מה קורההההההה?

ten hengel

New member
מה קורההההההה?

היי לכולם מה שלומכם? אצלי הכל מצויין. לפני כמה ימים חזרתי מגרמניה הופעתי באירוע מאוד גדול שנערך לכבוד האפיפיור. וזו היתה חוויה ממש גדולה, הגיעו לגרמניה 500,000 ילדים ונוער מכל העולם וזה היה מדהים. כל היום הסתובבו ברחובות קבוצות של נוער וכל קבוצה הסתובבה עם הדגל של הארץ שלה, זה היה באמת יפה, סופסוף היה נראה לי שיש שם קצת חיים! ו.... מה עוד... ביום שישי אני נוסעת לעוד הופעה עם הסקורפיונס... ונחשו איפה... ברוסיה!! אני עדיין בשוק שאני נוסעת לשם זה ארץ שתמיד עניינה אותי וזו בטוח תהיה בשבילי חוויה ענקית. ועכשיו לעניין אחר בכלל קודם כל המון מזל טוב להדרוש שהתחילה לנהל את האתר: אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני בטוחה שתעשי עבודה נהדרת! ואגב...לעוד עניין אחר לגמרי.. אני יודעת שעוד מעט מסתיים לכולכם החופש אז תמשיכו להינות כמה שאפשר ואם אני לא אדבר איתכם עד אז, אז שתהיה לכם שנת לימודים מוצלחת (ולא קשהההה)... ופשוטטטט תהנו אוהבת המוןןן LIEL

°°NaTaLi°°

New member
ליאלייי

הכל מעולה מה איתך מאמי? אני שמחה שנהנת אני בטוחה שלא תשכחי את זה וגם אני לא למרות שלו ראיתי תהופעה!!!! בהצלחה בהופעה של הסקורפיונס תהני ברוסיה גם אני רוצה לנסוע לשם חח אמא שלי נולדה שם... אני בטוחה שלו תשחכי את זה!!! המון המון הצלחה אוהבת נטלי!

BARSASOS

New member
ליאללל!!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אני שמחה שנהנת בהופעה!!! :] ותהני ברוסיהה!!!! =] ותכתבי לנו שוב בקרוב!!!! :] אוהבת, בר.

Lucy Diamond

New member
היי ליאל!!!

איזה כיף לקבל ממך הודעה! את אומנם לא מכירה אותי, אבל אני בטוחה+מקווה שזה עוד יקרה (דרך אגב אני מלי)
אני מקווה שקראת את הברכות שכתבנו לך לקראת ההופעה מול האפיפיור ואני בטוחה שכל מה שכתבנו התגשם! תהני לך עם הסקורפיונס (את כבר חלק מסיבוב ההופעות שלהם?!) ברוסיה ותמסרי לקלאוס שאני
אותו או בעצם ש: Mally liebt dich Klaus (אני גם מדברת גרמנית...
) אם אי-פעם צריכה שיעור בגרמנית, פני אליי ואני אסדר לך
~Lucy Diamond~

../images/Emo23.gif../images/Emo9.gifליאלו'ש היקרה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני ממש ממש שמחה בשבילך שההופעה בגרמניה הייתה מוצלחת, כשסיפרת על ה"500,000 ילדים ונוער מכל העולם" נזכרתי בפתיחת המכבייה.
וואו..,רוסיה..,ליאל..,סקורפיונס..,זאת בטח תהיה הופעה מדהימה!! אז כמובן,המון המון הצלחה בהופעה [ובריאות,כמובן..
] ואיך לא,שיהיו לך המון חוויות ושיהיו לך המון דברים לספר לכולנו כשתחזרי..,אנחנו מתגעגעים אלייך ולא שוכחים אותך אף פעם! בקשר אליי..
המון תודה,תודה,תודה ותודה..
ו...שוב,תהני המון!!
אוהבת אותך, הדר.

../images/Emo36.gif

שמחה שנהנת. בהצלחה בהופעה ברוסיה.. הממ.. תודה.. :]] תהני גמאת כל עוד את יכולה.

ליאלו'ששששש

את לא יודעת כמה התגעגענו אלייך .. ואני שמחה שנהינת בהופעה .. בהצלחה בהופעה ברוסיה ...

באמת כל הכבוד להדר!!

היא עושה עבודה מעולה ועובדת קשה!!!!! וליאל שיהיה לך המון המון בהצלחה עם הסקורפיונס!! ובחו"ל ובכל מה שתעשי!!! רק שתדעי שיש פה אנשים שאוהבים אותך ותומכים בך!!! אגב אם לא הזכרתי קוראים לי שירן ואני מטבריה...

שירן,המון המון תודה..../images/Emo9.gif

אבל התוצ" שוות את כל המאמצים, כייף להיות פה..
הכל מ
א
ה
ב
ה
.

ליאלללללללל??!!!

תגידי זאת את שהיית בבראבו נכון???? איזה שנה היית? נראה לי היתי איתךךך חחח

nitzan111

New member
חא נראה לי שהיא הופיעה איתה

לפי התמונות. אבל אולי כבר שכחתי
אם היא היתה כותבת שם אז היה יותר קל להגיד.....

למעלה