מה צריך כדי לטפל ב NLP ודמיון מודרך

w i n i

New member
מה צריך כדי לטפל ב NLP ודמיון מודרך

היי
אבקש לדעת איזו הסמכה צריך כדי לטפל באנשים דרך דמיון מודרך ו- NLP, האם קורס ב- NLP שנלמד בארץ או בחו"ל מספיק לצורך העניין? תודה, וויני

שאלה טובה

דמיון מודרך וNLP הם לא אותו הדבר. לגבי NLP, כל קורס הדרכה מרוכז יספק לך את הכישורים הבסיסיים. כמובן, אתה יכול לטפל בכל אחד גם בלי הסמכה... השאלה היא רק שאלה של אתיקה אישית. אין חוק שאומר שאסור לך להנחות לקוח בשיטה של דמיון מודרך או NLP ללא הסמכה כתובה. לעומת זאת, הסמכה רצינית תעזור לך לרכוש את הכישורים לרמה גבוהה, בה העזרה שתתן ללקוחותיך תהיה משמעותית יותר מאשר אם היית רק קורא ספר בנושא. בארץ או בחו"ל? אני באופן אישי למדתי בחו"ל, וכך גם מספר לא מועט של מתמחי NLP בישראל. ישנם ארגונים בארץ, פשוט תבדוק קצת יותר לעומק כל אחד מהם, מהו החומר המוצע וכמה זמן נדרש להשלמת הקורס. עבור קורס מבוא של NLP, שנקרא רשמית NLP Practitioner Level Course - הייתי ממליץ לך למצוא את הקורס המהיר ביותר. אחר כך, לטכניקות יותר מתקדמות, מומלץ קורס ארוך יותר עם פרקטיקה (סטאג'). תספר לנו איך אתה מתקדם, וויני בהצלחה. שלומי

w i n i

New member
תודה מכל ה../images/Emo23.gif ועוד משהו..

שולמי תודה רבה על התשובה המהירה והעניינית.
אשמח לדעת האם NLP היא שיטת טיפול העומדת בפני עצמה או נילוות לשיטות אחרות.כלומר האם קורס ב- NLP מספק לי כלים מספיקים להנחות אנשים. כמו כן, האם כדי לעסוק בתחום מספיקה לי תעודת הסמכה, איך זה עובד? איך אדע מה היא "הסמכה רצינית"? אפשר לשאול היכן אתה קיבלת את הכשרתך? תודה על העזרה וויני

בבקשה

היי, ויני, אתה יכול להסתכל על תשובה שנתתי לשי בהמשך הפורום, כמה נושאים למטה... תדע מה היא הסמכה רצינית על ידי המלצה של מספיק אנשים המתמחים בפועל אחרי ההכשרה... אם יותר אנשים מצליחים בתחום, ההכשרה היתה טובה ומועילה. אם לא, סביר להניח שמשהו חסר שם. בהצלחה

למעלה