מה שמו ועוד
קודם כל הנחתי שאת גבר בגלל שקראתי הודעה (לא שלך) ושם היתה התיחסות עצמית גברית (אני לא זוכר בדיוק מה היה אבל אני זוכר שהיה) ודי התפלאתי כי בהתחלה כתבתי לך כאישה (כפי שאת כפי ששמתי לב כרגע ברגע שראיתי את ההודעה הראשונה שלך) בכל מקרה אני מצטער על הטעות בזיהוי המיני
לגבי המלצה למכשיר ספציפי אז ככה : לי יש את KEYS 850 שזה דגם יחסית פשוט (אין הכנסה דיגיטלית של המהירויות) אבל הוא די רחב וארוך. ואכן קשה להעשות אימוני אינטרבלים ופארטלקים מה שאני ממליץ לך זה ככה : 1. תבדקי את התכונות - על הנייר ותראי שהם מתאימות לך 2. בחנות שאת קונה תעשי את הבדיקות הבאות : א. תפעילי את המכשיר ותראי כמה הוא רועש - תעלי את המהירות עד הסוף וגם את הזווית ותראי איך הוא מגיב ב. תעלי על המכשיר ורוצי איזה דקה במהירויות שונות תרגישי איך המכשיר מגיב - יעני כמה הוא רועד, זז , מעלה עשן
וכיוצא בזה. על הנייר דגמי ה YORK היו משוכללים יותר מה KEYS אבל כאשר עליתי עליהם הם רעדו וזה לא היה להיט. בכל מקרה תנסי כמה מכשירים כדי לבדוק איך הם מגיבים ג. תסתכלי על הרוחב והאורך של המכשיר. מסלול דק מדי לא מאפשר ריצה נוחה. וקצר מדי הופך את הסגנון לגרוע (צעדים קצרים ונמרצים בררר 3. תחשבי באמת מה המטרה שלך / תקציב - הליכה / ריצה / אימונים מתקדמים ותחשבי באמת לטווח קצת יותר ארוך. אני קניתי המכשיר ב 7000 שקל וזה די בסדר אבל בראיה לאחור עוד איזה 1500-2000 שקל יכלו לקנות מכשיר שהיה יותר מתאים לסוגי האימונים שאני מעוניין (אינטרבלים / פארטלקים) 4. בהקשר להתמדה - זה באמת בעיה קשה אצל רוב האנשים. הפתרון זה לרוץ בעיקר מול תוכניות נחמדות (אני יכול להעביר בכיף ריצה מול סיינפלד) ולא להרגיש (שעמום ז"א). רוב האנשים יש בעיות התמדה אבל גם בחדר כושר יש בעיות כאלה בברכה אני