מה קורה אנשים אני חדש =]

ohad 19

New member
מה קורה אנשים אני חדש =]

אהלן אנשים אני אוהד בן 20 מראשון וואלה בגלל שאני גר ליד הים תמיד רציתי להכיר את התחום אבל אף פעם לא יצא...אז למי שיש הצעות בכייף בברכה אוהד

hagit oz

New member
../images/Emo8.gif ההצעה היא להתחיל לשאול שאלות

היי אוהד, אחלה, אני אוהבת חדשים כי להם יש את הכי הרבה שאלות, אז אם אתה גר ליד הים כדאי לך עוד יותר להכיר וללמוד ואף לעסוק בתחום, כל יום שהולך לאיבוד חבל....
דבר ראשון לאחר שקיבלת את ההחלטה שאתה מעוניין להתחיל, מחובתך האישית וכלפי הסובבים לעשות קורס בבית ספר כלשהוא ברחבי הארץ - איפה אתה גר? חגית עוז

hagit oz

New member
או קיי....

היי אוהד, אם אתה מראשון לציון לדעתי אתה יכול לגשת לחוף בגבול בין בת ים לראשון לציון, הוא מיועד לקייטסרפינג, המועדון של לגונה נמצא שם, בנוסף האווירה שם מדהימה, אנשים מקסימים שבטח יוכלו לעזור לך , הבעיה היחידה אולי זה הרוח בעונה הזאת, אלא אם כן אין לך בעיה לנסוע יותר צפונה לאיזור בית ינאי וכו' כדי ללמוד..... www.laguna.co.il זה האתר של לגונה במידה וכן תחליט ללמוד באזור שקרוב למגוריך (תוכל לדבר עם אלי או אמיר), www.kiteaway.com - בחוף בית ינאי - קצת יותר צפונה תעשה בדיקה ותחליט מה נוח לך יותר....אם כבר באזור המרכז אז לא משנה אם זה יהיה בת ים או תל אביב אז עדיף קרוב לבית חגית עוז

kiteaway

New member
zתקופה מעולה להתחיל

הי מאוד מומלץ להתחיל עכשו,,אנחנו בתחילת העונה ,,יש לפנינו עוד 6 חודשים מעולים לרוח(במידה ואתה נייד)מה שאומר שאת השלב הקשה תוכל לעבור עוד לפני תחילת החורף מה שיתן לך המון מוטיבציה לגלוש גם בחורף(שזה הכי כיף) בכול אופן כמו שחגית כתבה חובה קורס,,אחרת זה גגם יכול להיות מסוכן,,, פרטים על הקורסים של קייט אווי תוכל למצוא באתר www.kiteaway.co.il

למעלה