מה צריך לעשות כדי להקים חברת אבטחה?

eviljelly

New member
מה צריך לעשות כדי להקים חברת אבטחה?

אני עובד עכשיו בתור מאבטח טיולים וכששמעתי שעושקים עלי כמעט 300 שקל ליום זה שיגע אותי ? למה לא נתאחד ונקים איזה גוף\חברה שתשלם למאבטחים במקום לבוסים ?

joshh

New member
אמממ... מאיפה להתחיל...

שמע, בגדול חשבנו על זה, פעם שאלת את עצמך למה חברות האבטחה עושקות את עובדייה ? נתחיל מזה שכן, הן יכולות לעשוק, החוק מעלים עיין. אבל אבטחת מקומות מתקיימת דרך מכרזים, משמע, החברה שמציעה את הסכום הכי נמוך מקבלת את המכרז. לפאמים מדובר על מכרזים ללא רווח (אז נותנים כנסות וכך מרוויחים כסף). מה שאתה רוצה לעשות זה להתחרות אם החברות ולהפוך לחברה כלכלית מצליחה. כדי להפוך לחברת אבטחה כלכלית מצליחה אתה צריך לעשוק את העובדים שלך. אני אומר, אמי"ל זה בפיתרון, כי ברגע שחברות האבטחה יפחדו לעשוק, הן לא יורידו מחירים, כשכולם מפחדות לעשוק כך, אין צורך לעשוק, אז אין תחרות למחיר הכי נמוך עד הפסד. תקים חברה חוקית, תסגר אחרי חודש. תצוץ להם מבין הרגליים ועשית יותר. joshua

eviljelly

New member
זה לא מה שאני אומר

ברור שכדי להצליח כלכלית עושקים עובדים ( בוא נייבא מאבטחים מסין וזהו .. ) אבל .. הקונספציה פה היא לא חברה כלכלית מצליחה , אלא חברה שמטרתה לשפר את הרווח של העובדים עצמם .. שזה הרעיון הכללי של האגודה , אז בוא ניקח את זה צעד קדימה .. ונקים מהאגודה גוף תיווכי ללא מטרות רווח (חוץ מקיומו) שיספק עבודה בשכר שמגיע לעובדים . הרי החברת אבטחה עושה רווח לא קטן על כל עובד .. אלא אם כן יש הוצאות שאני לא יודע עליהם (כמובן אני צעיר ואופטימי ;) )

לדעתי אתה גם וגם. מול עיני באים כל

שבוע בעלי חברות אבטחה שפשוט מתחננים למנ"כל הבניין לקבל אותם במחירי הפסד רק בכדי לנגוס עוד פלח שוק יציב. הרי לפי "החוק", גם המעביד העקיף שמעסיק את חברת האבטחה אחראי לרווחת המאבטחים וה "עבדי" ניקיון וכל השאר בשטחו, אז איפה בדיוק החוק?
הרי מה שקורה כאן בארץ זה לעג לרש
שיודע גם יודע ששתיקה = זהב לפעמים אז באמת צריך "מהפך" אם אפשר בכלל לבצע דבר כזה. לדעתי לפני דיבורים על גוף מעסיק חשוב קודם כל לצאת לתודעת הציבור בכלל והתקשורת בפרט. כמו שיש את "ש.י.ל" (שירות יעוץ לאזרח) ודומיו, יש עוד גופים דומים שיכולים לתת דחיפה מאוד חזקה אבל לשם כך דרושה התמדה ונחישות רבה. ערב טוב לכולם.

avi1976

New member
אם מאבטחים חושבים כל החיים שהם

בניסיון... אז מי ישאר בחברה ויגרום לה להתנהל במתכונת הנוכחית?

avi1976

New member
הקשר הוא שכל דבר במדינה הזאת הוא

בניסיון!!! ואם עובדים יצאו מהאופוריה וינסו להאבק אז השינוי יבוא... צריך סבלנות ולנסות את הדרך הקשה ולא הקלה בהכרח... רק אז יבוא שינויי!

בנושא זה דעותינו די זהות אך בכדי לש

רוד ולהזיז עניינים דרושים גם זמן והכרה ציבורית, וכל שינוי יבורך גם אם טוב לי מאוד בתפקידי הרי ידעתי ימים הרבה יותר קשים ואני ממש לא שוכח זאת. באף תגובה שלי לא כתבתי על דרך קלה, אלא על דרך מתונה אך עקבית והחלטית.

../images/Emo4.gif מה למשל? אני מנוע מתוקף תפקידי.

ואני גם לא חושב שזה נחוץ. אני לא רואה במה זה קשור לדיון הכללי כאן בפורום.

נו באמת. תסביר לי מה זה קשור? אתה ב

כלל קורא את תגובותי במלואן או שרק מרפרף בהן? כתבתי בפרוש בעבר ובהווה מה היה ומה קורה לא?

maria987

New member
דווקא רעיון נחמד

חשבתי עליו פעם,גם זה הופך אותנו לנאיביים ואופטימיים חברה שלא תחפש רווח ותתקיים רק בשביל הרווח של המאבטחים, בלי להרוויח על הגב שלהם תוכל להציע מחירים הרבה יותר נמוכים מהחברות הגדולות שצריכות קודם כל להאכיל חמש פקידות שמחממות את הכיסא.

eviljelly

New member
אבל בתכלס ?

מה צריך לעשות כדי להקים חברה ? אישורים ממשרד הפנים ? (מה הנהלים?) כספת ? נשק ? (מן הסתם הוא לא עובד משרה מלאה אז אולי אפשר לנסות לדבר עם נשק שיתנדב , מאחר ובאופן כללי החברה קמה למען העובדים) נשקים ? ביטוחים ? רישום חברה ?

למעלה