מה קורה? אני חדשה פה!

jonsegirl

New member
מה קורה? אני חדשה פה!

אני מתה על באסטד!!!!! ומקפליי כמובן!

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!!

כא ןםהמקום לאוהבי באסטד.. ומקפליי.. אבל יש עוד מקום שאת יכולה לבדוק.. בעברית! www.mcfly.up.co.il מקווה שתהני פה~!~

וולקאם !

אני אור בת 15 ןמאוהבת בצ'ארלי בדצמבר זה כבר יהיה הדדי (חחחחחחח עלק אם הוא לא מביא לי בוקס) ואני לא אוהבת את מקפליי... כי הם חייקנים סוריייייייי!

DesertRose7

New member
חקיינים למה?

של באסטד? סורי.. אבל חוץ מזה שהם בנים ומנגנים על הכלים שלהם.. אני לא רואה שום דימיון!

jonsegirl

New member
למה חקיינים?

הם בסך הכל חברים מאוד טובים של באסטד שבמקרה גם כותבים איתם את השירים שלהם

jonsegirl

New member
thanks../images/Emo13.gif

אני אבדוק את האתר. אממממ יש מצב שיביאו את הדיסק של מקפליי לארץ?

jonsegirl

New member
זה שקוראים להם "ג'וניור באסטד?"

זה רק בגלל שהם חברים מאוד טובים וכותבים יחד שירים. מן הסתם שיהיה איזה דימיון בין מקפליי ובאסטד כי ג'יימס כותב עם טום ודני.

busted4ever

New member
יייייייייייו אוררר!!!! את כ"כ צודקת

זה למה אני לא אוהבת מקפליי הם פשוט חקיינייייםםם!!! חחח [= אגבב אני קלר בת 15 מחולון תהני [=

DesertRose7

New member
קלרררר...

את פשוט... קלרררררררררררררררררררררררררר.... וגם לגביך עדין לא הבנתי למה את חשוב שתככה.. אבל שיהיה.. והבנתי שגם את באה מחר... כן?????????

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי=] אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif או דפנה, בת 16 מנס ציונה../images/Emo82.gif איך קוראים לך? ובת כמה את? ומאיפה? ואת מי את הכי אוהבת מבאסטד? קיצר, ספרי קצת על עצמך../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

jonsegirl

New member
היי

אמממ טוב.... קוראים לי שירלי מחר בת 16 מפתח תקווה. אני מטורפת על ג'יימסי! ומקפליי....
וווסטלייף.... ווי.... ובלינק וגרין דיי

Air Hostess

New member
היי

אני סיוון בת 15 מחיפה [לפי הסדר] ג'יימס מאט וצ'ארלי (לא כתבתי ובסוף צ'ארלי
)

סתיוית

New member
ומקפליי לא חקיינים! בכלל לא

זה שיש להם אותו סגנון מוזיקה לא אומר שהם מחקים אותם! יש הרבה להקות שהם אותו סגנון... אני חושבת שיש למקפליי משהו שאין לבאסטד אבל אני חושבת שלבאסטד יש הרבה יותר דברים שאין למקפליי!

dani 182

New member
אהההההההההה

באסטד ומקפליי אותו סגנון?! הזהו שלא..לבאסטד יש סגנון יותר פופ רוק כזה ולמקפליי יש סיגנון של שנות ה-60 מעורבב עם רוק לדעתי הם בכלל לא חקיינים בכלל זה שהם חברים טובים ושהם כותבים שירים ביחד זה אומר שהם חקיינים?????????????????????????? אוודה פאק? אוףף עזבו אני מעוצבנת..

SurfeR Babe

New member
אבל...

יש להם את אותו סגנון כללי ביותר שנקרא "פופ גיטאר" או משהו כזה אבל הסגנון של השירים שלהם שונה... וברוכה הבאה אני קארין...

למעלה