rak_sheela
New member
אני שוקל לקנות מחו"ל פלאפון עם מסך דיו אלקטרוני ( למשל 2 YotaPhone).
מה צריך לבדוק כדי לדעת אם המכשיר יעבוד בארץ או לא?
תדרים של רשתות סלולאריות...בעיקרון מה שהבאת עובד...אבל אם זה לספרים למה לא קינדל? אפילו מחודש מאושר זה יותר טוב פי כמה וכמה מהפון שאתה מדבר עליו...אני שוקל לקנות מחו"ל פלאפון עם מסך דיו אלקטרוני ( למשל 2 YotaPhone).
התדרים בישראל...אני שוקל לקנות מחו"ל פלאפון עם מסך דיו אלקטרוני ( למשל 2 YotaPhone).
לא עוזר לך מסנן אור כחול? לי זה כן...גם במחשב גם בפון וגם יש לי משקפיים עם 511 תראה בקישור..אני מציע שתנסה באיזה מכשיר של מישהו ובמסך מחשב יש בווינדוס 10 תאורת לילה ..סדר לך נוח יותר...זה גם טוב לסינוור כללי תאורות רחוב אורות רכב וכו' בעיקר בלילה ומשפר קונטרס בין הערביים....ובכל מקרה התדרים הכי חשוב מול הספקיות כמובן ..יש משהו באור שנובע מממסכי מחשב (ופלאפונים ) שהעיינים שלי מאד רגישות אליו. למשל, בעבודה אני משתמש במסך מיוחד (בנוסף למסך הרגיל).
לכן גם בשביל מטלות פשוטות יחסית אני מעדיף מכשיר עם דיו אלקטרוני (WhatsApp, Email... ).
המשחקים עם התאורה במסכים עצמם שניסיתי לא עזרו. מסך הדיו האלקטרוני יקר אבל עוזר.לא עוזר לך מסנן אור כחול? לי זה כן...גם במחשב גם בפון וגם יש לי משקפיים עם 511 תראה בקישור..אני מציע שתנסה באיזה מכשיר של מישהו ובמסך מחשב יש בווינדוס 10 תאורת לילה ..סדר לך נוח יותר...זה גם טוב לסינוור כללי תאורות רחוב אורות רכב וכו' בעיקר בלילה ומשפר קונטרס בין הערביים....ובכל מקרה התדרים הכי חשוב מול הספקיות כמובן ..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.