מה קונים למורות/גננות לסוף שנה ?

מה קונים למורות/גננות לסוף שנה ?

מה אתם חושבים ? כל אחד צריך לקנות לבד או לאסוף כסף ולקנות מכולם ?? אצלינו אספו כסף מכולם -מעניין מה תהיה המתנה.

ולך ג'יימס יקירי

לא מצליחה לענות לך במסר.... משהו כבר על ההתחלה השתבש
יש לי רק את האופציה למחוק את ההודעה שלך...מצחיק ,לא? אולי זה רמז ?
בכל אופן לא הבנתי למה התכוונת נסה לשלוח לי מסר עם הסבר מפורט יותר...(פשוט החום המיס לי את התאים
)

למחנכת של הגדולה קנינו מוצרים מבודי שופ

כמה מילים טובות על בודי שופ שלנו - היה כיף לקנות שם ! בגן של הקטנה לא יודעת מה קונים, לשמחתי השנה אני לא מעורבת שם בוועד.

ZiV GiLbOa

New member
אז ככה, אצלנו בכיתה זה ארוך

כי יש לנו את המחנך הכי מדהים שתלמיד בחטיבה יכול לקבל ואני מאחל לילדכם שהוא יחנך אותם. אנחנו חילקנו את המתנה לשישה חלקים, שלושה חלקים הוא קיבל ביום ראשון ושלושה חלקים הוא יקבל מחר. אז אני אספר לכם על השלושה חלקים שהוא קיבל: X ברכה כיתתית שהרכבנו בעצמנו, כל ילד נתן שורה בברכה וחיברנו את הכל לברכה אחת X ברכה ממוסגרת לתלייה במשרד שלו, יצא מאוד יפה X סרט כיתתי שמכיל 109 תמונות מ3 שנים עם 3 שירים של הביטלס, הכי יפים ושיר אחד של כוורת "נחמד" מי שמכיר. את שלושת החלקים הגדולים והמשמעותיים יותר אני אגלה לכם מחר. יום טוב :)

ZiV GiLbOa

New member
המשך:

X ספר קריאה "בתו של שומר הזיכרון" X ספר ילדים "העץ הנדיב" עם רעיון הנדיבות מאחורי המתנה. X תיק נשיאה חדש. וזהו, ליועצת הכתה נתנו ברכה ממוסגרת וגם למנהל בית הספר. לכל צוות בית הספר נתנו ברכה ממסוגרת שתתלה בחדר המורים. לי היה מאוד קשה הפרידה ואפילו בכיתי מעט. היה לי קשה לעזוב את בית הספר, אהבתי מאוד להיות בו. אבל דרך חדשה מתחילה ב1 לספטמבר, דרך בדקל וילנאי התיכון. שתהיה לכם חופשה מהנה, אני אשתדל להיות פה יותר!!

האמא של הנסיכות - איפה יש בדי שופ ??

יא ,לא ידעתי שפתחו ,אתם כבר לא מעדכנים אותנו בכלום
ודרך אגב ,מה קורה עם המכתב לעיתון החדש ?יצא משהו ?

בקניון שלנו יש סניף של בודי שופ - יחסית חדש

(מלפני פסח). לא שכחתי את המכתב לעיתון, לא הצלחתי להגיע לזה
יש לי תקופה קצת עמוסה עכשיו.

זיו -סוף הדרך !!!

מה שנקרא -אתם נערים ונערות מאוד יצירתיים ואיכותיים ! כל הכבוד ויותר מזה -שאפו !!!!!!! קבל גם ח"ח ,ממש אהבתי את החשיבה שלכם . לפחות תגיד מה שמו של המורה הנפלא -מגיע לו שידעו מי הוא ! שבת שלום

ZiV GiLbOa

New member
טוב אז שם המחנך המדהים

ורכז השכבה הכי טוב בבית ספר הוא קובי יעקובי. איש מדהים. אין הרבה אנשים כמוהו בחינוך!! הוא מלמד בדקל וילנאי ב'. קודם כל, אני מאחל לילדכם ללמוד בבית ספר זה ודבר שני לזכות ולהכיר את קובי!

כיפק לקובי היקר !! איזה כייף לשמוע מילה טובה

על מורה !! ובנימה הומוריסטית - איך הורים בוחרים לילד שלהם כששם משפחתם יעקובי את השם יעקב ??

למעלה