מה צריך לקחת לרופא לבדיקה

מה צריך לקחת לרופא לבדיקה

לאחר משכב לידה? כרטיס מעקב הריון? ובכלל מה הוא בודק? וגינלית? חזה? אני אשמח לפרטים, תודה!

לא צריך כרטיס מעקב הריון

הוא סיים את תפקידו... בבדיקה תישאלי על הלידה ועל משקל הילוד. הבדיקה היא וגינלית, בודקים גם את מצב הרחם על ידי מישוש, ורופאים רציניים יבדקו גם את החזה (הרוב מחפפים בקטע הזה). בהצלחה!

מכתב שחרור שלך מבית החולים

ואת עצמך. בודקים בדיקה וגינלית כדי לודא שצואר הרחם סגור והתקצר. בודקים גם במישוש על פני הבטן כדי לודא שהרחם התכווץ כראוי. אצלי עשו גם אולטרה-סאונד כדי לבדוק למה היה לי דימום ממושך כל-כך.

lulyK

New member
מכתב שיחרור (הבאתי גם תינוק ../images/Emo3.gif)

היא בדקה הכל (גם חזה, למרות ההנקה) ושוחחנו ארוכות על הלידה/הנקה הוחיים בכלל.

זה היה פשוט נורא!! ../images/Emo5.gif

הביקור היה הקצר ביותר שחוויתי אצל רופא. הרופאה בדקה אותי לשניה אחת וגיחכה לשמע כל מה שאמרתי וכשאמרתי שמגרד לי וכנראה יש פטריה היא גם גיחכה אבל "הסכימה" לתת לי נרות ולא הבינה למה אני מתכוונת כשביקשתי נרות עם מוליך ולא נרות שמכניסים עם האצבע ולכן התעצבנה, ביקשתי גם משחה לגירוד החיצוני והיא גיחכה (ממש צחקה) ואמרה לי שאני אלך לבקש את זה אצל רופא משפחה ולא אצלה (אבל זה לגירוד בנרתיק- מטומטמת!) וכשאמרתי שאני צריכה בדיקת סוכר 75 גר' כי הייתה לי סכרת הריונית היא שוב צחקה-גיחכה ואמרה לי: אני לא מטפלת בזה לכי לרופא משפחה! (למרות שהיא אמורה לטפל בזה זאת הייתה סכרת הריונית). ולבסוף עוד 'לא התייבשתי' וביקשתי ממנה אם היא יכולה לתת לי מרשם לטיפטיפות-סימיקול כי נשפך לנו הבקבוק שרופאת ילדים נתנה לנו והיא ממש התעצבנה. היא אפילו לא שאלה לגבי אמצעי מניעה, או שאלה שאלות אחרות כמו אם אני מניקה או שבדקה לי את החזה, היא לא התעניינה לגבי שום דבר! כזאת רופאה בחיים שלי לא ראיתי! חבל שאני לא יכולה לחזור לרופא שעשה לי את המעקב בהריון כי הוא רק להריונות בסיכון גבוה ולא מקבל מקרים אחרים. בחיים אני לא אחזור אליה!! אם למישהי יש המלצה על רופא/ה מאיזור ירושלים שמקבלים במאוחדת אני אשמח לשמוע.

בלינקה

New member
אלוהים איזו מטומטמת!

אני מקווה שתשלחי מכתב תלונה חריף. למיטב הבנתי, הביקור של סיום משכב לידה אמור להיות אצל הרופא ל מעקב הריון, ונחשב עוד חלק ממעקב ההריון. אני מציעה שתבררי את זה איתו אישית.

nurilu

New member
בררר../images/Emo123.gif ממש גועל נפש

לצערי לא יכולה לעזור לך עם רופאי מאוחדת בירושלים. לי דווקא היתה אתמול חוויה הפוכה - חיובית. הלכתי לבקורת אצל רופאה חדשה כי הקודמת שלי יצאה לפנסיה (מיד אחרי הלידה שלי). מסתבר שהיא גם נחמדה, גם יש לה US בחדר והמרפאה יותר קרובה אלי.

לצערי אין לי המלצות על רופא

באזור י-ם, אבל את ממש מוכרחה למצוא מישהו וללכת לבדיקה נורמלית, ולא להשאיר את הענין ככה. גם מבחינה נפשית זה ממש חשוב "לסגור את ההריון" בצורה טובה, נעימה ומכבדת, ולא בצורה המזלזלת שחווית.

זו רופאה???

היא ממש לא בקטע של טיפול, הא? אין לי המלצות על רופאים במאוחדת, כי אני בכללית. הגניקולוג שלי מדהים, אבל אני לא יודעת אם הוא מקבל במאוחדת. קוראים לו ירון בוקר. מאחלת לך חוויות מוצלחות יותר בעתיד!

T noki

New member
בהחלט יחס מזלזל ומעצבן

אני לא הייתי רוצה להמשיך במעקב אצל רופא שמתייחס אלי ככה. מקווה שתמצאי רופא/ה שתהיי מרוצה ממנו/ממנה (מצטערת שלא יכולה להמליץ לך, אני לא מירושלים ולא במאוחדת). רק רציתי להגיד שרופאי משפחה בהחלט יכולים לתת לך מרשם לנרות או קרם וגינלי נגד פטרת (ויעשו את זה יותר בשמחה לדעתי...), וגם את בדיקת הסוכר, וגם את הסימיקול (אם כי לדעתי אין צורך במרשם).

אנידס

New member
יו איזו חוויה נוראית. חבל שאותה

רופאה איבדה את האמפטיה למטופלים שלה. לצערי, יש לי רק המלצות על רופאים באיזור רמת גן.

nubi

New member
יש לי כמה

מומלצים בירושלים-ד"ר גייסט, ד"ר שושני-שתיהן רופאות נשים נהדרות (מנסיון אישי). הן עובדות במכבי, ונדמה לי שגם במאוחדת. יש את ד"ר נילי ינאי-מדהימה ומקסימה והיא עובדת במאוחדת. אני אחשוב על עוד וארשום לך.

משוש30

New member
כן כן כן ד"ר רוזן מקבל בגבעת שאול

הוא מקסים ויסודי ואני אעשה אצלו גם מעקבי הריון בהריון הבא אני מאד שמחה שמצאתי אותו ועוד חברות שלי מטופלות אצלו פרטים אפשר במסר שמחה שהתלוננת על הרופאה האיומה!!

שלחתי מכתב תלונה ../images/Emo67.gif

דרך האי-מייל לקופת החולים ושלחו לי תגובה שהעבירו את זה למחלקת פניות הציבור. נראה מה יצא מזה.

למעלה