מה קדם למה

מה קדם למה

טרור או כיבוש? אירגוני הטרור טוענים שהטרור בא בתגובה לכיבוש. לפי האתר של משרד החוץ העובדות הן אחרות. לא בדיוק קשור לנושא הפורום, כי כעת שלחתי קישור באנגלית למישהי שפנתה אלי. בקישור באנגלית מופיעות בסוף הדף תמונות של הפיגועים שנעשו לפני מלחמת ששת הימים. מעניין שמשרד החוץ מסתכל אל העבר ולא אל העתיד...

0ne Man

New member
שאלתך דומה מאד לשאלה הפילוסופית

המפורסמת בעולם: מה קדם למה, הביצה או התרנגולת...? ולאלה שלא מכירים את הנושא: יש הטוענים, שהתרנגולת קדמה לביצה, ואז נשאלת השאלה כיצד הגיעה לעולם התרנגולת? ויש הטוענים שהביצה קדמה לתרנגולת, ואז נשאלת השאלה- מי הטיל את הביצה? כך גם עם הטרור: מאז ומתמיד ראה האיסלאם בטרור כאמצעי להשגת מטרות (ג'יאהד- להרוג את כל מי שלא מוסלמי) ומאז ומתמיד העולם הנאור- וישראל בפרט- נלחמת בתופעה זו. כל כך עצוב.

ציטוט:"כאמצעי להשגת מטרות"

אני רוצה לצטט והרחיב משהו בנוגע לזה כמו שכתבת "כאמצעי להשגת מטרות" אני דיברתי עם משפחה שלי ועם דוד שלי על כך בעניין ההודנה ומה שהבנתי לגבי ההודנה חמאס והשאר ארגוני טרור רוצים להפסיק לעשות פיגועים בתנאים מסויימים עקב התנקשיות שהיה בשטחים למשל חיסול בכירי חמאס ונסיון חיסל בשיח של חמאס הביארה לפיגוע תופת בירושלים אז עד השאלה היא: מה באמת מקיים את התנאים ישראל או חמאס אני חושב שחמאס מתכוננים לכל הזמן יש להם לבצע כאן רק אם ישראל תגע בנו אז מי אשם ?? אם יגרשו את ערפאת זה עלול להביא למצב בלתי הפיך

למעלה