מה צריך כדי לשכנע אתכם?

מה צריך כדי לשכנע אתכם?

הרבה דובר על אמיתות ה"הוכחות" שנראו עד היום בנוגע לקיום עב"מים וביקורם בעולמנו. עם זאת, ועם כמה שנראה להאמין, אף פעם לא נמצאה הוכחה חותכת של ממש, כזו שזיעזעה את העולם, אלא אם (וכנראה) היא מצוייה במרתפי ה-FBI/CIA/KGB
מה ההוכחה האולטימטיבית, לדעתכם, שתשכנע אתכם ואת העולם למעלה מכל צל של ספק בהמצאותן של ישויות זרות בעולם? האם רק נחיתה המונית של חלליות על שטח הכוכב תהיה מספקת, או שתמונה מסויימת יכולה לעשות את העבודה? ואולי משהו אחר? אשמח לשמוע דעות...

Majestic12

New member
הוכחה אולטימאטיבית...

1. שעיתונאים ואנשי מדע יוזמנו לצפות ב"צלחת מעופפת", ויורשו לבדוק אותה. 2. היוצג לציבור חוצן (חי או מת), וגם כאן, שתהיה גישה חופשית לתקשורת ולכל אנשי המדע. ===> להזכירכם, בחודשים האחרונים רבים יותר ויותר הקולות בקנדה (בעיקר ממי שהיה שר ההגנה וסגן ראש הממשלה לשעבר), לפרסם באופן ציבורי את כל המידע שיש לגבי חוצנים- ויש מידע עצום !!! עלינו להתאזר בסבלנות...מן הסתם, החוצנים עצמם לא עושים שום צעד, אשר יוכיח לנו, כי הם עצמם מעוניינים שנדע עליהם (ויסלחו לי כל ה"מתקשרים", ה"הילרים", ה"מרפאים בעזרת חוצנים", וכ"ד)...

Gilliana

New member
זה לצערי לעולם לא יקרה חנן

כי יש מי שמעוניין שהמידע הזה לא ייחשף לציבור מסיבות שונות ששנינו מכירים אותן היטב. וכאשר כבר תהיה "הוכחה" כזו - זה בהחלט עלול להיות מאוחר מדי. אני בכלל לא בטוחה שזה כבר לא מאוחר מדי. למרות שיש לי השגות לגבי האופן שבו ממשלת ארה"ב מנהלת את ההצגה הזו, אני עדיין מקווה שהם יודעים שם מה שהם עושים ושבסופו של דבר הממשל דואג לאינטרסים של האנושות ולא ההיפך, במידת האפשר. אני גם מאד חוששת שפרסום ציבורי של כל האינפורמציה החסויה עשוי להיות הרה אסון לאנושות באשר היא ולגרום לקטסטרופה כלל עולמית אשר ממנה יקשה עלינו מאד להתאושש, אם בכלל.

Gilliana

New member
כן, ואותי יכתירו למלכת אנגליה ../images/Emo4.gif

לא שהייתי רוצה, כן?

Majestic12

New member
לדעתי...

ככל שתקשורת ההמונים מורכבת יותר ונגישה יותר (אינטרנט, מצלמות פלאפון, מצלמות וידאו, וכ"ד), כך קשה יותר להסתיר מידע מהציבור, וקשה יותר למנוע מהציבור לפרסם מידע שכזה. דוגמא קלאסית, היתה במקרה הנחיתה השבוע. תוך דקות (!!!) הגיע המידע למשטרה, לתקשורת (עיתונים, רדיו וטלוויזיה) ואלינו למרכז...איש לא היה מצליח לחסום את פרסום הדברים. כל הדחייה נבעה מרצונו האישי של העד המרכזי בפרשה... זו הסיבה, שאני עדיין אופטימי. מה שבטוח זה, שכשמישהו יחליט להתחיל ולמסור מידע (מי יודע - אולי התהליך החל כבר בקנדה, ובנאס"א החוקרת את מאדים), אני משוכנע שזה יתגלגל כמו כדור שלג...

לדעתי

במציאות שבה בני האדם לא מעוניינים להכיר בקיומם של חוצנים אנחנו צריכים שפשוט יבוא חייזר ויגיד בתקשורת לכולם: הלו? מה נראה לכם? שאתם מחזיקים בלעדיות על היקום?

חפY

New member
בזכות הכנס

בזכות הכנס אני כעת מבין שקיימות הוכחות רבות בשטח (האמת- ככה בדיוק אמרו בכנס
) הבעיה היא האם וכמה הציבור הרחב נגיש אליהן

כריסטין

New member
רק העובדה שאנחנו לבד בעולם.....

בתוך היקום האין סופי הזה מגוכחת . זה הכל

pcp1

New member
עד שאני לא יראה בעניים שלי

יצור מהחלל אני לא יאמין במאה אחוז

Gilliana

New member
לגלות לך סוד?

גם ראיה במו עיניך עדיין לא תוכיח כלום. אף פעם לא תוכל לדעת אם מה שאתה רואה הוא באמת חוצן או לא. בשורה התחתונה - לא קל בכלל יהיה להוכיח את הדברים מעבר למה שנקרא ראיות נסיבתיות (שאגב, קיימות גם כיום) כמו שלא קל להוכיח גם דברים רבים אחרים שאין להם שום קשר עם החלל החיצון.

pcp1

New member
משום מה אם אני יראה

בעניים שלי חייזר אז אני כבר ידע אם זה אמיתי ואם זה אכן חוצן הריי לא כל יום רואים דבר כזה

Gilliana

New member
אשרי המאמין

אני בודאי לא צריכה לספר לך כמה מתקדמים כיום תחום האיפור והטכנולוגיה ועד כמה קשה לזהות את הדבר האמיתי, ולא רק כאשר זה נוגע לחוצנים.

pcp1

New member
בכל זאת רק

לא ניראה לי שיש איפור שיכול לעשות מישהו או משהו כדמות חייזרית ושלא נבחין בזה שוב אני מדבר על מצב שאני יפגוש דבר כזה באמיתי לא דרך הטלויזיה

pasiava

New member
אני חושב שהסיכוי היחיד שהעולם

ישתכנע יהיה לראות עב"ם, לייב ב-CNN או משהו דומה, שיראו בבירור שזה לא משהו מוכר, ושזה משהו לא מהעולם הזה, והממשלות בכלל וממשלת ארה"ב בפרט כבר לא יוכלו להכחיש.כל דבר פחות מזה הם יכחישו.

pasiava

New member
אפשר קצת יותר מידע על זה?

ואם יש את יכולה לשלוח אותי למקום בו אפשר לראות תשדירים אלו?

למעלה