מה צריך גבר בן 22

karkafta1

New member
מה צריך גבר בן 22

שלום לכולם אני בחור בן 22. לאחרונה פגשתי בחורה. בחורה טובה,מקסימה,מחבבת אותי. לבחורה יש בעיה-היא דיסקלטית וזה משפיע על כמה דברים: היא נכשלה כבר 3 פעמים בתאוריה, יש לה קשיים בדיבור ובעיות זכרון. היא מודעת לכל זה והיא לא טיפשה. העניין הוא שכל זה מרתיע אותי במיוחד בגלל שהחשיבה שלי הייתה: "אם אני מכיר מישהי אני מקווה שזה יהיה לטווח ארוך" כלומר אני לא מחפש סטוץ. לבסוף החלטתי להיפרד ממנה. כי להיפרד בהתחלה זה קל הרבה יותר (?) מאשר אחרי קשר של כמה חודשים. יכול להיות שעשיתי טעות. אולי אני צריך לצבור נסיון (זוגי לא בהכרח מיני) בהתחשב שלא ממש הייתה לי חברה רצינית? גם אם אני מסתכן בזה שכמעט בטוח ניפרד? כי בוודאות זאת לא בחורה שהייתי מתחתן איתה. מה דעתם הותיקים? תודה

סליחה ????

נפרדת ממנה בגל שהיא נכשלה 3 פעמים בתיאוריה והיא דיסלקטית? אבוי ! אני נכשלתי 7 טסטים (אבל היי.. תיאוריה ראשונה! כבוד
) והאיבחון מראה שגם אני קצת לא נעים לומר
..דיסלקטית. אני מתלבטת מה לכתוב לך... עשית טעות ואני מקווה ..מאוד מקווה שתתחרט עליה אבל היא לא תסלח לך
זה הדבר הכי טיפשי שמעתי עליו. אגב,מה זה אומר קשיים בדיבור ??

orrin

New member
כמה שאלות

א. למה לחפש מישהי להתחתן איתה בגיל 22???? ב. למה לצאת מנקודת הנחה שכל מי שאתה יוצא איתה תהיה אישתך? (תן לי לגלות לך משו- זה לא ממש יקרה, כי ביגמיה אסורה על פי חוק) ג. להפרד בהתחלה קל יותר? ומה עם תחושת פספוס או החמצה? מה עם ספקות? מהעם "אולי היה יכול להיות...."? זה יותר קל? לא בטוח. ד. למה טווח ארוך כולל ישר חתונה? יש באמצע עוד כמה וכמה שלבים.... חבל לדלג עליהם, זה חלק מהכיף.... ה וזה אחרון- אל תחפש. לא מחפשים משו, הוא פשוט ישנו או שהוא פשוט איננו. אם יש בינכם כימיה טובה ותקשורת טובה אפשר להתמודד עם כל דבר. לכל בחורה שתפגוש יהיו פאקים כי כולנו רק בני אדם, ואם תתחיל לפסול כל אחת שלא מושלמת לא תמצא מישהי- עכשיו או בכלל. נשמע ממה שאמרת שהיא יחסית מודעת לבעיות שהיא חיה איתן ושהיא לא ביקשה ממך לחיות אותן בשבילה (ותתקן אותי אם אני טועה). חלק מלאהוב בנאדם זה לאהוב את הצדדים החלשים שלו, את הטעויות שהוא עושה, את העובדה שהוא- בדיוק כמוך- לא מושלם. תחשוב על זה יום נהדר

magenta73

New member
תראה... תשמע...

אתה בן 22, אז בוא אני אגיד לך שלא כל קשר סופו בחתונה. תאמין או לא. אל תחשוב ככה בכלל. תהיה, תהנה, תכיר. תהנה מהדרך, לא מהמחשבה על טבעת. אתה עוד צעיר צעיר צעיר. דיסלקציה זו לא בעיה כ"כ קשה. להיפרד על ההתחלה זה לאו דווקא הרבה יותר קל, כי אתה יכול להיות במצב של הרגשת החמצה וכו', חוץ מזה שכל קשר מלמד להבא. וחבל.

karkafta1

New member
אני מבין שצריך להנות

אבל אם אני יודע שזה קשר שייגמר תוך שנה למשל אז למה להשלות אותה? למה לפגוע בה (וגם בי)? אני לא רוצה להפוך אותה לסטאז' שלי כי זה לא יהיה הוגן. ואנ יודע שהיא עדיין רוצה אז פשוט אמרתי לה "אני רוצה אבל אני לא יכול". זה די מסכם את ההרגשה שלי.

magenta73

New member
כי הסטאג' הזה מחמדי

הוא החיים שלך, לא רק שלה. ומכל דבר לומדים ואף אחד לא יכול להבטיח לנו כלום. צריך גם להכיר בן אדם טיפ טיפה יותר לעומק בשביל לדעת אם אנחנו רוצים להתחתן איתו או לא. חתונה זה כביכול לכל החיים... כל החיים זה הרבה זמן. אי אפשר לדעת את זה בשבוע או חודש או אפילו שנה. ובלי לעבור מערכות יחסים כאלו או אחרות, אתה לא גדל ולא צומח ולא מבין לבד מי אתה , מה אתה, מה היית רוצה וכו'. אל תסתכל על זה כשחור ולבן. זה ממש לא שחור ולבן.

צאצי

New member
גם לי יש כמה דברים לומר

כבר בגיל 22 אתה חושב על חופה ?! השתחררת לא מזמן ?! זה הזמן ללימודים , לחופש , לטיולים פגשת בחורה מקסים שבמקרה נכשלה ב 3 תאוריות (אני מכירה גם המון בנים שנכשלו כמה פעמים בתאוריות) . קשיים בדיבור לכולנו יש לפעמים , ובקשר לזכרון יש דברים שאנחנו לא מודעים אליהם שהגוף עושה לבד כמו הדחקה . בקשר להפרד מתחילת הקשר נכון שזה נשמע קל יותר (כי לא יצא לך להתחבר לגמרי עם הבחורה) אבל עדין תיהיה לך תמיד ההרגשה של ההחמצה . ברגע שתמצא את ה"אחת" תדע ולא יהיו לך ספקות עד אז אל תפסיק לחפש

למעלה