מה קורה אנשים?!?!

imric

New member
מה קורה אנשים?!?!

מה קורה פה אני רואה רדיוהד אז אני אומר לעצמי אוו סוף סוף פורם כמו שצריך אבל כל מה שאני מוצא פה זה חירטוטי מוח של ילדים מחוצ´קנים בני 12

The Wonder Boy

New member
הממ..

ואתה בטח בוגר מאד.. אם יש משהו שלא מדברים עליו פה ואתה רוצה שידברו עליו פה - תגיד מה. לפורום הזה לא יזיקו נושאים.

imric

New member
הממממממ2

אוקי בוא ונחשוב על מה אפשר לדבר בפורם של רדיוהד הממממ... אולי על חתולים לא זה לא קשור אולי על הספר החדש של אתגר קרת לא גם זה לא קשור נכון ניחשת נכון על רדיוהד זה הרעיון לא- למה קוראי לפורם הזה פורם רדיוהד?!?

The Wonder Boy

New member
איך לא חשבתי על זה בעצמי..

תודה על כך שהארץת את עיניי! עד עכשיו לא היה לי מושג שבפורום רדיוהד ידברו על רדיוהד! אכן, תובנה. אז כן, זה פורום רדיוהד. וכן, כל מי שפה שומע רדיוהד, ואוהב רדיוהד, אבל רדיוהד זה לא הכל. וכמו שתומי אמר כמה הודעות קודם, הרעיון פה הוא לא רק לסגוד לרדיוהד, כי באיזה שלב זה יתחיל לחזור על עצמו. אז יש כאן הודעות שקשורות לרדיוהד, וכאלה שקשורות למוסיקה, וכאלה שקשורות לדברים אחרים. ואם אתה רוצה לדבר על רדיוהד אז פשוט תתחיל לדבר. תמצא איזה נושא שקשור אליהם, או שאלה בקשר אליהם, או איזה מאמר נחמד או כל דבר שאפשר לפתוח עליו דיון. אל תגיד סתם ,תדברו על רדיוהד". זה די חסר טעם.

imric

New member
סוף עידן התמימות

אני בתמימותי ראיתי את הכותרת רדיוהד ואמרתי לעצמי אקרא לי מעט פיסות מידע על להקה טובה ולתדהמתי גיליתי קובץ אימרות נבובות מפי קבוצת צופי ערוץ הכנסת(שאינני מוריד מערכו חס וחלילה) לא רציתי לפתוח בשיחות עמוקות אל תוך הליל על מהות הלהקה וסגנון לפיתת היד השמאלית של ג´וני ולעניין הפיסוק: הנחתי שברגע שאכנס לאתר שעוסק ברדיוהד לא אצטרך להטריח עצמי בזוטות כגון פיסוק הולם ניקוד מדויק ורזולוצית המסך הנחתי שמדובר באנשי מחשבה. טעיתי

The Wonder Boy

New member
רימו אותך. עבדו עליך.

ניצלו את התמימות שלך. לך תתלונן להנהלת הפורומים של תפוז. באמת! אני לא מבינה איך הם יכולים להרשות לאנשים לכתוב דברים שלא קשורים בצורה ישירה לשם של הפורום! חוצפה. יקירי, אם יש לך משהו חכם להגיד - תגיד אותו. אם יש לך נושא לדיון - תתחיל דיון אבל אם הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להתלונן, אולי כדאי שתפסיק.

Coma White1

New member
גם אנחנו אוהבים אותך, יקירי.

לא טוב לך פה ? אנחנו לא מחזיקים אותך כאן בכח. דרך אגב, סימני פיסוק מדי פעם היו מאוד מועילים.

מה הקטע

של אנשים לרדת בצורה כל כך קיצונית על אחרים? מה אתה רוצה שנגיד לך? למה אתה כותב כזה דבר? אתה מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו?

Esmena

New member
אלון, מישהו במשפחה שלך שומע רדיוהד?

מרגישים. רואים. מריחים. טועמים. שומעים.

למעלה