מה צריך לעשות כדי לצאת ממילואים?

meninblack2

New member
מה צריך לעשות כדי לצאת ממילואים?

מה צריך לעשות כדי לצאת ממילואים לצמיתות. מה הדברים שצריך לעשות כדי לצאת ממילואים לצמיתות? הבנתי שצריך ללכת לפסיכיאטר אזרחי. האם גם של קופת חולים או שצריך ללכת לאחד פרטי? מה להגיד לו? מה הדברים שאני צריך להגיד לו כדי שיבין שאני לא רוצה לעשות מילואים יותר? מישהו מכיר פסיכיאטר טוב מאיזור ת"א שמטפל בדברים האלה? כמה בערך זה צריך לעלות טיפול? אודה לכל העונים. * לכל הפטריוטים, אל תתנפלו עליי, זה בחירה שלי.

אז ככה

א. לקבוע תור לקבן צבאי ללכת אליו להגיד את כל אשר על ליהך בוא יבקש אישורים בשביל הכסת"ח ב. תיגש לפסיכאטר אזרחי בלבד !!!!!!!!! אפשר למצוא דרך דפי זהב לא צריך לחפש הרבה ג. ללכת אליו להגיד את כל האמת לקבל את האישורים המתאימים לשלם בערך 500 ש"ח ד. לפקסס ליחידה ה. להגיד תודה רבה ולהיתראות מעכשיו אתה מיתנדב ולא מילואמיניק שיהיה בהצלחה

syair

New member
יותר מדויק

אי אפשר לבוא לפסיכיאטר ולהגיד אני לא רוצה לשרת בצבא, צריך סיבה מוצקה. דרך אגב אפשר לעשות זאת דרך פסיכיאטר של קופ"ח ולא רק פרטי. הומלץ לי לקרא באינטרנט על מחלות פסיכיאטריות, והסימפטומים שלהם. הבנתי שדיכאון זה מה שהולך הכי טוב. לקב"ן ניתן ללכת רק בזמן שאתה מגוייס כלומר, נראה לי שהולכים לרופא או מהמפקד שלך מקבלים הפנייה לקב"ן, אבל הבנתי שהוא ירצה שתראה אישורים שיש לך את הבעיות האלה באזרחות. התפלאתי, אבל ישנם אתרים שמסבירים את כל הדברים האלה. ואני שמח לראות שיש עוד אנשים שרוצים לעזוב את הצבא העריץ הזה, בו לכל מפקד פשוט נתנו כח כמו לאלוהים. אולי אם אף אחד לא ירצה לשרת בצבא יפסקו המלחמות.

אפי א

New member
אני אישית הייתי מעדיף שתירה לעצמך

בראש . נשבר כבר הזין ממשתמטים , יא אפסים.

מר אפס שלום

לפני שאתה מצמיד תווית ובא בטענות לכולם תיסתכל קצת על עצמך האם גם אתה היית כל כך רגוע אם ביום החתונה שלך היו קוראים לך למילואים האם גם אתה היית רגוע כל כך אם היית לומד והיה מבחן חשוב (פעם בשנה) שבו היו נופלים לך המילואים האם היית רגוע כל כך אם המילואים גרמו לך לאבד מקום עבדוה אם כל התשובות הם כן אז כדאי שתישטוף את פיך ותיתסכל על עצמך ורק על עצמך כי לא כולם מושלמים כמוך יפראייר מילואים נעימים

אפי א

New member
אין לי שום טענות לאפסים כמוך

ולחברים שלך , שאין להם שום בושה , מוסר והרגשת אחריות מינימלית למה שקורה במדינה הזו . במשך כל הזמן שאני עושה מילואים לא שמעתי על אפ אחד שקיבל מילואים ואילצו אותו לבוא ביום חתונתו , גם אני הייתי סטודנט ונכון שזה לא קל , אבל מוצאים את הפתרון אם דרך המ"פ ואם בדרך אחרת במכללות , זה חרא , ללא ספק אבל זה לא אומר שצריך להשתמט ממילואים . מה אתה וכל האפסים האחרים שמבקשים פה עצות ממך , מתחבאים אחרי תירוצים ?, תבואו תגידו אנחנו אפסים , אגואיסטים לא שמים זין על מה שקורה פה וזהו , אפשר להבין שבכל חברה יש אפסים ובכל חברה יש "פרייארים" שאכפת להם מהמולדת ןממה שקורה במדינה . ותאמין לי שאני עושה מילואים כי אני רוצה , לא כי מישהו יכול להכריח אותי. יא אפס

לא התכוונתי

תראה זה שאתה פראייר זכותך הצבא זקוק לעוד כמוך שינהלו את המדינה אם היית באמת רואה את הממשלה שלנו מה קורה שמה היית לא רק עוזב את הצבא אלא גם את המדינה נכון שהצבא זה לא פיקניק אבל אל תישכח שאני עזבתי את הצבא מסיבות אישיות ולא בגלל שאני לא רוצה לעשות צבא יש אמנם מישתמטים שמחפשים כל מיני פתרונות בשביל להישתמט סך הכל אני אומר שהגיע הזמן שהצבא ישנה את המדיניות שלו אחרת הוא ישאר עם חייל אחד הרמטכל גם אני הייתי כמוך פעם נילחם למען המדינה כמו שצריך עד שיום אחד יתקעו לך סכין בגב תתחיל לשנות את המנגינה יום אחד ולפני שאתה קורא לי אפס תיסתכל על עצמך כי אתה היתחלת לקלל לא למהר להצמיד תווית על אנשים אפס

meninblack2

New member
איזה אתר מסביר איך לצאת ממילואים?

לפי מה שכתבו אנשים, יש אתרים שמסבירים איך לצאת ממילואים דרך פסיכיאטר, מישהו יכול לתת לי לינק?

למעלה