מה קונים לחברה שאנו חוגגים 3 שנים ?

shlomi54

New member
מה קונים לחברה שאנו חוגגים 3 שנים ?

אני חייב רעיונות ... מה לעשות ... איזה מתנות .... תודה

psa

New member
שלומי היי, ../images/Emo77.gif

קודם כל כותבים לה משהו מהלב... -קונים לה משהו מתחום שהיא באמת אוהבת: -תכשיט או -סופשבוע הפתעה או -משהו מיוחד בתחום אחד התחביבים. לא משנה מה אתה מתכונן לתת לה /לקנות לה ,תנסה להפתיע אותה בדרך הנתינה. אפילו "לעבוד " עליה ,אך בטוב טעם ואז לתת לה את המתנה. בעלי הפתיע אותי עם נסיעה ועשה זאת בדרך מיוחדת... והעיקר המשיכו בדרככם המשותפת עם המון הבנה ו

אבא אסא

New member
וואו - 3 שנים... הנה כמה הצעות

אולי לקנות לה מראה יפה גדולה במקום הקיימת ולשים תמונה שלכם טבועה בתוכה באחד הצדדים
אין כמו ערב רומנטי עם אוכל ונרות במֲקום מושקע
תחשוב מה היא באמת אוהבת, ליד מה היא נעצרה ואמרה שהיא הייתה נורא רוצה כזה. תמיד איזשהו תכשיט זה טוב, אבל אם אתה לא בטוח אז עדיף בגד\ים שהיא מעדיפה.

איפה להתחיל????????

יש לי כל מיני: אספר לך על סלסלת הפיקניק שכתה מכתב לבעלת היומולדת. בעלת היומולדת אישה מאוד מאוד מאוד עסוקה!!!! אז קניתי לה סלסלת פיקניק כזו שווה, מקש קלוי עפ בד משובץ בפנים, סכו"ם כוסות וצלחות. ועל העטיפה הצלופנית היה מכתב מ........סלסלת הפיקניק: __________ יקירתי, אני מאוד מאוד שמח ש________קנתה אותי לך, לך ולא לאחרת......... אני יודע שאת מאוד מאוד עסוקה, לכן מן הסתם, יש לי סיכוי מאוד גדול לנוח אצלח בסבבה, ה-מ-ו-ן זמן. את יודעת שדווקא בגלל שאת כל כך עסוקה ובמיוחד בגלל זה, _______ חשבה שכדאי שתקחי לעצמך פסק זמן, בכדי לנוח... אני יכול להכיל בתוכי (מלבד צלחות וסכו"ם) גם פשטידות, לחמים, גבינות ויין. אז אשב פה בשקט, בסבלנות אין קץ ואחכה שיום יבוא ותזמיני אותי לשבת איתך ועם__________ באיזו קרחת יער, או ים, או הר, או כל מקום אחר שתחפצי בו. רק בקשה אחת לי אלייך: אל תשכחי אותי, אל תזניחי ואל תשכחי לנקות מעלי את האבק מידי פעם, כדי שאוכל לנשום ולראות אותך מבעד לחריצים..... אני מקווה שתעבירי אותי מקום מידי פעם, כדי שאוכל לראות את כל הפינות בבית... אני רוצה לקוות שתשתמשי בי יותר מפעם אחת!!! שלך לתמיד........סל הפיקניק שלך. ויש עוד, עוד הרבה עוד....... הרעיון הוא להפתיע, ובגדול........ בהצלחה לך.

psa

New member
../images/Emo45.gif ,חוף../images/Emo45.gif המשיכי להפתיענו

ברעיונותייך....

עוד?..........טוב.

