מה קורה אנשים?!?

holly shit

New member
מה קורה אנשים?!?

יש לי שאלה.. מישהו אולי מכיר איזה איי מייל או כתובת בדואר שאפשר לשלוח ללהקה ושרוב הסיכויים שהם יראו את זה גם -תודה מראש-

אני חושב ../images/Emo168.gif

שיש את של פיטר באתר הרישמי

holly shit

New member
לא..:/

הייתי באתר הרישמי ולא ראיתי שום דבר שדומה לזה בכל מקרה באיזה חברת תקליטים הם נמצאים ונראה לכם שאפשר לשלוח לשם מכתב? וזה לא איזה מכתב הערצה מטומטמם,זה משהו חשוב

holly shit

New member
עוזר...בערך

ואם את יכולה להביא לי אותו אני אשמח מאוד ואם לא בא לך לפרסם פה אז גם במסרים זה יהיה נחמד ועוד כמה שאלות קטנות.. 1).מי כתב את איש קש? 2).אם (לדוגמא
) אני רושמת שיר עם המשפט "אין יותר פחד אין יותר כלום" זה נחשב ההעתקה?

מסטולית

New member
בקשר לשאלה השנייה שלך..

אני לא חושבת שזה נחשב להעתקה בקטע כזה שיכולים לתבוע אותך או משו אבל זה בהחלט לא יפה...!!!!! עדיף שתשנה את המשפט הזה בשיר שלך :)

holly shit

New member
טוב אז נתחיל בזה שאני בת..

ואני לא יודעת בקטע של הלא יפה כי בסה"כ אני הייתי לוקחת את זה בתור מחמאה כי זה בערך המשפט הכי אהוב עלי שיש (אפילו הוא מופיע בחתימה שלי) ואני אפילו לא כ"כ אוהבת את השיר הזה אבל אני לא יודעת זה לא כאילו עשיתי את זה בכוונה המשפט הזה כל הזמן בראש שלי ופתאום יצא ממנו שיר ממש התפרקתי פה וזה בכלל לא קשור אליכם או משנה לכם אבל בכל מקרה חשוב לי לדעת אם אנשים חושבים אם זה העתקה או לא -תודה מראש-

fushi e

New member
לע מה פיתום העתקה../images/Emo95.gif

כאילו,תראי זה העתקה בעצם.. אבל זה לא אומר שזה אסור יש מלא שירים שאני מוצאת בהם את אותם משפטים. בקיצור אין לך מה לדאוג לא תבוא משטרה[?]

holly shit

New member
חחחח לא חשבתי שתבוא משטרה

אבל אני לא רוצה להסתכל על השיר שלי והרגיש מעתיקנית חח וזה יוצא שעל כל תגובה אני עונה אישית

למעלה