מה קודם- פילינג או מסכת ניקוי עמוק?

niritcat

New member
מה קודם- פילינג או מסכת ניקוי עמוק?

כן, זאת בדיוק השאלה שלי- יש לי קרם גרגירים פילינג ששמים אותו על הפנים בתנועות סיבוביות ושוטפים. יש לי גם מסכת ניקוי עמוק, שמשאירים ל- 15 דקות. השאלה שלי היא, מה קודם למה? להשתמש קודם במסיכה או קודם בפילינג? בתודה מראש,

mandy

New member
../images/Emo68.gifתשובה

קודם כל את מנקה את הפנים בחלב פנים ומי פנים או ג´ל ניקוי לפנים. אחר כך את הפילינג ואחרי זה את המסיכה. רצוי לשים לחות לאחר מכן...

tsiporganeden

New member
לחות - לא רצוי חובה, ועם מקדם

הגנה, הכי גבוה, כי בשמש החמה של ארצנו, העור נשרף מהר מאוד.

angelina1

New member
פילינג קודם למסיכה לניקוי עמוק כי

הוא מוריד את כל התאים המתים מהפנים. לאחר שהם הורדו, המסיכה לניקוי עמוק תפעל ביתר יסודיות. אך אני אינני הייתי מציעה לנסות את שני השילובים יחד בפחות זמן של חודש ימים בן שימוש לשימוש.....

mandy

New member
נו ברור

זה דבר ידוע אני יודעת על זה מנשים שמתעסקות בזה... קודם פילינג, אחר כך מסיכה.. LIKE DUH

אה חייב

New member
אישית אני נגד פילינג

ולמה? 1. כי זה שורט את הפנים. 2. כי אנחנו נמצאים בארץ חמה עם שמש וקילוף שכבת העור - אפילו עם זה דק דק דק דק עלול לגרום לכתמים. אז אני אומרת - למה לקחת צ´אנס? פשוט לנקות את הפנים טובטוב בלילה (ולא להתעצל אפילו כשחוזרים מאוחר אחרי בילוי) וזהו.

tsiporganeden

New member
לאה, חייב שלום רב

באורח פלא אני מכירה עשרות ומאות נשים ישראליות שעושות פילינג וכלום לא קרה להן חוץ מלקבל עור נקי, מבריק ורענן, אני אישית עושה פילינג יום כן יום לא, ועוד יותר מזה אני עושה פילינג עם סוכר, פשוט מרטיבה את הפנים ושמה בכף היד את הסוכר ומשפשפת לי בעדינות רבה את הפנים, ואחרי זה חבל על הזמן איזה עור מקסים יש לי, ממש מקנאים בי. תנסי, אבל בעדינות רבה, לא באגרסיביות. וכמובן לא להחשף לשמש ללא קרם הגנה והכי גבוה שיש.

angelina1

New member
פילינג לא מומלץ לעשות פעם ביומיים

כי זה פוגע באפידרמיס העליון של העור ובתאים העדינים העליונים של העור. פעם בשבוע זה מספעק ביותר כדי לזרז את נשירת התאים המתים.

למעלה