מה צריך לבדוק לפני שמזמינים פלאפון מחו"ל?

rak_sheela

New member
אני שוקל לקנות מחו"ל פלאפון עם מסך דיו אלקטרוני ( למשל 2 YotaPhone).

מה צריך לבדוק כדי לדעת אם המכשיר יעבוד בארץ או לא?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ת
אני שוקל לקנות מחו"ל פלאפון עם מסך דיו אלקטרוני ( למשל 2 YotaPhone).

מה צריך לבדוק כדי לדעת אם המכשיר יעבוד בארץ או לא?
תדרים של רשתות סלולאריות...בעיקרון מה שהבאת עובד...אבל אם זה לספרים למה לא קינדל? אפילו מחודש מאושר זה יותר טוב פי כמה וכמה מהפון שאתה מדבר עליו...
תראה

rak_sheela

New member
יש משהו באור שנובע מממסכי מחשב (ופלאפונים ) שהעיינים שלי מאד רגישות אליו. למשל, בעבודה אני משתמש במסך מיוחד (בנוסף למסך הרגיל).
לכן גם בשביל מטלות פשוטות יחסית אני מעדיף מכשיר עם דיו אלקטרוני (WhatsApp, Email... ).

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש משהו באור שנובע מממסכי מחשב (ופלאפונים ) שהעיינים שלי מאד רגישות אליו. למשל, בעבודה אני משתמש במסך מיוחד (בנוסף למסך הרגיל).
לכן גם בשביל מטלות פשוטות יחסית אני מעדיף מכשיר עם דיו אלקטרוני (WhatsApp, Email... ).
לא עוזר לך מסנן אור כחול? לי זה כן...גם במחשב גם בפון וגם יש לי משקפיים עם 511 תראה בקישור..אני מציע שתנסה באיזה מכשיר של מישהו ובמסך מחשב יש בווינדוס 10 תאורת לילה ..סדר לך נוח יותר...זה גם טוב לסינוור כללי תאורות רחוב אורות רכב וכו' בעיקר בלילה ומשפר קונטרס בין הערביים....ובכל מקרה התדרים הכי חשוב מול הספקיות כמובן ..

קוקונסט

New member
לא עוזר לך מסנן אור כחול? לי זה כן...גם במחשב גם בפון וגם יש לי משקפיים עם 511 תראה בקישור..אני מציע שתנסה באיזה מכשיר של מישהו ובמסך מחשב יש בווינדוס 10 תאורת לילה ..סדר לך נוח יותר...זה גם טוב לסינוור כללי תאורות רחוב אורות רכב וכו' בעיקר בלילה ומשפר קונטרס בין הערביים....ובכל מקרה התדרים הכי חשוב מול הספקיות כמובן ..
המשחקים עם התאורה במסכים עצמם שניסיתי לא עזרו. מסך הדיו האלקטרוני יקר אבל עוזר.
אני אנסה את המשקפיים - תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שמע לפני שקנה רצוי שתתנסה דבר עם " מגדל אור" הם עשו לי התנסות עם משקפיים ועוד אביזרים המומחיות שלהם היא בכל לקויות הראיה והתאמת פתרונות...אתה לא חייב לקנות מהם את העדשות אם יתאימו הם די יקרנים..אבל הכוונה טובה בהחלט יש להם ובחינם...
קישור אליהם

נערך לאחרונה ב:
למעלה