מה קורה אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מה קורה אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

האמת...פעם ראשונה שלי בפורום הזה....... החלטתי לבוא..להגיד לשום...להצטרף... ו...גם לעשות קצת בלאגן אם אתם מורשים לי... אני מתהההההההההההה על מוזיקה שחורה...ואך ורק שחורה... החבר שלי...במקור מניגארייה...כך ש....ככה התחלתי לאהוב את זה... ו.......זהו! אז....אני אשמח לדבר ולדסקס איתכם פה... אוקיי אוקיי..אני יתחיל..(חחח) אממממממ....מישהו מכיר את הדיסק של הסרט ``SAVE THE LAST DANCE,`` קניתי אותו עכשיו..זה דיסק של מוזיקה פצצההההההההההההההה.. מוזיקה שחורה כמובן..הקיצר..כתבו.... בה ביי קושקושיםםםםםםםםםםםםםםםםם מיכל!

s.s.p

New member
שלום

מצטערת בשם החבר`ה פה... נו אז היינו עסוקים קצת בשבת, אז מה? ראיתי את הסרט אבל אני מכירה את כל השירים אני חושבת שיש לי את כולם בתפזורת פה ושם, הייתי בסרט עם חבר שלי(blob) ועם הצל וסאבלימינל וחברה שלו והיה מזה מצחיק, כל פעם שהיה איזה שיר כל השורה שלנו התחילה לשיר... בכל אופן - ברוכה הבאה

שלום גם לךךךךךךךך אחותי

טוף...אז אני סולחת לכם.... ו...מכירה את שיר מס` 8 בדיסק? זה שיר כזה של...שפה של אפריקה....ג`מייקה...לא יודעת בדיוק.. שיר מזהההה מגניב..חבל על הזמן.. והמקום הכי הכי טוב ללכת עכשיו אליו זה ................ אילת..למנקיז....חבל על הזמן.. יש שם עכשיו להקה מדרום אפריקה... מוזקיה שחורה..בוב מארלי...פצצות !

לעשות קצת סדר בבלגאן

ג`מייקה איננה באפריקה אלא באיים הקריביים. ג`מייקה גם איננה שפה. קראולית היא שפה. שבוע טוב

NWA

New member
היי בלאגניסטית ברוכה הבאה!

גם אני אהבתי את הדיסק של Save the last dance. אל תתייאשי מזה שאין הרבה תגובות, פורום זה דבר איטי שאתה נכנס אליו פעם ביומיים. שיהיה לך אחלה חופש ותמשיכי לכתוב פה.

הקרניבור...וה..שני...חחח

קרניבור...הופההההההה...אני רואה אתה מבין פה...חחח קיצר.....בוא אני יביא לך עצה קטנה.... הבנתי אותך שתיקנת אותי וידה ידה ידה..אבל יש דרך.. מה זאת הגישה הזאת ? ייאלה שלך... ובקשר לשני....מה קורה איתך ? הכל טוב? יופי... ואת האמת...זה הפורום האיטי הראשון שנתקלתי בו..אבל לא נורא..מה לעשות.. חחחח... אני בעיקרון בפורום 20 פלוס...שם מפוצץ.. קיצר..שיהיה לך יום טוףףףףףףףףףףףף

N.W.A.

New member
היי בלאנגיסטית שמעי משהו

את נשמעת לי כמו מישהי שתאהב את הדיסקים של לי `סקראץ` פרי. זה אחד מהמוזיקאים הכי מחוקים במוח שהיו אי פעם, אבל גאון אמיתי, מאבות הרגאיי והמנהל לשעבר של בוב מארלי זכרונו לטובה. קראתי ראיון שהיה איתו בידיעות אחרונות כשהוא הופיע בארץ לפני חודשיים בערך וזה היה אולי הדבר הכי מצחיק שקראתי בשנה האחרונה... תנסי את זה, הוא כותב שירי אהבה לג`נג`ה שזה מריחואנה ג`מייקנית כזאת ושיר בשם I AM HAPPINESS וכאלה שטויות.

סבבה....

אבל......קודם כל..אני אפילו לא יודעת אם...את..אתה..בחור או בחורה..לא הודעת לי...חיחיח אז....בכל מקרה....אני צריכה את השם של הדיסק....לא הבאת לי... חחחחחחח...בהביי בנתיים....

N W A

New member
אני בחור וקוראים לי ניר

והאמת היא שאין לי מושג מה השם של הדיסק שלו כי זה לא המוזיקה שאני הכי דלוק עליה, אבל הוא נחשב לגאון ואת נשמעת אחת שתאהב את זה- כתבת קודם משהו על ג`מייקה. אם את בקטע של רגאיי (זו אותה מוזיקה מג`מייקה שלי פרי מחבר) תנסי גם את ה מלך הגדול- בוב מארלי ז``ל.

למעלה