מה קורה אנשים? מה שלומכם? תרדמת חורף?

סמסרה תעשו חיים

תהנו לכם בחופש שלכם חמודה ואני רוןצה שוקולד טעיםםםםםםםםםם
סתם סתם אני צוחקת

ד קובי

New member
סמסרה סחטיין עלייך תהני נשמה

שובי אלינו במהרה... חברה את חסרה

כייך לך אחותי תהני מגיע לך

מתוך כל הנסיונות שלנו עד כה, להגשים את הפוטנציאל של היחד על כל גווניו וצורותיו... מעולם לא הרגשתי שהיה מצידך, יהייה תמיד מקום לתחושה של בטחון וקרקע יציבה. ככל שהיה יותר "הכל פתוח" ... כך גם נשאר הכל כל כך לא יציב ומרגיש כל כך "לא בטוח": הלוואי ולמען מחר ... יציב, אמיתי, חי ובועט, מרגש, יצירתי, גבוה, קליל, אוורירי, זורם, נקי, מרגיש קרוב, מחייך, פתוח ואוהב יותר: למען יצירת מקום לשיתוף אמיתי "בסטריאו" - שיתוף הדדי דו כיווני, למען יצירת מקום לטובת אינפורמציה אמיתית להתמודדות, כי למען יהיה פחות מקום לדמיון הרסני להשתוללות: הלוואי ולפעמים (רק לפעמים) ... נצליח לשלב אל גולות הכותרת המפוצצות שאנו יורים, גם את כוונותינו העמוקות, הלוואי ונצליח לשלב לתוכן מידי פעם גם כוונות אמיתיות ומילים מדויקות: הלוואי ... ונבחר בלב פתוח וברגישות - לא עוד אטימות. הלוואי ... ונבחר להרגיש ולהיות קרוב - לא עוד בידוד וריחוק. הלוואי ... ונצליח להכניס קלילות ליחד - לא עוד מעמסה על כובד. הלוואי ונבחר ... להשתדל לנסות להרחיב את נקודת המבט שלנו האחד על השני ולא נגביל את עצמינו לשדה ראייה מצומצם מתוך רגש אישי בלבד. הלוואי ונצליח בכל רגע, תמיד ... לגלות ולהתגלות מחדש ( וואו...) באמת לראות אחד את השני - ולא רק את איך שאנחנו נתפסית בעיניי החברה הלוואי ו ... נבקש לדעת יותר ונפרש פחות. הלוואי ונבחר להתעצם ולגדול. הלוואי ונבטח יותר ... הלוואי ו... נחשוד פחות. הלוואי ונבטיח להשתדל יותר ... להחליף את השיפוטים למינהם בקבלה אמיתית, בנסיונות כנים מתוך רצון אמיתי להבין באמת (ראשית את עצמינו) ברוך ובחמלה. הלוואי ויהיה בנו הכח לרצות לבנות גשרים - לא עוד חומות. הלוואי ונצליח לוותר לגמרי על תקשורת "עויינת" לסוגיה ... לטובת יצירת יותר מרחב לתקשורת כנה. הלוואי ובאמת נרצה ונצליח (רק לפעמים) ... להרגיש גם בלי לחשוב. הלוואי ונזכור תמיד להתבונן גם כדי לראות את חצי הכוס המלאה. הלוואי ונבחר בשיתוף ולא בהסתרה. הלוואי ולא נפחד לאבד שליטה. הלוואי ולא נפחד לצלול לעמוקים. הלוואי ויגבר בנו הרצון הלוואי ... ונרשה לעצמינו לבסופ לבחור ב אהבה אמן כול זה למענך סמסמרה ולכולנו כאן אימהות אבות אחים אחיות וסתם כאלה שקוראים אותנו

ד קובי

New member
מה קורה אנשים? מה שלומכם? תרדמת חורף?

חשוב לי לומר לכם חבר'ה... בואו נשמור על הפורום , חוסר פעילות בו שוב לצערי תגרום לסגירתו וחבל... כמובן אפשר לכתוב על הכל ואתם מוזמנים לשתף בהכל, לא בהכרח רק על נושא הפורום. אשמח לקרוא אתכם....

tzfat

New member
קובי

האם יש קבוצות תמיכה בצפת או בצפון באנגלית לקרובי משפחה של ביי-פולר? איפה למצוא עזרה ריגשית לענין? לחברתי בעל עם ביי-פולר. לאחר ביתן-יום, שלחו אותו לעבוד במפעל שיקומי בכרמיאל. שהוא קיבל תלוש משכורת,התברר שהוא הרוויח רק 4ש"ח לשעה ! נושא ( שזה אמיתי) כזה ימשיך את הפורם-נכון!

מ ה פ כ ן

New member
היי צפת...

אגב, יש לי סנטימנטים לעיר הזו...
שווה לדעתי לבדוק בבית החולים שם ליד הסוכנות היהודית נדמה לי ברחוב גמזו, הם בטח יוכלו לעזור לך...

זריחה 2

New member
היי קובי

לא להאמין,שלושה שבועות אני מנותקת..המחשב לא עולה,שלוש פעמים ביקרו אצלינו טכנאים מהרשת שאליה אני מחוברת ונאדה.. כולם טוענים שזו בעיה של פירמוט מחדש או וירוס.הזמנתי טכנאי שיגיע לקחת אותו הערב.. לפני כשעה בעת נקיון שבועי הרמתי את המודם שמונח בדרך כלל על המחשב והנחתי אותו על השולחן,וראה זה פלא.... פתאום אני מחוברת,פתאום אפשר לגלוש בקלות,פתאום עכשיו פתאום היום....
הולכת לבטל הטכנאי..אחר כך לעבודה, בערב,מצפה לי אירוע של חתונה,מה שאני הכי הכי הכי שונאת להיות בו..(ותנחש למה?) קשה קשה.. מקווה להכנס שוב בקרוב באם המחשב לא ישגעני בשנית.. יום טוב לכולם.

למעלה