מה קורה אנשים...

oleg_kh

New member
מה קורה אנשים...../images/Emo35.gif

אז לא יודע אם מישהו שם לב (כנראה שלא) אבל לא הייתי כאן שבוע.. אני רואה שהפסדתי הרבה! מה יוכסושלוק?! אקיצר, הייתי בפסטיבל בוםבמלה בחוף ניצנים חבל על הזמן, מה מעניין בשבילכם? (אולי לא) יצא לי להסתובב עם i90 של הבוס שלי ועם מ"ק של מוטורולה ששוקל קילו בערך אבל שומעים בו יותר טוב מבאורנג´(!) מה שבאמת מעצבן זה שאורנג´ קרסה איזה 4 פעמים בשבוע הזה וכל פעם שהייתה שמועה על פיגוע לא יכולתי לברר כלום ע"י כוכבית 22. באסה. נו טוב עכשיו חזרתי ואני מחכה לעדכונים מכם, במיוחד מה זה יוכסושלוק?!

PingPong18

New member
אולג...

איך היה עם הI90 ? יוכסושלוק = "יוכנסו לשוק" עם עיוותים קלים של ידידינו ערן אבני... זה קרה בזמן המפגש עם נציג סמוסונג שהיה ביום שני.

אלכס נ

New member
אל תגזים.

קודם כל אתה יכול להתקשר *22 מהמירסץ דבר שני - איך מכשיר קשר יכול להיות יותר טוב ממכשיר סלולרי. אמנם באורנג´ יש בעיות, ניתוקים והפרעות, ובמכשיר קשר אין, בכל זאת זה מכשיר קשר וזה סלולארי.

oleg_kh

New member
אוהו.. תתפלאו!

המירס היה חסום לשיחות יוצאות רק קשר.. המ"ק עבד יותר טוב בגלל שהציבו שם אתר שידור שלם בשביל כל האתר וכשאתה עומד 100 מטר מאתר השידור אז ברור שהאיכות יותר טובה מאורנג´... ה-i90 פצצה רק חבל שהוא צריך להיות תמיד פתוח (או שלא) כשמדברים בקשר... פשוט כשסגרתי הוא לא פעל ולא היה לי כוח לחטט בו.. טוב תודה על העדכונים.

shaby_b

New member
ממש לא חייב להיות פתוח

יש בחוץ מקש שמעלה לתצוגה את המספר האחרון שדיברת איתו ולכן אפשר לדבר במכשיר גם כשהוא סגור (כמו בפירסומת- אמת בפירסום!...)

אלכס נ

New member
טוב, אני מאמין לך

לא צריך הרבה כדי לעקוף את האיכות שלהם.

למעלה