מה צריך לעשות??!!

מה צריך לעשות??!!

אני חושב שאסור לפרסם משהו בתקשורת-שרק חושדים בו.ובנתיים הורסים לו ת`חיים הנפשיים/החברתיים,המשפחתיים וכ``ו.והוא רק נחשד/ת. מי שלא הבין אותי:תחשבו שמישהו מעליל עליכם משהו וישר התקשורת ``קופצת עליכם `` וכ``ו. אני חושב שיהיה מותר לפרסם מישהו רק לאחר שחקרו הכל-ולא שרק חושדים.שאלתי בנושא: האם אתם חושבים שצריכים לשבת בבית ולא לעשות כלום-שזה כמין ``גזירה``,או לעשות משהו..א``כ מהי הצעתכם ?

שושי 13

New member
ועוד הקפצה להודעה זו

לפני שתעלם לגמרי מהדף - מה אתם אומרים על מה שכתב עמנואל?

PC Freak

New member
../images/Emo26.gifקחו לינק - פורום נוסף../images/Emo36.gif

פורום חדש, בן יומו... כולל רדיו תימני, יומן אירועים,ימי הולדת ועוד הפתעות הפתעות הגרלות ועוד...בהמשך. בואו להשתתף... בנוסף אנו מחפשים עורכים ומנהלים לפורום. (אנחנו בעד שושי.. :) ) קישור לפורום התימני

PC Freak

New member
היי עליזה..וכל המשתתפים בפורום

לשמוע מוסיקה, לא צריך להירשם - מזה כולם יכולים להנות בשביל ל"טייל"בשאר חלקי הפורום, אז כן.. צריך להירשם. הרעיון שמאחרי ההרשמה הוא ליצור קהילה משלנו, במקום אחד, חבר'ה צעירים ומבוגרים כשיש לנו אימייל...יש לנו גם למי לפנות אח"כ בכל מקרה ראיתי שנרשמת.(עליזה 374 אני מניח ...) היום הוספנו גלריות של תמונות, סרטון מדהים עם תמונות נדירו מתקופת העלייה ואפילו קישור לפורום כאן בתפוז
(תודה לשושי) כולם מוזמנים...

יוני199

New member
אני באמת חושב שכששבן אדם

לוקח על עצמו תפקיד ממשלתי זכות הציבור להיכנס לו לפרטיות ולדעת על שחיתויות \ אישומים וכו' מותר אפילו להיסתכל לו בתיק הרפואי הידעת? ראש הממשלה לשעבר גולדה מאיר נלחמה במחלת הסרטן במשך כהונתה אבל, ופה מתחיל האבל הגדול, התיקשורת צריכה להיות אוביקטיבית למשל אם הודיעו על כתב אישום לנשיא אז שיביאו לי ידיעה סתמית ובלי מיליון פרשנויות כגון:" האם הוא כן יצא זכאי\אשם? ושלא יביאו לי את כל הפמניסטיות האלה לשידור כדי להגיד שכבר מאז שהוא היה ראש עיירית קרית מלאכי הוא היה חולה מין מה שמשחיר לבן אדם את הפנים וגם גורע מסיכוייו למשפט הוגן ולהגנתו להביא תמהונים... גם אני לא אוהב את מה שהתקשורת עושה היא מרחיבה על הסיבות לאישום וכו' וכו' וכו' חצי שעה ואז כשמגיע לדבר על הצד של הנשיא מדברים עליו חצי שנייה תוך איזכור שהוא כופר בכל ההאשמות נגדו...

יואל23

New member
קופת שרצים גדולה סוחב על גבו נשיאנו

כעקרון כל אדם חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו אבל לעניינו יש יוצאים מהכלל שהכל ידוע ומפורסם מזה שנים רבות על מעלליו הססגוניים של הקצב מטהראן שהוא משיאנו ולכן צריכים להתבייש העיתונאים שהחרישו ומילאו את פיהם במיים בצביעותם והתחסדותם כיום שחייבים להעמידו לדין מיידית משום שהוא מבייש את האומה העולם מצחיק

ואחרי דוד נמצא מוסריות למופת

שלתפארת מדינת ישראל חשפו עיתונאי התלמוד ``400 ילדים היו לו לדוד וכולם מבני יפת תואר`` ולדעת הריב``ש ``ע``כ היו לו 400 נשים מ 400 מלחמות`` שאף כי אנס במלחמה 400 נשים כולל אשת איש, במקום להיות מוקע על עמוד הקלון, עכ``ז דוד מלך ישראל חי וקיים ונערץ על כולם

hot chilly

New member
שמע, הוא איש ציבור, וככה זה

כשאדם חשוף לעין הציבורית. כששרון נחשד בפלילים, ועכשיו החקירה של אולמרט שידועה לכולם, לא שמעתי יותר מדי אנשים מצייצים, כי מדובר בכסף. אז מה זה משנה אם הוא נחשד באקט פלילי זה או אחר? גם כשקלינטון רק נחשד התקשורת חשפה אותו. זה דינם של אישיי ציבור, ולכן הם צריכים להישמר בנקיון כפייהם אף יותר מהשאר באופן תיאורטי. חבל שהם דואגים להראות לנו כל פעם מחדש מופת לתרבות רעה ושחיתות.

קליל 1

New member
לדעתי

כל עוד לא הוגש כתב אישום..אסור לפרסם פרטים מזהים של החשוד

למעלה