טוב, אז הנה עוד אחד מיני רבים:
כמה חודשים לפני שבעלי חגג יומולדת הוא ישב בסלון ואמר ככה פיתאום: בא לי לצנוח ממטוס. ביום הולדתו זכרתי את שאמר, ואירגנתי לו צניחה ממטוס עם מדריך בחוף הבונים. שאלתי אותו לפני היומולדת: להזמין את טלי ודני לקפה ועוגה?, ואת איציק ונגה, ואת ענת ומיקי, ועוד? אמר לי: את עם הראש המיוחד והמקורי שלך, עוד פעם קפה ועוגה?, תחשבי על משהו אחר. שאלתי: מה למשל היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? אמר: לקפוץ באנג'י. אמרתי: וחוץ מזה? אמר: לצנוח ממטוס. אמרתי לו: מחר בשעה 16.00 אתה צונח ממטוס. אמר: לא מאמין לך, את רצינית? קראתי לבני בכורי ואמרתי לו: ספר לאבא מה קורה מחר בשעה: 16.00? אמר לו: אתה צונח ממטוס........... למחרת נסענו לחוף הבונים. הסבירו לו מה עושים, רתמו אותו למצנח, והעלו אותו למטוס. (עם צלם) כשהוא עלה למטוס, הופיעו "פתאום" כל החברים שלנו והמשפחה. (בעלי כמובן לא ידע על כך). פרסנו על משטח הנחיתה שלט ענק של 3מ' על 1 מ', שבו היה כתוב: ____ כולנו אוהבים אותך... וכשהוא נחת הוא ראה את השלט, וגם את כולנו עומדים נירגשים ומוחאים כפיים.......... אחר כך עשינו פיקניק במקום. קניתי לחמים מיוחדים, גבינות, יין, הכנו סלטים, בורקסים, פירות אבטיח, ועוגת יומולדת עם נרות. האיש שלי לא דיבר 72 ש' מרב התרגשות, וזה אמיתי!!! פשוט לא יצא לו קול. ויש עוד, עוד הרבה עוד.........