מה קורה ?...אני קורא !

מה קורה ?...אני קורא !

מישהו יודע על ספר צבאי שקרא לא מזמן ... אני משותתקת לסיפור טוב ... מורשת קרב ... אני אשמח לקבל ענין ...( למרות שזה נראה מעוט טיפשי אבל חשבתי ...ניקח סיכון ...)

crazy tal

New member
שני ספרים אפילו

שייטת 13 של מייק אלדר ובראוו שתיים אפס של אנדי מקנב

liorle1

New member
שייטת 13???

אתה רוצה להרוג אותה. זו משקולת נייר לא ספר. יותר מדי פרטים משעממים והרבה יותר מדי עמודים. אולי שילמו למייק אלדר לפי העמוד.

phoenix666

New member
שייטת 13- הספר

מייק אלדר בכלל לא היה בשייטת, אז אני ממליץ על בראבו 2-0...

תןכן +שאלה ...

אשמח לדעת טיפה על התוכן של הספרים אלו ...זהה נראה לי רק שם מה מסתתר מאוחריו ?... ועוד משהו יש לי שאלה לא קשורה ... אם עושים טירונות קרבית וכבר אני משובצת לתפקיד ואח``כ אני חותמת ויתור אני יורדת לתפקיד רגיל או תפקיד קרבי אחר שבחרתי במנילה ?..

מזלט

New member
תוכן..

אני יכול לענות על התוכן של הספר של קלנסי... זה על רשת בינלאומית נגד טרור, משהו נחמד כזה, שמורכב מהאנשים הטובים ביותר מכל מדינה... (אפילו אחד מהמוסד) זה חביב, הספר גדוש בפרטים בידיוניים וגם אמיתיים (יש כמה פרקים על קרלוס התן). וגם, יש מלא תיאורים נחמדים של קרבות, ואיך הם מתבצעים, ניתוח של שדה הקרב ושל הטרוריסטים. בקיצור, חוויה - אם יש לך זמן. זה בערך 600 עמודים. יש כמה ספרים בסדרה. הראשון נקרא קשת שש, יש ``משחקי ריגול`` ועוד ועוד.

מזלט

New member
ספרים אמיתיים

רוצה ספר טוב באמת, אז רק טום קלנסי. אני ממליץ על הסדרה של קשת שש (Rainbow Six) אחלה ספרים.

למעלה