מה קורה אנשים ? שאלה לי על קוקטלים מ....

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
מה קורה אנשים ? שאלה לי על קוקטלים מ....

חלב\שמנת , ליקר קפה, וודקה, יגר דבש, סד אפל, ג'יימסון, מרטיני ביאנקו, בייליז. אולי יהיה אמרטו. כמובן שיש מי סוכר\חמוץ מתוק. באים אלי כמה חברים, יש לכם הצעות למשהו מעניין מהדברים האלה ? (ברור לי שלא יהיה ג'יממסון בייליז או משהו, אבל אני פשוט מציין שהוא שם).

אז ככה

אורגזמה מחוזקת - שזה וודקה, ליקר קפה, אייריש קרים, אמרטו וחלב\שמנת. לא זוכרת כמויות, אני ארשום אותן בבוקר כשאני אהיה אחרי שינה. תפוח בדבש - סך הכל ייגר דבש ובד אפל. אם תשיג במקרה סאות'רן אז תערבב סאות'רן עם אמרטו וסאוור, שליש מכל דבר +-, באולדפאשן עם קרח גרוס... יוצא חמוד. ולגבי הג'יימסון - תמיד יש ויסקי סאוור. בדרך כלל אני אנטי להרוס ויסקי טוב עם סאוור אבל ג'יימסון לא נחשב בעיני ויסקי טוב אז תשתולל!

ברור שזה שילוב מזעזע!

כמו שכבר אמרתי -לא הורסים ויסקי טוב. אבל שוב, ג'יימסון לדעתי הוא לא ויסקי טוב, אז זה לא ממש משנה.

לא אוהבת אותו

ויסקי סביר במחיר סביר. זה ויסקי להוריד מהר בצ'ייסר בלי להרגיש את הטעם, אבל לא לשבת ולשתות כוסית כדי להנות ממשקה. אני לא נהנית ממנו ומעדיפה לשתות דברים קצת יותר איכותיים. אני מפונקת גאה!!!

Ronnie O

New member
גם בצ'ייסר הוא לא הכי וואוו...

ג'יימסון סביר מינוס. בצ'ייסר שלי אני מעדיפה וויסקי אחר

maxfain

New member
חחח כן.. בחור טוב.. מסור ד"ש ושמור עליו ../images/Emo13.gif

אני ממש רוצה לקפוץ לבקר, אבל התחלתי עוד עבודה לפני איזה שבועיים, ובינתיים אני עובד 7 ימים בשבוע אז אין לי כ"כ חיים..

קנטרו

New member
אמרטו אלכסנדר.....

מנה ליקר קפה מנה אמרטו 2מנות H&H בשייקר עם קרח ..... הייתי אומר תכפיל את המנות של הליקר קפה והאמרטו .... כי ככה זה יוצא חלש מדיי ...

Ronnie O

New member
half and half

זה חצי חצי- זה אומר בעיקרון חצי שמנת וחצי חלב.. (אבל מומלץ לשים שליש שמנת ושני שליש חלב או משהו כזה...)

למעלה