו - תכלס, למי אכפת מה האיי.קיו של דוגמנית!?

MeetLofe

New member
אבל כל הקטע עכשיו הוא..

להראות שדוגמניות הן לא רק "בלונדיניות" ושיש להן גם אופי.. אני חושב שגם הסדרה טופ מודל באה להראות את זה

בר2י

New member
אמממ

קודם כל- גוף יפה ופנים יפות אח"כ מאוד חשוב האופי..לא שקטה מידיי,לא ביישנית וגם לא שחצנית אח"כ חשוב שתהיה פוטוגנית שתדע ללכת על המסלול אממ שיהיה לה איזשהו ייחוד (עיניים מיוחדות,שפתיים,תווי פנים..) משהו שיבדיל אותה מכל הדוגמניות טוב נראה לי שזהו כל שאר הדברים שעולים לי מתקשרים למה שכבר רשמתי..

JULI4561

New member
עונההההההה../images/Emo14.gif

1. כמובן להיות יפה..!!! 2.פוטוגניות 3.הליכה על מסלול 4.סטייל 5.אופי מתבלט 6.אחת שנוח לעבוד איתה

עונה.

קודם כל כמובן שיופי טבעי פוטוגניות פנים יפות גוף יפה קסם אישי (או - סטייל) הליכה על המסלול אופי מתבלט חזה גדול

Dark Force

New member
אני אתן את דעתי..../images/Emo56.gif|פגרה|

עזבו אתכם אופי, במילא אנחנו מתרכזים מלא באופי כי אנחנו רואים אותך תכלס רק דרך האופי ולא רק דרך תצלומים. שתהיה דפוקה, העיקר שתדע לחייך כשצריך- ולענות תשובות מצחיקות. העיקר, שיהיה לה עור יפה- בגלל זה יהיה ממש פסולה אצלי. העיקר, שיהיו לה תמונות שיגרמו לי להגיד פאקינג שיט, בגלל זה אמנדה פסולה אצלי- כי יש לה פאקים קטנים. העיקר, שתהיה לה הליכה שתושיר לי רושם כזה שאני אגיד פאקינג וואו! בגלל זה ניקול פסולה אצלי. העיקר, שישאלו אותה שאלה שלא תגחך כמו פוסטמה. ובגלל זה נורל פסולה אצלי. העיקר, שכשאני ארצה לדעת תכלס משהו על החיים שלה, שלא תתחיל ללכת סחור סחור ותהיה לא עניינית. ובגלל זה אן פסולה אצלי. מי נותרה

niranat

New member
למה ככה? ../images/Emo108.gif

חח לא מסכימה בקשר לאן וניקול.. טוב, את ההליכה של ניקול אני לא ממש זוכרת - אבל מה קשור שאן הולכת סחור סחור?! ובכלל - מה חשוב בזה שדוגמנית תגיד לך דברים על החיים שלה? זכותה לשמור על פרטיות ולא לרצות לדבר על החיים הפרטיים שלה [לא שאני חושבת שזה מה שאן עושה] איך זה הופך אותה לפחות דוגמנית?

JULI4561

New member
../images/Emo99.gif אווה...

למה אן עניניתתתתת היא ממש חמודה!!!!

קרני44

New member
לפי דעתי..

גוף יפה הליכה על מסלול פוטוגנית אופי מתבלט סטייל חזה גדול

דעתי :

ביטחון
טאקט ויכולת להיות אהובה על בני אדם
יופי