מה צריך לעשות כדי להרגיש את החג?

מה צריך לעשות כדי להרגיש את החג?

אני אף פעם לא הבנתי מה זה האורות של החנוכה שכולם מדברים עליהם,, סך הכל מדליקים נרות ומברכים... ועוד מדברים איתי על האור הגנוז וכו'... אולי רק בעלי השגה מבינים,, ומרגישים. אני התפללתי רבות מול החנוכיה בעבר שכן זו שעת רצון, ולא נעניתי... שוב, אין לי שום סיבה להתלונן אבל כואב לי שאני לא מבינה על מה כולם מדברים,,,, האמת שבדרך כללל מי שאומר שהוא מבין הוא לא מבין ולהיפך.. ! מוזר לי שרק אני מעלה את השאלות מהסוג הזה.. אגב, מה ניתן לשנות על ידי תפילה ומה לא? שהרי יש דברים שכתובים ורשומים מראש והקב"ה קבע לנו.. אז מה כן ניתן לשנות על ידי תפילה??

תודה רבה!

אני אפילו מתביישת לומר שאני דתיה.. החג הזה בשבילי זה חג של ילדים לפי המסורת ותו לא.... כאילו, אני לא חוגגת.... אני לא בנויה לעשות דברים טכניים וקטנים... מה אני אגיד לך, שנזכה להבין וגם להרגיש!!! להבין בשכל אולי אפשר, להרגיש את האור ברגש זה משהו אחר לגמרי!! אשריך שזכית אתה להגיע למקום הנכון! נועה.

נו, יש לך הזדמנות היום בשעה 20.30

עם הרב המדהים והמואר יובל אשרוב הכהן. וגם להכיר הרבה אנשים מיוחדים. אני למדתי ממנו המון בתחילת דרכי הרוחנית קבלית.

אני חושבת שאני פשוט צריכה בן זוג

שיכניס אותי קצת לעניינים... וזה גם יביא לי שמחה ומילוי שאני מחכה לו שנים רבות וזה חלק מהייסורים שלי בע"ה. הכל ממנו...

גם זה יגיע בזמנו

בינתיים כדאי שתעבדי על הכלים הרוחניים והמאוזנים שגם יאפשרו לך בן זוג בהתאם.

אז זהו, שאין אהבה אמתית שלא על בסיס דתי רוחני

ואולי זו הסיבה שהקב"ה לא מסייע לך (לטובתך לתווך הארוך) במודעות הזו למצוא בן זוג כזה.

חייבת להיות התאהבות!

חייבת להיות כימיה והדלקות! אני מכירה את עצמי מצויין וכך אני עובדת יכול מאוד להיות שאכיר בחור שיש לו בפנימיות הכל וחיצונית הוא לא נראה לי, לדעתי קודם מסתכלים בחיצוניות ואם יש מציאת חן, בודקים את הפנימיות לראות אם זה מתאים, אם אין מציאת חן אסור להתחתן! אבל אין ספק שחייב להיות בסיס דתי רוחני אבל רובינו לא מבינים בכלל מה זה רוחניות ולא תופסים אותה נכון!

מציאת חן כן, שאר הדברים, זה כבר לא מהקדושה

והם תוצאה של חלק מהעבודה הרוחנית הנכונה של הזוגיות רק לאחר החתונה.

אצלי מציאת חן זה

אם אני מתלהבת מהבנאדם.... אם הוא חמוד בעיני.... אם אני רוצה לחיות איתו....

למעלה