הסבר קצר...
הצינון של העוגה בתבנית כשהיא הפוכה נעשה מחוץ לתנור
לא בתוכו. יש להשעין את דפנות תבנית העוגה על משהו מוגבה
כשהיא הפוכה.
עוגות גבינה (לא כולן) מצננים כשעה בתנור כבוי ודלת מעט פתוחה,
אין צורך לצנן בתנור מעבר לכך, נהפוך הוא, העוגה יוצרת אדים בזמן
הצינון בתנור ונוטה לקרוס.
לחמים על רשת מחוץ לתנור כפי שכתבת.
אני מפנה אותך למה שציינתי בתחילת התשובה מעלה - המתכון
צריל להיות נכון, ללא עודף חומרי תפיחה והקצפת יתר כי מה
שתופח יותר מדי ללא תמיכת חומרים (חלבוני ביצים וקמח) יקרוס
גם לפני הצינון ובוודאי בצינון. המתכון חייב להיות מאוזן מבחינת
כל החומרים, זה לא משחק, זה מדע.