יש חנות שנקראת: קרייזי שופ, באינטרנט. יש שם אפשרות לקנות דונמים של ירח ולכתוב כוכב על שמך...... אז אני קניתי 700 דונם של ירח לאיש אחד (אם מזמינים בליל ירח מלא מקבלים עוד 200 דונם במתנה).......... מקבלים תעודות המעידות על כך שהדונמים המסויימים שלך, את המיקום המדוייק ועוד...... אז...... קיבלתי את התעודות........ ושמתי אותם על... מגש כסף. והאיש שקיבל אותם, תמיד, כל החיים, יוכל להגיד: קיבלתי את הירח על מגש של כסף. או: הגישו לי את הירח על מגש של כסף. או: נתנו לי את הירח על מגש של כסף. או: להסתכל על הירח, ולאמר: חלק מהירח-שלי. הנה הלינק לאתר: ויש עוד, עוד הרבה עוד..........

psa

New member
היי חוף ,יש לנו כבר שטח שם. מבטיחה

שבחנוכת הבית אזמין את כולכם. מקווה שהשכנים שלי יהיו נחמדים....
יא יא
יא יא
מה עשית בלבלת.....

באמת גם לך יש??????? נשמח לארח

לך חברה! רוצים עוד הפתעות שהפתעתי אנשים שאני אוהבת?

טוב, אז הנה עוד אחד מיני רבים:

כמה חודשים לפני שבעלי חגג יומולדת הוא ישב בסלון ואמר ככה פיתאום: בא לי לצנוח ממטוס. ביום הולדתו זכרתי את שאמר, ואירגנתי לו צניחה ממטוס עם מדריך בחוף הבונים. שאלתי אותו לפני היומולדת: להזמין את טלי ודני לקפה ועוגה?, ואת איציק ונגה, ואת ענת ומיקי, ועוד? אמר לי: את עם הראש המיוחד והמקורי שלך, עוד פעם קפה ועוגה?, תחשבי על משהו אחר. שאלתי: מה למשל היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? אמר: לקפוץ באנג'י. אמרתי: וחוץ מזה? אמר: לצנוח ממטוס. אמרתי לו: מחר בשעה 16.00 אתה צונח ממטוס. אמר: לא מאמין לך, את רצינית? קראתי לבני בכורי ואמרתי לו: ספר לאבא מה קורה מחר בשעה: 16.00? אמר לו: אתה צונח ממטוס........... למחרת נסענו לחוף הבונים. הסבירו לו מה עושים, רתמו אותו למצנח, והעלו אותו למטוס. (עם צלם) כשהוא עלה למטוס, הופיעו "פתאום" כל החברים שלנו והמשפחה. (בעלי כמובן לא ידע על כך). פרסנו על משטח הנחיתה שלט ענק של 3מ' על 1 מ', שבו היה כתוב: ____ כולנו אוהבים אותך... וכשהוא נחת הוא ראה את השלט, וגם את כולנו עומדים נירגשים ומוחאים כפיים.......... אחר כך עשינו פיקניק במקום. קניתי לחמים מיוחדים, גבינות, יין, הכנו סלטים, בורקסים, פירות אבטיח, ועוגת יומולדת עם נרות. האיש שלי לא דיבר 72 ש' מרב התרגשות, וזה אמיתי!!! פשוט לא יצא לו קול. ויש עוד, עוד הרבה עוד.........

psa

New member
חוף,לפני כ-3 שנים

הפתעתי את אישי ב.... בטיסה כשהוא הטייס. עבדנו עליו והבאנו אותו לשדה תעופה . טס לו חצי שעה והיה מרוצה.... וכולנו היינו מרוצים....

איזה כייף זה להפתיע....אני מתה על

זה!!! אפשר לשמוע את גלגלי המוח זזים כשחושבים על ההפתעה........ ולראות את התגובות של האנשים המופתעים, שווה כל רגע.

haimw32

New member
אפשר לתת מתנה כמו .....

לוח שנה או כרית אני לא ימשיך יש תעשיה שלמה של זה שמדביקים תמונה שלה על המוצרים דרך אגב אפשרי תמונה שלה או שלך או של שניכם

shlomi54

New member
יש לה חוש הומור ...../images/Emo8.gif

עוד רעיונות תתקבלנה בברכה תודה

לבעלת חוש הומור

השאלה אם אתה יצירתי מספיק הייתי מציעה לך להכין לה קופונים כדוגמת: תני נשיקה אחת לאהובך ותקבלי 10 במבצע וכו'

למעלה