מה קורה אם אמא של פלפילון
V val2006 New member 14/2/07 #3 דיפדפתי שם ולא מצאתי אולי תספרי לנו מה קרה לה? הפחדת אותי. או תכוני אותי להודעה שלה בפורום אובדן הריון, באיזה תאריך זה היה? תודה
דיפדפתי שם ולא מצאתי אולי תספרי לנו מה קרה לה? הפחדת אותי. או תכוני אותי להודעה שלה בפורום אובדן הריון, באיזה תאריך זה היה? תודה
מ מקווהלטוב New member 15/2/07 #7 ../images/Emo7.gifאין אייקון של לב שבור.. מצטערת על האובדן, מקווה לראות אותך כאן שוב במהרה!
ע עתליה3 המקורית New member 14/2/07 #4 אני לא יודעת אם זה הזמן והמקום לספר את כל הפרטים. כרגע הכל טרי וכואב לאין שיעור. לעת עתה אני אסתפק בקישור להודעה בפורום אבדן הריון, שמכילה את כל האינפורמציה שאש"פ פרסמה עד כה. עתליה
אני לא יודעת אם זה הזמן והמקום לספר את כל הפרטים. כרגע הכל טרי וכואב לאין שיעור. לעת עתה אני אסתפק בקישור להודעה בפורום אבדן הריון, שמכילה את כל האינפורמציה שאש"פ פרסמה עד כה. עתליה
V val2006 New member 15/2/07 #5 הצטערתי לשמוע.....לא ידעתי../images/Emo10.gif תודה עתליה על שהפנת אותי. מקווה שיבואו לה ימים יותר טובים ושתתאושש מהר מהחויה הנוראה הזאת. תמיד אהבתי לקרוא את התגובות שלה (וגם שלך) כי אני לומדת מכן הרבה. עצוב
הצטערתי לשמוע.....לא ידעתי../images/Emo10.gif תודה עתליה על שהפנת אותי. מקווה שיבואו לה ימים יותר טובים ושתתאושש מהר מהחויה הנוראה הזאת. תמיד אהבתי לקרוא את התגובות שלה (וגם שלך) כי אני לומדת מכן הרבה. עצוב