מה קורה אנשים?

Anabel74

New member
מה קורה אנשים?

אני חולה
מצוננת ומשתעלת קשות. מה חדש אצלכם?

Anabel74

New member
און טופיק = בהקשר של רייקי וחיות

למי שלא יודע נייתן להשתמש בסמל השני (הסמל המנטאלי) לטיפולי רייקי לחיות. וזהו לבנתיים הולכת לנוח לי ולגמור לקרא את הארי פוטר (בשאיפה)... ערב נפלא לכולם!

ofirush 14

New member
יאאאאא

איזה חמדמדדדדד הכלבוןןן הזהההההההההה אגב..אני כבר סיימתי את ההארי פוטרים שיצאו בעברית..=]

Anabel74

New member
תודה

אני קוראת עכשיו את הספר האחרון שיצא בנתיים בעברית.

EnigmaGirl

New member
../images/Emo184.gifרק בריאות!

אני מאחלת לך שתהיהי בריאה ושתרגישי רק טוב...רפואה שלמה!!!

שלום ,

בנוגע להיותך חולה , הרגישי טוב ! אני מתעסקת ברופואה אלטרנטיבית , ונושא הריקי מאוד מעניין אותי אמשח אם תפני אותי למקורות שאדע יותר בנושא, לדעתי יש לי חום מסויים בגוף שמסוגל לגרום לאנשים אחרים להרגיש טוב (ניסיתי כמה פעמים ליצור כדורי חום ו"להזרים" לחברה שלי והיא אמרה לי שהיא הרגישה אותם , אין לי מושג אם זה קשור אבל . .אני יודעת שיש לי את היכולת , הייתי רוצה לשמוע איך אני יכולה לפתח את זה . בנוגע אליך, ישנו צמח המכונה "אסטרגולוס" או צמח ה" צ'י " הוא מעיין ענף מעץ אבל הוא מאוד גמיש ומאוד בריא , הוא מגיע ככמוסות או כענף והוא עוזר למערכת הנשימה ולמערכת החיסון -נגד שיעולים והצטננויות . הייתי ממליצה לך עליו מאוד , אם את מעוניינת פני לחנות לצמחי מרפא הקרובה לביתך ושאלי על הצמח הזה, אני חושבת שהוא מאוד יעיל .

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום

קרן של תקווה! נשמח לשמע עוד מנסיונך.כמה זמן את כבר עוסקת בתחום? לגבי רייקי ישנם קורסים וסדנאות רבות בנושא. ניתן ללמוד רייקי 1 בארבעה -חמישה מפגשים שבועיים או אף בסוף שבוע אחד. גם קורס רייקי 2 אורכו בערך כקורס רייקי 1 ומומלץ מאוד למי שמעונין לעסוק בתחום ולרפא אחרים. בלוחות הפורום ניתן למצא מידע על מאסטרים וקורסים ואם תרצי אוכל להפנות אותך למקורות נוספים. בלוחות יש גם קישור לאתר שיכל לתת לך מידע נוסף על הרייקי. בהצלחה!

אהלן ,

אני עוסקת בתחום כבר חצי שנה אבל אני חושב תשאמשיך לעסוק בו עוד המון זמן, אגב מהו ריקי 1?

Anabel74

New member
רייקי 1

רייקי 1- הינו השלב הראשון בלימוד הרייקי שהוא רייקי למטרה של ריפוי עצמי בלבד. בשלב זה לומדים את התנוחות המקובלות להנחת הידים על הגוף. לומדים על מרכזי האנרגיה -הצ'אקרות והשפעתן עלינו במישור הפיסי והנפשי. השלבים הנוספים הם: רייקי 2- בשלב זה לומדים את הסמלים האנרגטים: הסמל הראשון - סמל הכוח השני - סמל הרגש והשלישי - הסמל לטיפול מרחוק. רייקי 3 - שלב המאסטר לומדים את הסמל הרביעי - סמל המפתח וכן כיצד לבצע את ה``חניכות`` או הכיוונונים על מנת לחבר אנשים אחרים לאנרגיית הרייקי. (את הכיוונונים המאסטר שמלמד אותך מבצע עליך לאחר כל שלב של הרייקי).

למעלה