מה קורה? אני חדש פה.

phoenix2000

New member
מה קורה? אני חדש פה.

מצאתי את הפורום הזה במקרה ואמרתי לעצמי "למה לא?" אז אני אציג את עצמי בקצרה: קוראים לי חיים. אני בן 20 מטבריה (משרת בצה"ל בתור נהג מבצעי.) אני לא מבין גדול במוסיקה ומעולם לא הייתה איזו להקה שאהבתי. תמיד זה היה שיר פה ושיר שם עד שלפני כחודשיים הכרתי את נייטוויש וישר התאהבתי בהם. הורדתי את כל השירים שלהם (כולם כולם) והאמת שדי התמכרתי. התחלתי גם לשמוע את within temptation שגם בהם די התאהבתי (במיוחד בדיסק החדש שלהם שאין שם שיר שאני לא אוהב). לא יכול לחכות כבר לסינגל שייצא בחודש הבא "eva" ולדיסק שייצא לקראת סוף השנה. מקווה רק שהזמרת החדשה שהם בחרו תהיה טובה לא פחות מהקודמת שהייתה פשוט מדהימה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!

ענבר, בת 20 מאשקלון. חיילת משוחררת (לפני חודש וחצי). הסולנית הקודמת של נייטוויש- טאריה טורונן. Tarja Turunen.
אכן מדהימה! well, תעבור לך קצת על הטאגליינס, קישורים and some other shit אם אתה רוצה להרחיב את ידיעותיך בתחום. תתכונן לסקילה בקשר לWithin Temptetion ע"י חלק מהפורום... נ.ב אצלנו בפורום- ובכלל בפורומים בתפוז- אסור לדבר על הורדות כי זה לא חוקי, לכן מעתה אמור נא שאיזה דוד מחו"ל שלח לך בדרך-כלשהי-שאותה-לא-מפרטים

אלאנקה

New member
ברוך הבא!../images/Emo152.gif

דאמט, אתה מכיר אותם חודשיים ויש לך כבר את כל השירים?
יו, אני ממש איטית:$ (דבורה, 15(
) מירושלים
)

dralan

New member
ברוך הבא

אני דניאל, בן 18 מנתניה. רק אל תיבהל מכמות האיומים שרצה פה, זה פשוט תחביב של הפורום הזה... אלבום/שיר אהוב?

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

נועה, בת 17, מקווה שתהנה פה :] ווית'ין טובים ותתעלם מכל מה שהאחרים יגידו לך עליהם, יש בטאגליינס המלצות לעוד להקות בסגנון. וכן, כולנו מחכים כבר לשמוע את הסינגל החדש ואת הסולנית החדשה :]

phoenix2000

New member
וואו. כמה תגובות מהירות

שמח להכיר את כולכם. ביקרתי באתר הרישמי שלהם וגם חקרתי בוויקיפדיה קצת כדי ללמוד עוד על הלהקה. בקשר לשאלה של דניאל (אלבום\שיר אהוב): אמ... נורא קשה לבחור. נורא אהבתי את הגירסה החדשה של astral romance ואת devil & deep dark ocean שהוא פשוט נהדר לריצות. כל פעם שאני שומע את הפזמון של dark chest of wonders אני מקבל צמרמורת כזו. קיצר, קשה לי להחליט איזה שיר אני הכי אוהב. בקשר לאלבום, נראה לי זה century child.

The Cat Woman

New member
בקשר לאסטרל רומאנס....

הוא אחד האהובים עלי
אבל רק הגרסה של הסינגל Over the hills & far away- טובה לדעתי. בגרסה השניה- שנמצאת בwish I had an angel- זה תומאס שר (תומאס= מקים הלהקה והקלידן) והוא לא יודע לשיר, ואם הוא כבר עושה את זה- הוא עושה את זה ממש גרוע
. סנצ'ורי צ'יילד- בחירה טובה של אלבום!
כשעשינו "חוליה חלשה" לאלבומים- בחרנו בו לאלבום המוצלח ביותר
אנחנו בדיוק עושים לו "החוליה החלשה" (בכל שבוע "מדיחים" שיר אחר- עד שנשארים כביכול עם השיר הכי טוב בדיסק לדעת רוב הפורום) אתה מוזמן להשתתף גם. רמז- אם תעיף את Beauty of the beast תצפה למספר מכות גרזן בראש מכל מני כיוונים.

phoenix2000

New member
על הגירסה הזאת דיברתי

זו הגירסה החדשה מ2001 שלדעתי היא ממש טובה. הגירסה הישנה מ97 לא משהו. גם המילים שם שונות. איפה אני בדיוק משתתף בסקר? הייתי מצביע לפיל פור יו או לבלס דה צ'יילד

The Cat Woman

New member
זה כי את בחורה הגינית עם טעם טוב במוזיקה

שלא כמו אנשים פה שאמרו שbeauty of the beast זה שיר יותר נורא מfeel for you רררררר צריך להרוג!!!

זה כי כולם כאן חסרי חיים../images/Emo3.gif

ברוך הבא D: זוהר, 14ומשהו. נעים להכיר. ^^ ווית'ין טמפטיישן מעולים וגם נייטוויש, יש לך אחלה טעם :]

למעלה