מה צריכת הדלק בקטנוע 50 סמ"ק?

gavnuk

New member
מה צריכת הדלק בקטנוע 50 סמ"ק?

נגיד טייפון. זה משנה איזה שנה הדגם?

TheReverend

New member
כן, זה משנה

גם השנה וגם הדגם. בממוצע קטנועי ה50 מבצעים ליטר ל22-32 ק"מ(לפי דיווחים של גולשים פה בפורום ובפורום אופנועים)

gavnuk

New member
טייפון 97-8 כמה אוכל?

כמה דלק אוכל טיפון 50 שנות ה97-8 ואיזה? מה זה צריכת דלק טובה ל50 סמ"ק בגודל הרגיל?

ohadst

New member
ובאיזה דלק ממלאים טייפון?

בספר הוראות המקורי באנגלית כתוב 95 אוקטן ובספר בעברית כתוב 96.... למי להאמין?

aeroxman

New member
לך לתחנת דלק

ותשאל מתדלק עם פז"מ, שמבין. פתח של 95 הוא צר יותר ומתאים לפיית התדלוק.

ohadst

New member
תשובה מצויינת! וברצינות?

שאלתי כבר 5 מתדלקים שענו לי תשובות שונות! חייב להיות בפורום הזה מישהו שיודע בוודאות באיזה דלק צריך למלא את הטייפון... לא?

צריכת דלק לקטנועים 50 סמ"ק

לא מבין גדול ברכב דו גלגלי, אך מניסיון של 3 שנים על טייפון מודל 2000 + שנה על איירוקס 2002 : צריכת דלק של טייפון - אצלי זה היה בערך 30 ק"מ לליטר. הייתי נוסע חמש פעמים בשבוע ר"ג - הרצליה ובחזרה (יחד בערך 32 ק"מ), והייתי ממלא מיכל פעם בשבוע. גודל המיכל של טייפון הוא 5.5 ליטר, ולכן זה יוצא בערך 30 ק"מ לליטר. איזה דלק למלא טייפון ? נכון שבהוראות יצרן כתוב 95, אבל המוכר אמר בזמנו למלא 96, וכך עשיתי. עובדה שנסעתי עם הטייפון 3 שנים עם אפס תקלות. איירוקס מתדלקים עם 95, כי זה מנוע קצת שונה.

s@muel

New member
שאלת 5 מתדלקים ועוד לא

התקשרת ליבואן?
יאללה, טלפון זריז לעופר אבניר - אני מניח שהתשובה שלהם תספק אותך.

האוקטן לא חשוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

במנוע הדו"פ של הטייפון לא חשוב אם תמלא 95, 96 או 98... לבחירתך החופשית !!! (וזו הודעה רצינית, ללא ציניות)

Shlomi TC

New member
טייפון 2002 ממלאים ב 96

לי יש גדם 2002 ואותו אני מתדלק באוקטן 96 (אני מאמין שככה גם הדגמים האחרים אבל אל תתפוס אותי במילה). קרא בחוברת של הקטנוע באיזה דלק להשתמש.

למעלה