מה קורה אנשים מי טס ב 9.8

lazimi

New member
מה קורה אנשים מי טס ב 9.8

אני ועוד 5 חברים מקודם היתבלבלתי נוסעים ל איה נפה ב 9 ךמךון מרקיה מה יש מישהו שנוסע איתנו מפה אולי לאותו מלון אפילו?

lazimi

New member
נו מי טס

יאלה מי טס בתאריך הזה או בסביבות ולאיזה מלון

zomish

New member
אנחנו באותו מלון אבל אנחנו נוסעים ב7.8 עד ה14

נתראה שם, אגב אנחנו 5 חבר'ה בנים.

puma boyy

New member
אני טס ב9.8

אח שלו אני ועוד 3 חברים טסים בתאריך הזה בשעה 9 בבוקר הטיסה לפי מה שאני רואה ים ישראלים יהיו שם אז חברה בואו נעשה עצומה קטנה שלא להתפרע שם ללכת נטו להנות מה דעתכם ? לנסות לשנות את מה שחושבים על הישראלים ולהוכיח לכולם שאנחנו באים נטו להנות ולא להתפרע

ואלה קראתי אתמול תכתבה שהייתה בידיעות אחרונות

יאללה אם מישהו היה משפריץ עלי באמצע המטוס מים הייתי שובר לו את השיניים אחת אחת ... ומה זה השטויות האלה שהם הולכים לחרבן בבריכה כוס אמק איזה שרמוטות ...בצדק שונאים אותנו שם . אם מישהו כזה היה עושה לי משהו במלון לא רק שהייתי סוגר תכניסה לישראלים הייתי גם שונא ישראלים כול החיים . ומה זה השטויות האלה לרכב על האופנוע שאתה שיכור<? 10 ישראלים בשנתיים האחרנות מתו כשהיו שיכורים על אופנוע בנאפה !!!!!!!!!!! לא היה לי מושג שבכלל נהרגו בנאפה ישראלים ועוד 10 !!!!!!!! תעשו טובה אתם רואים כאלה ישראלים מתנהגים כמו זין לתיירים ועושים שטויות תנסו לעצור אותם למה זה הורס תתדמית למדינה , זה הורס את היחס לישראלים באיה נאפה וזה גורם לעלייה באנטישמיות . ביננו אם ישראלי אחד מספיק כדי לגרום לבן אדם אחד לשנוא אותו ואותו הבן אדם יעביר את השנאה לעוד קרובים שלו ועוד אנשים וזה יכול להצטבר לעשרות אם לא מאות שונאים של ישראל רק דרך בן אדם אחד.

obbb

New member
תגובה

צודק, אבל מה לעשות יש אנשים שזה פשוט לא מעניין אותם.

ofer277

New member
../images/Emo31.gif שטויות בשקל

בגלל בנאדם אחד שעושה משהו תשנא את כל מי שקשור אליו ?! כאילו אם אמריקאי אחד יעצבן אותך תשנא את כל האמריקאים ? אם שחר יעצבן אותך לא תרצה להתחבר לכל יב''2 ? תשנא אותנו לתמיד ? איזה שטויות
מה שאני מסכים זה שזה עושה לנו שם רע... ואסור להתנהג ככה ! נ.ב גנה מה עם הדיסקים של המופע ?!

למעלה